Te gek voor woorden!

30. apr, 2014

Vanmorgen toen ik aan het werk was gegaan, realiseerde ik mij, dat ik voor het eerst in mijn 52 jarige bestaan, op 30 april aan het werk was.

Mijn hele leven is deze datum een feestdag geweest, en op zich is het best wennen als je dan opeens gewoon moet werken.

Onzin natuurlijk, en als je het hebt over onzin, dat kom je al snel uit bij markante uitspraken die mensen soms doen in de media.

Vandaag las ik dat Patty Brard niet gelooft in een paranormale Barbie?

Ik begreep er niets van, wat bedoeld ze daar nu weer mee? Paranormale Barbie? Ik kan mij voorstellen dat de makers van de Barbie poppen een variant hebben gemaakt die Medium Barbie heet of Voodoo Ken, maar het bleek om een ander soort pop te gaan.

Een of andere blonde met Botex volgespoten hersenloze Bimbo uit Den Haag, noemt zich Barbie. Het blijkt een of ander ordinaire snol te zijn, die via een raar tv programma zichzelf in het land der bekenden heeft geplaatst. Hoe gek kan het lopen?

Deze Strak getrokken vleesboom, kan zich met recht een Barbie noemen. Haar door Botox strak getrokken gezicht, waarin enige vorm van mimiek een onbekend verschijnsel is, zegt dat ze paranormaal begaaft is?

Ik weet niet hoe ze dat heeft bedacht met een schedel waarin 3 hersencellen rondolen al cowboy’s op een lege prairie, maar ze schijnt in de toekomst te kunnen kijken en met geesten te kunnen praten?

Ik begrijp dat wel, als de Haagse vogelverschrikker s’ morgens voor de spiegel staat, is het inderdaad net of ze tegen een dode praat.

Zonder make up is het met recht griezelen geblazen!

Deze Barbie is Paranormaal, ze weet niet hoe ze het schrijven moet, maar ze is het. Waar maakt die Patty Brard zich druk om, concurrentie wellicht?

Laat toch lekker gaan als dat meisje uit Den Haag dit zegt, wat maakt dat nou uit. Laat ze maar lekker Paranormaal zijn, is zij toch nog op een bepaalde manier (Para)normaal!

En wat het praten met de geesten betreft? Zou ze niet door hebben dat het de radio van de buurman is, die ze op de achtergrond hoort praten?

De nieuwe Barbie variant, is “Botox Barbie”, nu verkrijgbaar bij alle speelgoedzaken in het land!

Eppo

Deel deze pagina

Tevreden?

29. apr, 2014

Zag vandaag in het tv programma Man Bijt Hond, een man die voor mij voortaan het voorbeeld van optimisme is.

De man was jaren geleden, te weten in 1981 aangereden door een dronken automobilist, en had na maanden in coma te hebben gelegen, een hersenbeschadiging opgelopen.

Het resultaat is dat de man slecht kan lopen, en heel moeizaam praten.

Toch maakte de man een opmerking die mij regelrecht in het hart trof.

De man vertelde “de dader van mijn ongeluk is al dood, en zie mij?

Ik leef nog” hij lachte erbij alsof hij persoonlijk met zijn kwelgeest had afgerekend. De woorden dreunden nog een geruime tijd na in mijn hoofd.

Als een man die dit heeft meegemaakt zo positief in het leven kan staan, waar blijf ik dan met mijn gezever?

De man kan zijn verdriet een plaats geven op een manier om jaloers op te worden, als je dit kunt dan maakt het allemaal niet meer uit. Het glas is dan nooit meer leeg, maar alleen nog maar halfvol!

Als ik soms mensen om mij heen hoor steunen en kreunen, de een kan het niet, en de ander wil niet, en weer een ander heeft het niet.

Soms zijn we een volk van klagers en zeurpieten.

Iedereen kan zich wel eens rot voelen dat is normaal, maar denk dan aan de man die zijn handicap relativeert alsof het een schrammetje is!

