Placebo-Demie!

6. jan, 2014

U weet het misschien nog niet, maar er komt weer een griepgolf aan.

Misschien wordt u dit keer zelf wel gevloerd door het virus.

Hoe ik dat weet? Gewoon logisch nadenken!

Het is mij opgevallen dat er de laatste weken opvallend veel reclame wordt gemaakt, voor middeltjes tegen verkoudheid en griep.

Nu hoor ik u denken “het is toch de tijd van het jaar om verkouden te worden, en de griep te krijgen?”

Inderdaad, daarmee slaat u de spijker op zijn kop.

Als de reclame makers ons bedelven met dit soort reclame, en als we er maar vaak genoeg naar kijken, dan krijgen wij het ook.

U kunt wel denken dat u er imuun voor bent, maar geloof mij, tegen hersenspoeling is geen kruid gewassen.

De fabrikanten van verkoudheid en griepmiddeltjes doen ieder jaar hetzelfde, zodra het kwik daalt, de R in de maand is, en de dagen kort zijn. Dan halen zij hun reclame filmpjes weer van stal en laten deze op de verschillende tv zenders zien aan de kijkers.

Hoe dat werkt? Heel eenvoudig door het zapgedrag van de kijkers in kaart te brengen, kun je het brein heel eenvoudig programmeren. Gewoon via je eigen tv! Ja hoor…. echt waar? Ja het is echt waar, men weet van een gemiddelde man met donkerblond haar, 39 jaar oud, kijkt eerst Nederland 3, gaat via het journaal op RTL 4 naar RTL 7. En door steeds hetzelfde spotje op verschillende tijdstippen na elkaar, te laten zien gaat ons brein denken dat het lichaam besmet raakt met het griepvirus. Een soort van Placebo griep, dat wel.

Zo worden heel wat mensen letterlijk ziek geluld door hun eigen tv, als je maar vaak genoeg mensen ziet kuchen, hoort niezen en waterig uit hun ogen ziet kijken, is de kans groot dat je brein denkt, dat je lichaam besmet raakt. Als we ons dan weer ziek voelen, rennen we naar de drogist om dropdrankjes te halen, en andere middeltjes die niet helpen, maar je wel het gevoel geven dat je er alles aan hebt gedaan.

Een griepgolf is op deze manier niet veel meer als een Placebo-demie!

Wel het gevoel van, maar niet echt ziek zijn!

Zo worden we als volk de ziektewet in gemanipuleerd!

Je kunt er iets tegen doen, wijk bij het tv kijken gewoon eens af van je normale zaproute. Op die manier ontwijk je de reclames.

Dikke kans dat je je dan veel beter voelt!

Eppo

Deel deze pagina

Stront aan de knikker!

3. jan, 2014

Wist u het? Even een weetje over hondepoep.

Honden ontlasten zich opvallend vaak langs de Noord Zuid As van het magnetisch veld van de aarde.

Nooit geweten….. u wel?

Ik zie honden vooral als lopende strontfabrieken die overal hun shit neerleggen, en vaak op de plaatsen waar ik ook graag loop.

Maar dan heb ik nu de oplossing voor dit probleem, als honden de Noord Zuid As volschijten, moet ik voortaan de Oost West lijn langslopen.

Dan zal ik nooit meer in een drol trappen, en houd ik het profiel van mijn schoenzolen strontvrij!

Waarom de biologen nu pas met deze mededeling komen? Ach eigenlijk snap ik dat ook wel.

Om dit fenomeen te ontdekken moesten de heren biologen 1893 keer naar een zichzelf ontlastende viervoeter kijken, en ongeveer 5500 keer naar urinerende blaf monsters.

Geloof mij, dan kun je echt geen stront meer zien, en de pies komt je figuurlijk de oren uit, en je bent er dan ook helemaal klaar mee.

Zo’n onderzoek is best lastig, je moet je viervoeter naar keuze de hele dag volgen, en als hij ergens gaat zitten, dan moet je pijlsnel met je kompas voor de uitgang gaan zitten, om te kijken in welke baan de stront het milieu in wordt geslingerd.

