Buy or die!

16. dec, 2013

Bent u weleens op een dagtrip geweest naar een van de steden, bij onze Oosterburen, die bekend staan om hun kerstmarkten?

Ik ben ook geweest, en ik heb zelf ervaren de enorme drukte, en de mindere kanten van de gedragingen van de mens als kuddedier.

Een busreis naar een kerstmarkt toe is echt een verademing, je zit lekker relaxt, in mijn geval was er ook een uitstekende verzorging van de inwendige mens. Prima de luxe vervoer, helemaal goed!

Eenmaal in de stad, “Dusseldorf in dit geval aangekomen”, gratis een kaartje voor de metro verworven, en je bent zo bij de winkelstraten.

Maar dan…. begint het pas!

Als je de roltrap vanaf het metrostation naar boven neemt, kom je vanuit een situatie van sirene rust ondergronds, in een keer in de hectiek van het dagelijkse openbare winkel leven.

Even sta je volledig gedesoriënteerd in de rondte te kijken, waar moet ik heen, waar moet ik heen…….???

Als je het dan weet begint het festijn, je loopt tesamen met hele hordes koopgeile mensen richting de winkels, waar een sfeer hangt van uitverkoop en hebberigheid.

Zelf heb ik mij verbaasd over het feit dat mensen in de rij gaan staan voor winkels die kleding verkopen, er moest beveiliging aan te pas komen om alles in goede banen te leiden. Geweldig om naar te kijken!

Al ware het een pretpark attractie, werden mensen in een rij om de hoek geleid, en eenmaal daar aangekomen moesten ze dezelfde weg weer terug. En dat allemaal voor het scoren van een koopje!

Op straat moest je ook oppassen, mensen die stijf staan van koophormonen, zien niets anders meer als winkels en prijzenborden.

Iedereen die in de weg staat lopen ze onder de voet. En als je denkt ik sta uit de stroom, doet zich het gekke fenomeen voor dat de stroom mensen zich verplaatst, en je dan toch onder de voet probeert te lopen.

Het lijkt wel of ze jou als niet shopper, in soort van concurrentie woede willen uitschakelen. Aan de kant, Non Shoppers must die!

Koopgeile mensen hebben een soort van gevoelloze en lege blik in hun ogen, waarmee ze tot een soort van zombies zijn verworden.

Er zijn drie stadia die een mens doorloopt voordat je volledig wordt geblindeerd door koophormonen. Eerst het stadia van het volle bewustzijn. Dit stadia kun je 2 soorten kopers onderscheiden. De blije ik heb geld genoeg kopers, en de sjagrijnige ik heb geen geld, dus kan ik niets, maar wil ik wel, dus heb ik geld geleend kopers.

Daarna meestal na de eerste aankoop verliest men het bewustzijn en gaat men als een soort van zombie verder. Ongevoelloos en niemand en niets ontziend! De mensen blijven in drommen steeds maar samenscholen langs de winkels. Als gelovigen rond een heiligdom, lopen zij steeds dezelfde rondjes. Dit fenomeen het “creditus financus genoemd” heeft een soort van hypnotische werking, waardoor de drang om Euro’s uit te geven wordt versterkt.

Nu begrijp ik dan ook pas waarom je in een winkelcentrum meestal een rondje kunt lopen! Zo leert een mens nog dagelijks bij!

Als een kudde dier de mens is, krijgen de winkels boter bij de vis!

Eppo

Deel deze pagina

Ze zijn er bijna!

12. dec, 2013

Heeft u al maatregelen genomen, het duurt immers niet lang meer!

Ik heb voor 3 jaar voorraden ingeslagen, en mijn huis versterkt als een fort. Ze komen, er is niets meer aan te doen, het is vreselijk.

Hoe heeft het zover kunnen komen?

Vanaf 1 januari 2014 is het zover, de grenzen gaan open voor de Roemenen en Bulgaren.

De hele Oosteuropese penose heeft vanaf 1 januari vrij spel in ons land!

Vreselijk toch? Ik kan er niet over uit, we moeten iets doen.. maar wat!

In het nieuwe jaar kun je niet meer zomaar over straat gaan, op iedere hoek staan tot de tanden bewapende en gemene, Roemeense en Bulgaarse rovers je op te wachten, wat moeten we nu?

Ik neem mijn voorzorgsmaatregelen, mij krijgen ze niet klein!