Wat heb je te zeuren als je relatief gezond bent, en elke dag je ding kan doen? Toch helemaal niets?

De gehandicapte man heeft het relativeren geleerd, en laat zich door een kleinigheid, waar menigeen over zeurt niet meer uit het veld slaan.

En daarom nomineer ik deze man tot optimist van het jaar 2014.

Al weet hij dit zelf niet, deze eer komt hem absoluut toe.

Ik klaag voorlopig niet meer, bij tegenslag zal ik denken aan die man die zelf niet veel meer kan, maar toch ziet dat het soms nog erger kan zijn.

Ergerlijkheden smelten door de zon, als je bedenkt waarmee het begon.

Eppo

Met je ogen dicht!

28. apr, 2014

Het schiet al op binnenkort is het zover, de zelfrijdende auto.

Google is druk bezig met de ontwikkeling ervan, straks kan een blinde zelf autorijden. Ik kijk er reikhalzend naar uit, de zelfrijdende auto!

Wat een wereld uitvinding, geen files meer, geen ongelukken meer.

Het wordt weer veilig op de weg.

Straks stap je in de auto, je toetst in waar je naartoe wilt, en gaat daarna lekker een krantje lezen of even een uiltje knappen. Geweldig toch?

Geen bekeuringen meer voor te hard rijden, uitgerust op je bestemming aankomen, ik zie de voordelen wel!

Er zullen altijd weer mensen zijn die perse zelf willen blijven rijden.

Dat is dan erg jammer, een computer kan het veel beter en veiliger, ik zeg einde discussie! Het is veel te druk op Neerlands wegen om zelf te kunnen blijven rijden. Het is niet anders!

En waarom zou in godsnaam! Mensen zijn onbeholpen wezens in het verkeer, ze worden er agressief van, ze overzien het niet. Waarom zou je ze nog langer zelf laten rijden.

Jammer van die dure mooie auto, maar geef je er nu maar aan over!

Zelf rijden is hopeloos ouderwets en niet meer haalbaar in het huidige verkeer.

Zoals ik al zei, ik kijk er enorm naar uit, ik heb genoeg auto gereden in mijn leven. Heb er nooit veel mee gehad, het is vervoer een noodzakelijk kwaad, en als ik dat kan uitbesteden? Nou…heel graag!

Laten we hopen dat Google een beetje vaart kan maken met het “Nieuwe rijden?” Des te eerder zijn we van de files af.

Files ontstaan doordat auto’s zich met verschillende snelheden, door het verkeer bewegen. Als iedereen dezelfde snelheid zou rijden, is er een betere doorstroming, en dat betekend minder files.

Met de Google auto wordt het allemaal echt veel beter, en vooral veiliger!

Misschien wordt het tijd voor maar 1 type auto, waarvan je het interieur kan aanpassen naar je smaak. Maar de buitenkant en de motor is van alle auto’s hetzelfde. We moeten er gewoon even aan wennen!

En voor de rest? Geen nieuws!

Eppo

Pasta Choco Beregoed!

25. apr, 2014

Het is toch wat in Duitsland hebben ze een bende opgerold, die zich had gespecialiseerd in het stelen van potjes Nutella!

Nutella??? Ik hoor het u denken waarom Nutella?

Ik had eerst ook helemaal geen idee, wat moet je ermee? Maar nu denk ik dat ik het wel begrijp!

Nutella is een product wat Cacao bevat, en Cacao is sterk verslavend, dat weet iedereen. De mensen zijn de gewone drugs een beetje zat, en gaan over op andere middelen zoals Cacao! Logisch toch?

Oke u snapt het niet helemaal, natuurlijk is er geen florerende zwarte handel in potjes Nutella. Maar deze hazelnoot pasta leent zich er uitermate voor om de Cacao uit het product te halen.

