Homofoobski!

27. jan, 2014

Nog even dan gaan de Olympische winterspelen weer van start.

Dit maal gehouden in het koude Rusland, in Sochi welteverstaan.

Er is in de aanloop al heel wat om te doen geweest, Rusland is een nogal vreemd land. Er zijn heel wat groepen mensen die daar niet welkom zijn.

Vooral mensen die Homosexueel geaard zijn, hebben het zwaar in Rusland. Hoe komt dit, zo vraag ik mijzelf wel eens af?

Als ik kijk naar de Russische bevolking verschilt dat niet zoveel met ons.

Oke ze praten raar en hebben andere gewoontes, maar dat kan de Homohaat niet veroorzaken.

En als ik kijk naar de gemiddelde Russische Hetero man, zie ik alleen maar een naar Wodka stinkende dronkenlap.

Ja dat zijn echte mannen, als ik zo Hetero moest zijn was ik liever Homo!

Rusland is een echte Homofobe natie, met een stoere mannelijk uitziende leider Poetin genaamd. Ook Homofoob!

Maar als ik goed naar deze man kijk zie ik iets heel anders.

Ik zie een man die weliswaar heel stoer doet, maar eigenlijk enorm met zichzelf in de knoop zit!

Ik denk dat Poetin ook Homo is! Als je kijkt hoe hij zich profileert in de pers, en hoe afgeeft op Homosexualiteit, kun je maar tot 1 conclusie komen. Hij zit nog helemaal in de kast en komt er voorlopig nog niet uit.

Welke hetero man laat zich halfnaakt fotograferen terwijl hij paard rijdt?

Ik ken er geeneen, laat ik duidelijk zijn, er is niks mis met een halfnaakte man op een paard. Maar het is gedrag wat te denken geeft.

Homo’s zijn veel extrafaganter als Hetero’s, en dat is mooi het geeft kleur aan de maatschappij. Maar een Poetin die extrafagant gedrag vertoont,

is een nog niet uit de kast gekomen Homo. Een echte ruigpoot, een flikker eersteklas, om alle scheldwoorden maar te even gebruiken.

Zou het niet mooi zijn als Poetin tijdens de spelen uit de bekende kast zou komen? En dan gelijk gelijke rechten voor Homo’s in Rusland zou afkondigen, en stoppen met de vervolging van deze mensen?

Zou dat geen mooi gebaar zijn?

Het Rode plein wordt omgedoopt tot het Roze plein, en honderden soldaten marcheren in mooie roze uniformen met glimmende zilveren knopen, langs het bordes van het Kremlin, waar de grote roze leider vrolijk staat te zwaaien, naar alle roze mensen die langs marcheren.

Wat zouden de critici dan op hun neus kijken en ongelijk moeten bekennen.

Maar ik vrees dat ik het allemaal teveel door een roze bril bekijk.

Om Poetin uit de kast te krijgen is nog wel wat nodig, maar ik blijf optimistisch.

Geen Homo’s en wel spelen, is als veel speelgoed en niet willen delen!

Eppo

Deel deze pagina

Thank God Its.......!

24. jan, 2014

Het is alweer vrijdag, de laatste dag van de week.

Het weekend staat weer voor de deur, en zo zijn er nog wel een paar kreten. Zelf betrap ik mij er steeds vaker op, dat het wel lijkt of de vrijdag steeds sneller naar mij toe komt.

Ach dat komt waarschijnlijk doordat ik een ouwe zeur wordt!

Vrijdag… in mijn jonge jaren had deze dag een magische klank van vrijheid. Even weg uit de dagelijkse sleur die vaste baan heette, dat was vroeger mijn doel als het weer maandag was.

Zo sleet ik mijn jonge jaren week na week, in het weekend het gevoel van vrijheid, en door de week geknegt door de roepende plicht die werk heet!

Zo gingen de jaren voorbij, en dat is best triest achteraf gezien.

Maar ja we kunnen nu wel bij de pakken neer gaan zitten, maar dat helpt niet. Ik kijk nu meer naar het heden, en pluk de dag, want inmiddels weet ik dat het ook zomaar voorbij kan zijn.

Wat kwam er deze week aan berichtgeving voorbij, zoals altijd weer heel wat. Maar 1 bericht stuitte mij tegen de borst, het raakte mij echt!

Apen in een dierentuin in Devon krijgen geen bananen meer!

De reden? Bananen bevatten teveel suiker, en dat is niet goed voor de dieren?? Dit komt dan weer doordat het gaat om gekweekte bananen, en die bevatten meer suiker als wilde bananen.

Natuurlijk in de bananen republieken, gooien ze extra suiker op de grond aan de voet van de bananen planten, en zo kweken ze extreem zoete bananen? U weet wel van die gele banaantjes die je als snoep kunt kopen?

