Zeg eens A?

29. nov, 2013

Het zit onze minister van Financiën weer eens niet mee, net toen hij dacht het gaat lekker, het gaat goed en ik kan even flink mijn zin doordrijven, ging het helemaal mis.

Van de Triple AAA status is een A afgevallen!

Boeiend? Hoor ik u zeggen wat kan mij dat nou schelen? Nou minister Dijsselbloem kan het wel schelen. De minister die spontaan een erectie krijgt bij iedere bezuiniging die hij mag doorvoeren, was helemaal van slag toen hij het slechte nieuws hoorde.

Hij barste eerst in woede uit en begon later hartverscheurend te huilen.

Ik wil mijn Aatje terug! Help mij dan moederrrr………!

Maar ja een minister die om zijn moeder roept dat kan natuurlijk niet, dus zat er niets anders op dan een schone luier te vragen aan de voorzitter van de 2e kamer.

Ons vervelend ventje Dijsselbloem, de man die zo lekker alles stukmaken kan! Is natuurlijk een rasechte sadist.

Het lieftste jat hij nog het brood uit de mond van een hongerig kind!

En nu ziet iedereen wat het beleid van het huidige kabinet ons brengt,

totale wanorde en armoede.

Tante Truus van 3 hoog achter wist het al, met bezuinigingen bouw je niets op, maar maak je alles kapot.

Een klein kind weet dat zelfs, iedereen weet het, behalve het zootje in Den Haag! De landen om ons heen doen het kennelijk anders want daar groeit de economie wel!

Maar in Nederland hebben we een kleuterkabinet, niveau nul komma nul!

Het ergste is nog, dat ze gewoon vasthouden aan de weg die is ingeslagen, terwijl je ziet dat we steeds verder afglijden.

Ze doen dit waarschijnlijk doelbewust, Nederland kapot maken!

Anders kan ik het niet verklaren waarom er zo slecht wordt geregeerd.

Dijsselbloempje weet dat hij ons in de tang heeft en gaat er persoonlijk voor zorgen dat we alle A´s kwijtraken.

Hij speelt het getergde kind dat zijn speelgoed kwijt is geraakt, het scheelt hem helemaal niets dat we geen Tripple AAA rating meer hebben.

Voor de burger is het weer meer ellende, de staat gaat meer betalen voor het lenen van geld, en de burger wordt weer zwaarder belast.

Straks? Dan worden we verkocht aan de hoogste bieder!

Eppo

Deel deze pagina

Super uitroker!

28. nov, 2013

Even dachten we het ei van Columbus te hebben gevonden, we dachten het rookprobleem probleem aan te kunnen pakken.

Om het rookprobleem aan te kunnen pakken hebben we de Elektronische Sigaret bedacht. Het apparaat dat wel iets weg heeft van een blaasapparaat waarmee een politieagent een ademtest afneemt, zou de oplossing zijn. Je kan er wel, en je kan er niet mee roken, dat is een beetje de werking van deze apparaten.

Je zet een ander niet helemaal in de rook en je krijgt zelf genoeg verslavende stoffen binnen.

De oplossing dus! Aangeprezen in reclame spots, door zwoel in de camera kijkende dames, die een soort van Dildo met mondstuk aan de man/vrouw proberen te brengen.

En nu? Er is natuurlijk altijd iemand die roet in het eten gooit. Er is onderzocht dat het heel erg ongezond is, om met een soort van blaaspijp in de mond, zogenaamd te roken. Blijkt dat er allerlei giftige stoffen in de lucht komen door gebruik van de Supersmoker!

Nog erger als een echte sigaret! Een echte sigaret stinkt je al tegemoet vanaf grote afstand, maar een z.g.n. E-Sigaret ruik je pas als het te laat is! De fabrikant zegt niet in te zien waarom het apparaat uit de buurt van kleine kinderen moet worden gehouden? Tenslotte bevat het apparaat alleen maar giftige stoffen, en last van je keel? Ach dat hoort bij rokers, ze zijn het gewend!

Als ik dit soort uitspraken lees lopen de rillingen over mijn rug!