Wat er dan overblijft is een krachtig bruin poeder, waarin ongeveer voor 85% pure Cacao zit. Deze Cacao geeft een je een enorme kik als je dit tot je neemt, je wordt er extreem vrolijk van. Maar daarna zak je weer weg in een enorme depressie. Eigenlijk wat een bonbon met je doet, maar dan 10x zo erg! De Nutella bende had door dat je enorme bedragen voor dit Choco poeder kon vragen, en daarom steelden ze de potten uit de supermarkt! Als je een paar honderd potten ineens zou kopen zou dit te veel opvallen, en ben je opeens verdacht.

Dus was stelen de enigste optie, en dat deed de bende 5000 kilo. Er zijn duizenden potjes zijn in hun huis aangetroffen.

Geen kleine jongens dus, serieuze criminelen!

Als je aan chocolade verslaaft bent, heb je een echt probleem.

Je eet je dik en rond aan allerlei bonbons en repen, het neveneffect daarvan is dat je tonnetje rond wordt!

En dat is voor de meeste vrouwen onacceptabel, met puur Choco poeder heb je dit niet, alle suiker is eruit, dus dik wordt je er niet van.

Choco junks zijn zelfs brandmager, vel over been, en ze hebben van die

bruine randjes rondom hun neusgaten, Choco poeder wordt namelijk gesnoven! Soms wordt het ook gerookt, je herkent dit aan een geur van Chocolade die aanbrand. De stank is ondragelijk!

Het is echt een groot maatschappelijk probleem aan het worden.

Chocolade is een groot probleem, maar als mens kun je er bijna niet omheen!

Eppo

Tax Free?

24. apr, 2014

Vandaag zag ik een uiterst triest bericht in de krant, ik kon het artikel niet lezen zonder dat de tranen in mijn ogen sprongen.

De Bobo’s van de UEFA hoeven geen belasting te betalen, als Nederland in 2020 het Europees Kampioenschap voetbal mag organiseren.

Onze minister Schippers is akkoord gegaan met het feit, dat de UEFA in Nederland grote geldstromen in en uit mag laten gaan, zonder dat onze belastingdienst het hun toekomende deel mag innen.

Is die Schippers nou helemaal van de pot gerukt!

Iedereen die werkt in dit land wordt tot op het bot uitgekleed door de belastingdienst, en de UEFA kan doen wat ze willen zonder afdracht van maar 1 cent belasting? Hoe kan onze minister zo stom zijn!

Waar gewerkt wordt moet nou eenmaal belasting worden betaald!

Dat is cruciaal voor onze samenleving, het zal toch even lekker worden, dat de UEFA miljoenen verdient en geen cent afdraagt?

Dat wil ik ook wel, mijn bruto loon netto, wat is er mis? Gaat de overheid opeens de Staatsloterij uithangen?

Ik vind dit ronduit belachelijk, omdat het de UEFA is, en de Bobo’s het niet willen hoeft het niet! Wie fluit minister Schippers eigenlijk terug?

Dat voetbal is toch niet zo belangrijk voor Nederland? Het kost dat het barst om een dergelijk toernooi te organiseren, en de UEFA die zelf toekijkt of wij het wel goed doen, lacht zich helemaal rot!

Eigenlijk is dit puur crimineel gedrag, onze overheid faciliteerd witwas praktijken! Ze maken zich schuldig aan het onttrekken van gelden, die bestemd zijn voor het welzijn van de Nederlandse bevolking!

Schande, schande en nog eens schande! Dit kan echt niet.

Minister Schippers moet ter verantwoording worden geroepen, en zorgen dat deze afspraak weer wordt ingetrokken.

Dan maar geen toernooi! Wat ik al helemaal niet begrijp? Is dat uitgerekend wij als Nederland het zouden moeten organiseren!

Wij die altijd in een finale gepeopeld worden door dezelfde UEFA.

Altijd als wij in de finale staan, zorgt de UEFA ervoor dat we een slechte scheidsrechter krijgen, eentje die tegen Nederland is.

En nu zouden wij iets voor hun moeten doen? Never!

Eppo