Onzin  natuurlijk maar die arme aapjes mogen geen bananen meer eten. Wat denk u dat dit betekend voor een aap? Om geen banaan meer mogen eten? Vreselijk toch? Ga uzelf maar na, stel je mag nooit meer genieten van je lievelingseten, dan ga je toch door het lint?

Ooit zag ik in Artis hoe Chimpansees, die met speciale kooi tunnel,

van het nachtverblijf naar het dagverblijf konden gaan, mensen bekogelden met hun uitwerpselen! Ik zag hoe ze naar beneden piesten op de menigte, die onder de tunnel doorliep. Met militaire precisie mikten ze op de personen die niet doorhadden dat ze onder de apen doorliepen. Hadden deze apen misschien ook een bananen verbod gekregen?

Mensen in Devon blijf voorlopig uit de buurt van apen in een kooi!

Anders blijft uw kleding niet lang mooi! 

Eppo

Uit vrije wil!

23. jan, 2014

Trudie was een leuke dame van middelbare leeftijd, ze was al enige tijd zonder werk. Trudie had daar een beetje een hekel aan, maar ja de banen liggen niet voor het opscheppen in deze tijd.

Op een mooie dag besloot Trudie om zich op te geven voor vrijwilligerswerk, lekker in het plaatselijke verzorgingshuis.

Gezellig al die dankbare oudjes een leuke dag bezorgen.

Trudie zag het helemaal zitten, en meldde zich snel aan.

Toen ze aankwam bij het bejaardenhuis, zag Trudie een gezellige huiskamer waar de ouderen gezellig een spelletje aan het doen waren.

“Dit komt helemaal goed,” dacht Trudie, en liep door naar het kantoor van de directrice. Daar werd ze allerhartelijkst ontvangen door een enthousiast lokatiehoofd. Trudie besloot om zo snel mogelijk te gaan beginnen. Dat snel betekende, de volgende dag helpen met tafeldekken voor de lunch.

De volgende dag om een uurtje of 10 in de morgen liep Trudy opgewekt het verzorgingstehuis binnen.

Bij de receptie lag al een naambordje voor haar klaar, en een leidinggevende liep met Trudy mee naar de eetzaal.

Daar pakte Trudy een stapel borden op en begon met tafeldekken.

Pardon” klonk het opeens, “wat bent u aan het doen”?

Trudy keek om, en zag hoe een ouwe tang met boze gebaren, op haar af kwam lopen. De ouwe tang zei “wegwezen dat doe ik altijd” opsodemieteren! Trudy was verbouwereerd en zei, “ maar ik ben gevraagd om dit te doen door de directrice?” Trudy keek de oude vrouw recht aan. Dat werkte als een rode lap op een stier op de oude heks, ze gaf Trudy een harde duw, hierdoor viel ze achterover tegen de borden kar aan, waardoor alle borden met een luid gerinkel op de grond terecht

kwamen!

Alles was in scherven, Trudy stond snel weer op.

“Kijk nou wat je hebt gedaan! Krijste de boze heks, haar gezicht kreeg steeds meer diepe groeven van kwaadheid. Het was net Patricia Paay zonder make up! “Je hebt alles verpest gilde het ouwe wijf, de kreten die zij slaakte, leken wel op die van de heks van Hans en Grietje, die levend in de oven aan het verbranden was!

Trudy had er genoeg van, en ging verhaal halen bij het lokatiehoofd.

“Nou nou zo erg zal het toch niet zijn?” zei het lokatiehoofd.

Trudy stond het huilen nader als het lachen.

Toen ze de eetzaal inliepen zagen het oude wijf bij de puinhopen staan, samen met nog een oude vrouw uit het tehuis.

Zij” en de oude feeks wees op Trudy,” heeft de kar met borden omgegooid!” Trudy stamelde, “dat is niet waar!” De Wicked Witch zei tegen de andere vrouw, “jij hebt toch alles gezien”? De vrouw knikte instemmend. De directrice wendde zich tot Trudy, “u kunt maar beter gaan!” Trudy maakte dat ze weg kwam en dacht “dat nooit weer!”

Look out for the witch called Titatoo, because she put a spel on you!

 

Eppo 

 

Friese Rookwaren!

22. jan, 2014

10 miljoen illegale sigaretten zijn er gevonden in het Friese Surhuisterveen. Ik wist niet dat rookwaren ook illegaal konden verblijven maar goed! De Fiod heeft ze in beslag genomen.

Zo die hoeven voorlopig geen tabak meer te kopen, u dacht toch zeker niet dat ze worden vernietigd? Dat maken ze ons immers graag wijs.

De schatkist loopt 2,1 miljoen euro mis aan accijnzen, zo wordt er beweerd! Maar wat maakt dat nou uit? Accijns is toch in principe gelegaliseerd onrechtmatig verkregen geld? Het is net of de bankrover een ton claimt na zijn mislukte overval!