Ik ga voortaan niet meer ongewapend de straat op, ik heb via een Russische connectie een hele kist met Kalashnikovs gekocht inclusief munitie. En als ik naar buiten ga, schiet ik op alles wat er maar een beetje Oosteuropees uitziet. Preventieve maatregelen.

U vind dit te gewelddadig? Wacht maar tot u in handen valt van zo’n Roemeense bende. Als je dat al overleeft?

Oog om oog, tand om tand, ik sla hard terug!

Mij pakken ze niet, het is triest maar je moet overleven!

Oosteuropa neemt ons in een ijzeren criminele greep, het is pijnlijk om te zien, dat Europa de beslissing neemt om zijn burgers vogelvrij te verklaren.

Wat een ellende, ik kan u maar een advies geven bereid u voor!

Als u niet goed bewapend bent en u moet toch de deur uit, zijn hier een aantal tips om toch veilig op uw bestemming aan te kunnen komen.

1)   Wacht tot het donker is en blijf in de schaduwen van de gebouwen.

2)   Trek zwarte kleren aan.

3)   Camoefleer uw gezicht met  zwarte vegen.

Zo komt u er wel, mochten de onverlaten u onverhoops toch zien, twijfel niet en spring in een gracht, of kruip onder struikgewas, en bedek u met bladeren of met waterplanten.

Doe vooral stil heel stil ssssstttt!

Eppo

De mooiste dag!

11. dec, 2013

Het is 15 april 2014, het is druk op straat.

Duizenden mensen in het hele land zijn naar buiten gegaan, ze zijn het helemaal zat! Zat van alle bezuinigingen door de overheid.

De landen om Nederland heen zitten economisch in de lift, maar Nederland sukkelt voort. Geregeerd door oerdomme mensen die denken dat je problemen oplost door ze te creëren.

Maar nu is de maat vol! Er loopt een lange stoet mensen door de straten van Den Haag. De mensen scanderen leuzen, en roepen om het aftreden van het Haagse gespuis op het binnenhof.

Tussen al die mensen loopt Koos, hij is een wat simpele man die aan de lijve heeft ondervonden, wat het betekend om bij de minima te horen, en te worden kaalgeplukt.

Inmiddels is de stoet bij het binnenhof aangekomen, de politie houd een ieder tegen die onder de poort door wil.

Koos kijkt zijn maten aan en schreeuwt “we zijn zover gekomen, “we laten ons niet tegenhouden, ten aanval”!

Er stormt een hele massa mensen op de politie mannen af, de agenten nemen de benen, zo’n overmacht, daar doe je niets tegen.

De mensen stormen het regeringsgebouw binnen, daar treffen ze het leger die het vuur opent op de demonstranten. Maar ze zijn met velen en lopen de soldaten onder de voet. In de kelders van het binnenhof zit kabinet Rutte te beven van angst. En terecht ze hebben veel te vrezen!

De bewindslieden worden stuk voor stuk naar buiten gebracht, buiten aangekomen worden ze kaalgeschoren en in de stront gedompeld.

Koos heeft een euforisch gevoel van macht, eindelijk onder het juk van de liberalen vandaan.

De leden van de PVDA krijgen op hun voorhoofd een stempel gedrukt, meeloper staat op hun voorhoofden geschreven.

Koos loopt op Rutte af, pakt hem vast en zet hem op een geimproviseerd schavot. Koos doet Rutte een strop om de nek, en roept naar de menigte,

“ en wat doen we met deze boef”? “Hang hem op” schreeuwen de mensen in koor! Koos geeft een ruk aan een touw en het valluik van het schavot klapt open, Rutte gilt nog en valt daarna op de grond. “Je dacht zeker echt dat wij moordenaars zijn he?” schreeuwt Koos!

Rutte kijkt angstig om zich heen, en voelt dat hij van angst in zijn broek heeft gescheten! Hij staat op en rent weg!

“Dit is de mooiste dag van mijn leven” denkt Koos, en ziet hoe de bewindslieden ervan doorgaan!

Eppo

Het nieuwe woord!

10. dec, 2013

Heeft u er al van gehoord? Naast kreten als “het nieuwe werken” is er weer een hele nieuwe dooddoener in onze Nederlandse Taal opgenomen.

“Duurzame inzetbaarheid” een kreet bedacht door hele knappe koppen, om aan te geven, dat we ons pensioen in de toekomst kunnen vergeten.