Het aantal graden Noorderbreedte en Westerlengte wordt genoteerd en in een computer simulatie ingevoerd.

Deze computer simulatie legt alle honden poep en alle urine achter elkaar, en dan worden de patronen in het landschap zichtbaar.

Lange banen liggen van Noord Naar Zuid, mooie rechte banen echt waar? De graancirkels zijn er niets bij.

Stel je voor dat er lange rijen hondestront door ons landschap liggen, en als je weet waar ze liggen, tja dan kun je ze ook ontwijken!

Zo komen we toch nog weer wat meer te weten over onze trouwe viervoeter. Of we daar echt iets aan hebben?

Nou dat denk ik niet echt, het is weer zo’n weetje waar niemand iets aan heeft. Zo’n echte dooddoener!

Natuurlijk je weet hoe het zit, of beter gezegd ligt “de hondenstront”!

Maar voor de rest? Geen nut deze informatie!

Ligt de shit van Noord naar Zuid, dan wordt kostbare tijd verspuit!

Eppo

Roversloft!

2. jan, 2014

In Drente is een heus struikrovershol ontdekt, ik dacht dat struikrovers niet meer bestonden, maar inmiddels gewone criminelen waren geworden? Niets is minder waar,struikrovers bestaan nog steeds.

Daar kwam de politie in Drente onlangs achter.

In het mooie Drentse landschap, vlak bij het plaatsje Zuidlaren waren de struikrovers actief, ze braken bij diverse huizen in en verborgen hun buit onder de grond, in een zelfgemaakt hol wat ze hadden gemaakt van hooi takken en landbouwplastic.

Hoe stoer is dat! Echte struikrovers gewoon in Nederland.

Oke het waren Oosteuropese struikrovers die in ons land waren neergestreken, maar daarmee niet minder echt.

Het is net zoals de wolf van vorig jaar uit de Noordoostpolder, ook uit Oosteuropa en ook echt.

Het geeft wel te denken struikrovers uit Oosteuropa, wie weet hoeveel er inmiddels al in ons land zijn? Misschien is het goed om in ieder geval goed uit te kijken, naar ondergrondse holen met plastic daken welke zijn afgedekt met boomtakken.

Zelf zal ik alle parken en bossen bij mijn woonplaats uitkammen, vind u een hol, doe zelf niets, maar bel de politie. Struikrovers kunnen heel gevaarlijk zijn! Als ik een Rovershol vind, dan zal ik mij verdekt opstellen in het naburige struikgewas. Mijn gezicht met zwarte en groen vegen bedekt, en met mijn oude legerpak aan, ga ik volledig in mijn omgeving op. Ik wacht tot de rovers binnen in het hol zitten, en blokkeer de uitgang met takken en ander materiaal uit de direkte omgeving.

Zo komen ze er niet meer uit, en houd ik ze gevangen tot de politie is gearriveerd. Let wel dit is alleen voor professionals, niet voor amateurs.

Het afsluiten van het hol dient snel en vakkundig te gebeuren, anders ontsnappen de rovers met alle gevolgen vandien.

We moeten de Oosteuropese rovers de baas blijven anders komen er straks veel te veel!

Mensen doe uw burgerplicht en maak korte metten met deze criminelen!

Zo houden we Nederland struikrovervrij! Tenslotte is dit al zo sedert 1756 toen we de laatste rover hebben verjaagd!

Zitten de rovers in het groen, let op…. ze pakken zo uw poen!

Eppo

Oud Zeer!

31. dec, 2013

Het is alweer zover 2013 is al bijna om. En wat is er veel gebeurd mensen dit jaar. Bijna de gehele verzorgingsstaat is wegbezuinigd, of dat niet erg genoeg is, heeft men de BTW tot ongekende proporties verhoogd. En daarmee is alles veel te duur geworden.

Ook de overheid liet zich niet onbetuigd in het afschuiven van verantwoordelijkheden naar gemeentelijk niveau, waarna diezelfde gemeentes het vervolgens niet meer kunnen betalen!