Ik denk dan altijd, wordt de E-Sigaret een succes dan zal de overheid het gaan belasten, wordt het geen succes dan gaan ze het verbieden.

Zo gaat het al jaren met accijnzen op alcohol, tabak e.d.

De overheid is schijnbaar tegen, maar is ondertussen de grootste dealer van allemaal, door middel van het heffen van hoge accijnzen.

De wereld op zijn kop, als drugsbezit niet zo’n punt was in Europa verkochten ze dat het liefst ook nog! Tenminste als ze dat toch al niet doen?

Mensen zijn er altijd op uit om zichzelf vol met allerlei vergif te stoppen, gewoon.. omdat ze het lekker vinden.

Daarom zeg ik een tevreden Supersmoker is geen onruststoker!

Eppo

Na Fluiten!

27. nov, 2013

Vandaag in het nieuws, de belastingdienst kan fluiten.

In gedachten zie ik een honderd belasting ambtenaren, in een groot orkest met blokfluiten aan de getuite lipjes.

Een oorverdovend vals gepiep geseld mijn trommelvlies, maar gelukkig niets is minder waar. De belastingsdienst kan wel fluiten, maar dat is niet letterlijk bedoeld.

Ze kunnen fluiten naar onze gegevens, onze gegevens die wij achterlaten via parkeer organisaties zoals Yellowbrick en SMS Parking.

Handige Apjes en andere Smartphone Gadgets, maken parkeren wel heel  erg gemakkelijk. Zelfs tijdens parkeren laten we sporen na, op deze manier zijn we heel gemakkelijk te volgen.

En Big Brother Nederlandse Staat wil graag alles van ons weten, om op die manier de laatste stuiver, uit onze toch al lege portemonnee te kloppen.

Gelukkig heeft de rechter daar een stokje voor gestoken, de gegevens van de parkeerbedrijven blijven geheim.

Het is maar de vraag voor hoe lang, want als de staat iets wil hebben krijgen ze het uiteindelijk toch wel.

We maken het de overheid dan ook wel heel gemakkelijk, door ons gepin, mobiele telefoons en ge-yellowbrick. Het is gewoon spoorzoeken met TomTom, laat het zoeken er maar af.

Als willoze prooien kunnen ze ons gewoon naar de slachtbank afvoeren.

We zijn weerloos op deze manier!

Stop met al dit soort elektronische geleuter, maak een zoekplaatje van jezelf. Betaal gewoon weer contant en koop je parkeerkaartje met cash bij een automaat. Mobieltjes uitdoen zoveel mogelijk!

Je levert dan wel wat luxe in, maar we krijgen er heel veel voor terug!

Namelijk een stuk vrijheid, gewoon vrijheid in de zin van, dat niet iedereen weet waar je bent en wat je doet.

Criminelen weten dit al langer, die zie je niet op Twitter en Facebook.

Zij betalen contant, en hebben ontraceerbare mobieltjes.

Zij zijn vrij, en dat is ironisch wij zitten gevangen en zij niet.

Wie is hier nu eigenlijk de boef?

Dus een stapje terug voor het goede doel, en de vrijheid is daar!

Hoe moeilijk kan het zijn?

Vrijheid is, geen elektronika slaaf meer zijn!

Eppo

Mijn droom!

26. nov, 2013

De laatste tijd heb ik als ik slaap, en dat is meestal s’ nachts van die hele rare dromen.

Nee niet over blonde jonge vrouwen met lang haar, maar meer van die vreemde onverklaarbare dromen.

Afgelopen nacht was het weer eens raak, en het was weer een hele bijzondere ervaring.

Het begon, ik was net in mijn Rem slaap beland, en opeens stond ik langs een weg te wachten.

Ik stond te wachten op iemand waarmee ik naar het zwembad zou gaan fietsen. Voor onze wekelijkse zwem fitness, iets wat we klaarblijkelijk al jaren deden. In de verte kwam een man op een fiets aan, toen hij dichterbij kwam zei hij “ben je er klaar voor”! Ik kende de man niet, maar hij mij kennelijk wel.