Wij, de generatie na de babyboomers kunnen fluiten naar onze oude dags voorziening, dat is de betekenis van “duurzame inzetbaarheid” concreet!

Werken tot de dood erop volgt, zo wil de overheid het immers graag.

Liefst ook nog van die AOW af, en dan is onze samenleving volledig geliberaliseerd! Oftewel besmet met de parasitus VVD-us bacterie!

Wat is er toch aan de hand in Nederland? Waarom is het fout om een rustige oude dag te kunnen genieten?

Helaas krijgen we daar geen antwoord op, het offensief naar de Duurzame Inzetbaarheid is begonnen.

Medewerkers moeten duurzaam inzetbaar zijn, in de praktijk betekent het, dat oudere werknemers gewoon aan de bak moeten.

Niemand! Maar dan ook helemaal niemand! Van al die zogenaamde geleerden bedenkt, dat bedrijven helemaal niet op al die ouwe lullen zitten te wachten. Op de universiteit leer je kennelijk alles, behalve hoe het in de maatschappij er echt aan toegaat! Stelletje randdebielen in Den Haag!

Ze proberen ons te doen laten geloven, dat werkgevers in de rij staan voor werknemers van boven de 50 jaar!

De praktijk is weerbastiger en het zal nog onweren in banenland, voordat oudere werknemers aan het werk gaan komen.

Maar in Den Haag geloven ze er helemaal in, ze organiseren de ene bijeenkomst na de andere, gans bedrijvenland mag op komen draven, om de goede ideeën aan te horen. De grote bedrijven horen het aan, en genieten van de naborrel en de veel te dure lekkere hapjes!

Ze denken lul maar raak we doen er toch niks mee, oudjes zijn afgeschreven, die moeten we niet!

Natuurlijk zijn er beroepen die ouderen prima kunnen doen, maar we zijn  met veel te veel ouderen voor dit soort banen.

En de overheid heeft weer een zelfgemaakte stok om mee te slaan.

Heeft u geen werk gevonden? Dan ook geen geld, ach wat zonde!

Eppo

Machteloosheid!

9. dec, 2013

Au au 2 bekeuringen opgelopen in 1 rit, hoe is het toch mogelijk?

Mensen die mij kennen weten dat ik geen notoire hardrijder ben, eigenlijk rij ik in de ogen van anderen altijd te langzaam. En daarom ben ik een gevaar op de weg, althans volgens anderen.

Maar nu toch 2 boetes, 2 transacties zoals justitie het noemt.

Als ik kijk naar de aard van de overtreding denk ik dat mijn gedrag niet echt slecht te noemen is.

Een bekeuring voor 9 km te hard en een voor 10 km te hard, en daar gaat de correctie nog vanaf.

Vroeger toen justitie nog een nobele functie had, door zich alleen bezig te hoeven houden met echte de slechterikken, werd je voor een dergelijk klein vergrijp niet bekeurd. En dan nog de hoogte van de transactie!

In een normaal land zou dit ongeveer tot maximaal twintig euro moeten zijn, misschien vijfentwintig euro voor alle twee!

Maar nee nu het overheids orgaan justitie hoofdzakelijk wordt ingezet als belasting inspectie, en zij geen boeven meer kunnen vangen, zijn de boetes voor een weinig te hard rijden torenhoog.

Vijfenzestig euro voor 10 km zonder correctie te hard rijden, heeft niets meer met verkeersveiligheid te maken, dit is pure tollenarij!

Diefstal door de overheid, het geeft maar weer aan wat er in Den Haag voor een gespuis in het pluche gezeteld is!

Een moord wordt in verhouding minder zwaar bestraft als een kleine overtreding. Maar aan moord valt niets te verdienen, dus  voor de rovers in Den Haag niet interessant genoeg. De veiligheid van de burgers is minder belangrijk geworden, als het afpakken der zuurverdiende centen!

Maar wie zijn die mensen die dit wangedrag van de overheid faciliteren?

De mensen die meehelpen om boetes te versturen, en betaling te controleren? Staat er niet ergens in de wet dat je medeplichtig bent als je meewerkt met een criminele organisatie? Misschien een taak voor het internationaal gerechtshof, om onze overheid aan te klagen voor het stelselmatig beroven en kapot maken van de burgerij?

De mensen die bij de overheid meehelpen met het beroven van burgers zullen hun terechte straf niet ontlopen.

De helaasheid van dit soort zaken, zullen ons nooit vermaken!

Eppo