28. feb, 2013

Vastelaovend!

Het is Carnaval in het zuiden van Nederland, in een pittoresk plaatsje in Limburg

viert het personeel van het plaatselijke gemeente huis, het vrolijke volksfeest.

Onder invloed van het bier wat rijkelijk vloeit, worden vrolijke polonaises gelopen, de sfeer wordt steeds vrijer en vrolijker.

Het is bekend dat tijdens het Carnaval onder de maskerade, een dierlijke drang van aantrekking tot het andere geslacht wordt gecreëerd. Keurige huisvaders en moeders worden notoire vreemdgangers. Onder invloed van alcohol lijkt het allemaal niet uit te maken. Vroeger wreef de pastoor zich in de handen met zoveel overspel, hij was in ieder geval verzekerd van nieuwe zieltjes voor zijn parochie.

Maar op deze avond vieren de ambtenaren carnaval, en de muziek wordt steeds opzwepender.

 

De wethouder laat het bier zich goed smaken en bestelt nog een rondje, hij kijkt in het rond en ziet die leuke collega staan. De wethouder stapt op haar af en kijkt haar aan.

Ze lacht, en neemt het drankje wat hij voor haar besteld lachend aan.

Ze praten geanimeerd en dansen en hossen door het cafe.

Wat een feest, iedere keer als hij haar in de polonaise vasthoudt, stijgt zijn testoseron spiegel tot ongekende hoogten. Hij voelt zich heerlijk, zoveel vrouwelijke aandacht heeft hij al jaren niet meer gehad.

Opeens ziet hij zijn collega naar het toilet lopen, hij rent op haar af, en bevangen door een enorme hoeveelheid testoseron in zijn bloed, pakt hij haar vast en kust haar op mond. Op zich gaat dit nog wel, maar zijn tong probeert zich een weg te banen tussen haar lippen, langs haar voortanden recht naar haar gehemelte.

‘Getverr’ zegt de collega, ze proeft een mengeling van bier, knoflooksaus en cigaretten rook in haar mond, en zegt ‘ben je nou helemaal’!

 

Het is gebeurt, de volgende dag moet de ambtenaar bij de burgermeester komen, hij moet aftreden, anders zwaait er wat is de boodschap.

Nu zit de wethouder thuis vol ongeloof, waarom? Het was toch Carnaval? Waarom doen ze zo moeilijk. Hij was echt de enige niet die iets met een andere vrouw deed, er waren er zelfs bij die veel verder gingen als hij?

Jonge…. met Vastelaovend moet dit toch kunnen?

De leuke collega, zij heeft nergens last van, zij denkt ‘het is me gelukt heb ik die oude viezerik mooi weg gekregen’.

Tegen haar collega zegt ze, het was even afzien toen ik die ouwe natte naar rook smakende knoflook lap in mijn mond kreeg, maar het was iedere klodder onrein

speeksel waard.

De vrouw lacht en zegt ‘mannen lopen altijd hun piep achterna, dat is nou eenmaal hun zwakke plek’.

 

De moraal van dit verhaal is, hij die zichzelf ter Carnaval wil laten gaan, schaft zich een heel goed masker aan!

 

Eppo