We stapten samen op de fiets en reden langs lange rechte polderwegen, uren lang richting het Noorden van ons land. Naar het plaatsje Heiligerlee bekend van vele veldslagen en zijn klokkengieterij!

Vraag mij niet waarom iemand uit Enhuizen perse wil gaan zwemmen in Heiligerlee? Kom op zeg het is maar een droom!

Toen we in het altijd pitoreske Heiligerlee aankwamen, reden we richting een oude fabriek, een oud gebouw in ietwat vervallen staat, maar toen ik naar binnen liep, lag er een prachtig mooi zwembad op ons te wachten.

We kleden ons om en trokken onze zwemkleding aan, en plonsden het water in. Na een baantje of 40, “ja in mijn dromen heb ik een uitstekende conditie”, klommen wij het water weer uit. Mijn vriend, die ik behalve in mijn droom nooit eerder had gezien zei.

“Wil je eens een klok gieten?” Ik zei “ja leuk” en niet veel later was ik met een bak met vloeibaar metaal aan het proberen, om die in een vorm, die was uitgegraven in de aarde te gieten! Niet veel later was de klok klaar. En kon hij mee naar huis. Gezien het gewicht van het ding besloot ik hem daar te laten. Ik droom dan wel, maar ben natuurlijk niet gek!

Het was een bizarre droom,  na het zwemmen fietsten we weer rustig naar huis, ja het is best een eindje trappen Heiligerlee!

Hoe kom je erop vraagt u zich misschien af, geen idee heb een droomexpert om uitleg gevraagd.

Maar nadat ik alles had verteld, is zij gillend weggerend!

Eppo

Neem wat je toekomt!

25. nov, 2013

Een tandarts uit het Gelderse Wijchen maakte het deze week wel erg bont. Toen hij op jacht ging naar een niet betalende klant.

Na de zoveelste niet nagekomen betaalafspraak, besloot de tandarts terug te gaan halen wat van hem was.

Dat was nog niet zo eenvoudig, tenslotte moet je wel in iemands mond zien te komen.

En in tijden waar de roep om privacy clowneske vormen aanneemt, moet je voorzichtig zijn. Voordat je het weet schend je iemand zijn integriteit!

Op een mooie dag besloot de tandarts uit Wijchen dat het genoeg was geweest. Hij besloot het door hem aangemeten kunstgebit, wat de klant niet had betaald terug te halen.

Eerdere pogingen waren mislukt doordat de patient zijn kaken stijf op elkaar hield.

Het was om half drie in de ochtend, de tandarts stond naast zijn bed, en had zijn eerder aangeschafte camoeflage pak al aangetrokken. Hij sloop de deur uit gewapend met verdovingsnaald, en een klem om je mond open te houden alsmede een tang. Ook had hij een bivak muts op om te voorkomen dat hij herkend zou worden. Hij liep nog in het donker via groenstroken en parken, zijn camoeflage pak maakte dat hij volledig opging in zijn omgeving. Plotseling….. hij liet zich snel op de grond vallen. Een man met een hond passeerde hem op nog geen meter afstand. Zelfs de hond had niets in de gaten. Na een paar kilometer doemde het huis van de wanbetaler op.

De tandarts sloop om het huis en zijn oog viel op een openstaand kelderraam. Hij paste er maar net doorheen maar was wel binnen.

Toen hij via de keldertrap naar boven wilde hoorde hij gestommel, het toilet werd doorgetrokken en het duurde even voordat het weer stil werd!

Als een schim in de duisternis sloop de tandarts naar de bovenverdieping.

Voorzichtig opende hij alle slaapkamers tot hij zijn patient zag liggen, hij was in hele diepe rust.

Hij pakte zijn injectienaald en spoot de man een dosis verdovings middel in, de man werd even wakker maar zakte snel weer weg.

De tandarts handelde snel, en deed met de klem de mond open en pakte met de tang het kunstgebit van de man en deed het in een zakje!

Zo snel als hij was gekomen, was de tandarts ook weer weg.

Als je als zorgverlener niet onderuit wil gaan, moet je achter je eigen spullen aan!

Eppo