Onze overheid heeft er in 2013 echt alles aan gedaan om zoveel mogelijk  te vernielen, en het de burgers op deze manier zo moeilijk mogelijk te maken. En wat denk je? Ze zitten er gewoon nog steeds? Dat is het meest vreemde. Ik kan mij niet voorstellen dat wij nog steeds in een democratie leven, want dan waren deze clowns allang afgeserveerd!

Wat gaat het leven ons brengen in 2014?

Wordt het leven in de Bananen Republiek der Nederlanden toch een stukje lichter? Ik blijf het wel hopen, democratie of niet.

Ook zonder democratie zie ik het leven nog wel zonnig in.

Dat de democratie in Nederland zou gaan verdwijnen, stond voor mij al een aantal jaren geleden, als een paal boven water.

De overheid hoeft maar in de computer te kijken, en ze weten alles van hun burgers, als je alles weet kun je die informatie ook gebruiken.

Op die manier kun je een schijn democratie in stand houden zonder dat de bevolking dit in de gaten heeft.

Ach we dealen er wel mee! Tenslotte heeft de overheid ons nog steeds wel nodig als belastingbetaler. En op een goede dag zijn wij uitgeperst en moeten ze ons weer vol gaan stoppen. Anders doorbreken zij de kringloop van onze economie!

Lieve lezers 2013 was voor mij een heel mooi jaar, met vele leuke en minder leuke gebeurtenissen om over te schrijven.

Ik ben jullie zeer dankbaar voor het lezen van mijn blogs, ondanks het feit dat ik de waarheid soms geweld aandeed.

Ik pretendeer dan ook niet om een geschiedenis schrijver te zijn.

Bedankt voor jullie aandacht en het lezen van mijn blogs, ik wens jullie een gezond en een heel mooi 2014! Tot blogs!

Happy New Year!

Eppo

Kwaad!

30. dec, 2013

Vandaag een artikel in het nieuws wat mij echt raakte, wat zeg ik raakte? Ik werd daar echt kwaad om.

Het gaat over een gezette zwemleraar uit het Zuiden des Lands, die zich jarenlang vergreep aan kleine kinderen.

Bah, een dergelijk individu staat bij mij toch al op de lijst van af te voeren personen. Maar helaas mag dat niet!

Dhr. Benno L. vindt dat hij tijdens zijn verlof wat hij krijgt na zijn gevangenis straf van zes jaar, (die hij nog niet eens helemaal heeft uitgezeten, ach waarom zou je? Het zijn maar kinderen die misbruikt zijn), teveel beperkt wordt.

Zou je hem niet!

Mijnheer de kinderverkrachter vindt dat hij teveel beperkt wordt tijdens zijn verlof! Woest wordt je toch? Als je zo’n bericht leest?

Het feit dat hij sowieso weer vrijgelaten wordt, is al zeer pijnlijk voor een ieder die met dit monster te maken heeft gehad.

Het monster van Brabant heeft wel heel veel noten op zijn zang!
De Vampier van Oeteldonk mag evengoed weer van alles, hij mag niet in de woonplaatsen komen waar zijn slachtoffers wonen, en hij krijgt een enkelband. Wel mag hij voor de rest overal komen, en hij mag zelfs onder toezicht weer gaan zwemmen in een openbaar zwembad.

Maar waar is het recht van de slachtoffers? Wat is dit voor een rechtspraak van het niveau peuterschool?

Walgelijk gewoon, dit soort monsters mogen heus wel weer vrij, maar alleen na amputatie van Testikels en de volledige Geslachtsdelen. Tenslotte kun je ook zittend plassen!

Maar meneer L. is niet tevreden, nee dhr. Lucifer Nosferatu vind dat hij nog teveel in zijn vrijheid wordt bekrompen!

Daarom stel ik voor om hem alle vrijheid te geven, maar dan ook compleet met alles! Zijn persoonlijke gegevens op Facebook en Twitter, laat hem maar gaan, een ieder mag weten waar hij zich bevind.

Hij hoeft zich niet meer te verstoppen, laat hem deelnemen aan de maatschappij in zijn volle glorie!

Gewoon zonder begeleiding naar het zwembad, en als we hem daar dan treffen……….. dan kijken we gelijk even hoelang hij onder water kan?

Ik gok op een uurtje of 2!

Eppo