Wat erger is dat de eigenaar van de sigaretten zijn inkomsten misloopt.

Deze ondernemer had stad en land afgelopen, en overal sigaretten vandaan gehaald. U dacht toch niet dat het een eenvoudige klus is om zoveel tabak bij elkaar te sprokkelen?

Maar nee de rovers van de Fiod lagen al op de loer, geholpen door een plaatselijke verrader, die waarschijnlijk een riant bedrag op zijn bankrekening kan bijschrijven.

Bah Bah en nog eens Bah, ik wordt misselijk als ik denk aan dit soort lieden. Verraders die het een ondernemer onmogelijk maken om te werken. Hoe moeten we Nederland ooit nog weer opbouwen?

Wat we ook niet mogen vergeten, is dat de sigaretten bestemd waren voor de Engelse markt, en nu? Moeten de Engelsen dan maar stoppen met roken? Dan kan toch niet, rokers oftewel smokers zoals ze in Engeland heten zijn verslaafd en die kunnen niet zo makkelijk stoppen.

Ik voorzie een toename in de Engelse criminaliteit, als al die verslaafden niet aan hun nicotine kunnen komen!

Maar goed de heren van de Fiod zullen wel trots zijn op hun actie, ze hebben tenslotte een grote vangst gedaan!

Helaas zijn de eerste nicotine rellen in Londen al gesignaleerd, hele hordes met verslaafden trekken opgefokt door de stad, een spoor van vernieling  achterlatend. Het is wachten op de eerste dode als gevolg van de schaarste!

Actie en reactie dat is er altijd, maar de Fiod had zich nergens van tevoren in verdiept. Ze hebben weer eens geen rekening gehouden met de catastrofale gevolgen van deze inbeslagname, dat blijkt maar weer.

Dus Fiod strijk over je hart, als dit hebt tenminste, en geef de sigaretten terug aan de rechtmatige eigenaar.

Dan kan hij de lege doosjes vullen en de boel verschepen naar Engeland!

Zo bouw je een economie op, met een gezonde dosis ondernemerslust!

Accijns….. een ouderwets woord voor diefstal?

Eppo

Botsnet??

21. jan, 2014

Gelukkig wij in Nederland komen er weer goed vanaf, wij hebben geen last! Waar dit nu weer over gaat? Heeft u het niet gelezen?

Criminelen willen onze computers besmetten, met allerlei enge virussen,

computervirussen welteverstaan!

Ongeveer 16 miljoen combinaties van internet adressen, zijn in handen van criminelen gevallen. Hoe? Geen idee, belangrijk? Ze zeggen van wel?

Criminelen kunnen met deze adressen, emails sturen uit naam van iemand anders, en dat kan heel vervelend zijn.

Het valt mee, in Nederland hebben slechts een paar honderdduizend computers, een besmetting door z.g.n. Botnets opgelopen.

Botnets? Wat zijn dat nou weer?

Dat zijn kleine software robots die zelfstandig opereren.

Deze kleine robotjes sluipen over het internet om te kijken wie er zijn pc aan heeft staan. Zodra ze er een ontwaren sluipen ze naar binnen,

en verstoppen zich op je computer.

Dan begint het wachten. Met een schuin oog kijken ze van achter je webcam zo de kamer in, oh kijk daar gaat de deur al open!

De man des huizes komt binnen en neemt plaats achter de pc, wat doet hij nu? Waarom kijkt hij naar websites met blote dames? Is dit zijn hobby?

De Botnets registreren alles, en als de man nog even iets doormailt naar zijn werk lijkt er niets aan de hand.

Een van de botnets heeft zich inmiddels op de PC op het werk genesteld, makkelijk binnengekomen via de email. En ondertussen doet hij waar hij goed in is.

Bestanden verzamelen, en er voor zorgen dat de hobby van de man ook kan worden uitgeoefend op zijn werk.

De volgende dag als de man op zijn werk de PC opstart, krijgt hij de verrassing van zijn leven………honderden blote dames dansen over zijn scherm, en dat allemaal dankzij de botnets! Gelukkig hebben de Botnets ook zijn mobiele telefoonnummer gevonden op zijn PC. Het inbellen op de sexsites was dus ook gelukt, en de rekening wordt betaald via de telefoon provider. Dikke winst voor de criminelen die de sexsites beheren.

Botnets zijn levensgevaarlijk en niet met het blote oog te zien.

Hierdoor kunnen ze ongestoord hun gang gaan.

Om niet al te veel last te hebben, moet je jezelf achter de computer gewoon gedragen. Geen rare dingen kijken en alleen normale dingen doen. Gelukkig zijn Nederlanders een redelijk normaal volk, vraag op straat maar eens aan iemand of hij wel eens porno kijkt? Wedden dat dit maar een minderheid is?

Dus weg met de Botnet!

Eppo