7. mrt, 2013

Crazy Shit!

In een bos bij Numansdorp wordt regelmatig door oefenende militairen wild gepoept.

Wildpoepen, als ik daaraan denk zie ik een Nijlpaard in een rivier staan, en met zijn korte staart zijn ontlasting in het rond slaan. Zij doen dit om een territorium af te zetten.

Maar militairen? Hoe zouden ze dat doen? Voorover gebogen staan en met de linkerhand tijdens het ontlasten de boel in de rondte meppen?

Wild is dat in ieder geval wel, maar je krijgt er vieze handen van.

Niet zo lekker als je de bammetjes tijdens de schaft moet vasthouden.

En nut heeft dit zeker niet!

Als je militair bent en je oefent, kun je niet zomaar naar het toilet gaan, dus dit gebeurt gewoon buiten, als ze slim zouden zijn, graven ze gewoon even een gat, waar ze met hun gat, dan weer boven gaan hangen, en vervolgens laten ze de bruine warme bolus rustig in hetzelfde gat weer zakken. Zand erover en weg is het mestoverschot.

 

Op die manier kun je er in ieder geval niet meer intrappen.

Zo zouden ze dit probleem kunnen oplossen.

Of zou het zo zijn, dat het onder poepen van een heel bos een groter doel dient?

Misschien is het een geheim wapen, stel je voor een grote ring van hopen stront om geheime wapens heen gelegd. De vijand trapt erin en schreeuwt getverr en betrapt is hij!

Of als de vijand tijgerend op je afkruipt, en opeens tot de conclusie komt, dat hij op zijn buik in een dikke laag bruine drap ligt, de geur komt hem bekend voor, dus voelt hij nog even met zijn hand en ruikt eraan, jakkes het is wat ik denk getverr.

Als hij dan opstaat dan zit het echt overal, aan je kleren, onder je schoenen, getverr echt overal. Ja dat zal de vijand leren om ons aan te vallen.

 

Misschien gebruiken ze de menselijke uitwerpselen wel op een andere manier, in gedachten zie ik militairen handgranaten vullen met poep, ja dat is weer eens wat anders als je bekogelt wordt met strontgranaten.

Sta je in de loopgraven te wachten  ontploft er een ijzeren bal vol met fecaliën boven je hoofd, een regen van bruine drap valt over je heen, in paniek grijp je naar je gasmasker en je pak, dat je tegen chemische aanvallen moet beschermen. Maar te laat een harde knal en alles is stront wat klok luidt.

Hoe smerig kan het leven zijn, je snakt naar adem want de lucht is ondragelijk.

Dit walgelijke wapen zal binnenkort wel verboden worden door de Verenigde Naties, want dit is zo onmenselijk, hier verbleken kernwapens gewoon bij.

 

Ja, ja, ik weet het, ik draaf weer eens door natuurlijk het zal allemaal wel meevallen.

Laat de soldaten gewoon lekker in het bos sch..t..n en zeur niet zo.

Als je gewoon op de paden blijft, en je hond aan de lijn doet, heb je er geen last van.

Soldaten moeten nou eenmaal oefenen, en ze kunnen tussendoor niet even naar het toilet. In oorlogstijd kan dit ook niet, zie het al voor mij? “Jongens stop even met schieten ik moet even ehhh”, nee dat kan natuurlijk niet.

Daarnaast is het natuurlijk materiaal wat de planten en de bomen in het bos beter laat groeien, een win win situatie dus!

 

Laat de bakken met stront, die onze jongens over zich heen krijgen nou toch eens staan!

 

Eppo