Helemaal niks!

25. okt, 2013

Vandaag is het een dag die in mijn leven niet veel voorkomt, ik weet niets maar dan helemaal niets, om over te schrijven.

Normaliter zit ik daar niet zo mee, omdat er elke dag wel iets gebeurt, waar je iets over kan vertellen. Of het nou waar is of niet? So what!

Maar nu? Ik zou niet zo goed weten waar ik het nu over moet gaan hebben? Even een rondje langs de internet kranten, meestal wel genoeg om inspiratie op te doen. Maar helaas het lijkt wel niet te lukken!

Zou er dan echt niets zijn wat de moeite waard is?

Ik weet het dit komt heel weinig voor, er is elke dag wel iets wat de moeite waard is.

Maar nu? Even denken……….mmmm…ehhh! Nee echt ik zou het niet weten?

Of zou het over die blinde Brit moeten gaan die met 130 km per uur door een stad raast? Toen hij werd aangehouden zei hij dat hij niet zelf reed, tenslotte was hij blind nietwaar. De politie maakte hem erop attent dat alleen hij in de auto zat. Ach dat is toch niks om over te schrijven?

Of het zou moeten gaan over he alweer een Britse vrouw die lijd aan Coulrofobie, angst voor Clowns, hoe kom je er op?

Zo bang zijn voor Bassie dat een bezoekend Circus, op last van de rechter alle posters weg moest halen? Nee dat is ook niks!

Of die vrouw uit Sydney die een blinde kip, niet te verwarren met een blinde vink, van de verdrinking redde door de kip te reanimeren?

Nee ik heb niks met blinde kippen, behalve als ze gegrild zijn!

Zo zie je maar soms is er gewoon niets om over te schrijven, geen inspiratie, geen blog, soms is dat gewoon zo!

Nog even surfen op het internet, misschien lukt het nog?

Ik lees 50.000 badeendjes doen wedstrijd? Gaat echt nergens over.

Een vrouwelijke bodybuilder moet zich nu dagelijks scheren door gebruik van steroïden? Eigen schuld dikke bult denk ik dan!

Nee het wordt echt helemaal niets vandaag, weet u nog wat?

Misschien wordt het echt tijd voor een andere hobby?

Of toch die losgeslagen stier die een politieman aanvalt?

Nee liever dan over die man die met zijn handen vast zat in een toilet!

Jammer het lukt gewoon niet, nou ja volgende week beter dan maar!

Eppo

Deel deze pagina

Luisteren maar!

24. okt, 2013

Het houd maar niet op na alle commotie over onze nationale 5 december dag, is het nu de beurt aan onze Oosterburen.

Blijkt nu toch dat de Amerikanen hun president, Angela Merkel hebben afgeluisterd?

Waarom in Godsnaam! Hebben de Yanks dan helemaal geen respect voor ons Europeanen?

Het lijkt wel van niet, als Amerika denkt dat ze ons ongestraft kunnen afluisteren, nou dan……..tja dan doen ze dat gewoon.

Wij zijn als werelddeel zo verdeeld, dat het ons nooit gaat lukken om een vuist te maken tegen de Yankees!

Als zij onze telefoons aftappen, nou dan doen ze dat gewoon!

We kunnen er niets tegen ondernemen, grote broer Amerika doet wat hij wil.

Persoonlijk denk ik dat hun invloed nog veel verder gaat als afluisteren alleen. Het zal echt wel zo wezen dat zij de baas zijn over alles wat er bij ons reilt en zeilt.

Als een politici in Nederland een scheet laat wordt in Amerika de Ambassadeur ontboden op het Witte Huis.

Zo is het al jaren, na de oorlog die zij voor ons hebben gewonnen, hebben ze Nederland zogenaamd teruggeven aan de Nederlanders. Maar achter de schermen, hebben ze altijd de touwtjes in handen gehouden.

Waarom denk je dat er zoveel MC Donalds zijn?

MC Donalds zijn eigenlijk dekmantels voor Amerikaanse geheimagenten.

Als er door MC Donalds filialen Big Macs worden besteld, dan betekend het, dat er een wapentransport onder weg is naar het Midden-Oosten.

Een Big tasty is een een grote drugsvangst, en ga zo maar door.

Heeft u de MC Flurry’s wel eens goed bestudeert? De kleine chocolade bolletjes in het ijs, zijn eigenlijk superkleine microfoontjes waarmee ze iedereen die dit besteld, kunnen afluisteren.

En zo is Amerika de baas in ons land, als wij iets in hun ogen verkeerd doen, pakken ze ons keihard aan!

Onze president Rutte, zei vandaag in de krant dat hij dacht, dat hij niet afgeluisterd werd! Hehe Rutte natuurlijk niet!!

Je moet wel iets te vertellen hebben!

Eppo

Final Resque!

23. okt, 2013

Het is kwart over 8 in de morgen, er vliegt een helikopter het Nederlandse luchtruim in. Aan boord 50 leden van een Amerikaans Navy Seals team.

Tot op de tanden gewapend. “Oke boys 3 minutes for action”, Captain Joe Black spreekt zijn mannen toe. “Dit is een belangrijke operatie mannen!”

“Helaas weten we niet precies wat ons te wachten staat als we zo landen”.  “Peleton 1 en 3 gaan het eerst naar buiten om de landingsplaats veilig te stellen”. “Daarna gaan peleton 2 en 4 naar buiten, is dat begrepen?”

De Seals knikken instemmend, en niet veel later gaan aan een lange lijn peleton 1 en 3 naar beneden. Het duurt even tot het sein ground secured klinkt, waarna de helikopter land op een met groene ledlampen verlicht schoolplein, wat tijdelijk dienst doet als landingsplaats.

De mannen op een paar uitkijken na, stellen zich op voor de briefing van hun commandant.

“Oke mannen we gaan ons straks op gevaarlijk terrein begeven, het duurt nog een paar uur voordat we op de locatie aankomen, en wij het gebouw gaan omsingelen. Shoot to kill wat betreft de eventuele tegenstanders, geen gevangenen nemen. Laten we vertrekken, lets move!” Brult Captain Joe. Een paar uur later is het in te nemen gebouw in zicht. De peletons  met Navy Seals verspreiden zich en niet veel later is het gebouw omsingeld. “Mannen ze zitten in de kelder” klinkt het zachtjes in oortjes in helmen van de mannen. “Peleton 1 naar binnen en stel de begaande grond veilig” zegt Captain Black. Als een geoliede machine verloopt de operatie, en niet veel later is het hele gebouw behalve de kelder in handen van de militairen. “Oke peleton 3 en 4 naar beneden” klinkt de stem van de Kapitein. Even later staan alle soldaten voor de deur van de ruimte waar de vijand zich in bevind.

Er klinkt vrolijke muziek in de ruimte en er brand volop licht.

Explosieven worden geplaatst, en een enorme knal verbrijzeld de toegangsdeur. “Kom op mannen release Black Peter” schreeuwt Captain Black! “Iedereen op de grond, face down”klinkt heel hard door de ruimte.

Een wat oudere man in een rood gewaad ligt kermend op de grond, om hem heen jonge mensen met half zwarte gezichten.

Captain Black schreeuwt “Black Peter waar ben je”, “hier” klinkt het vanaf de grond. “Jij bent niet zwart” schreeuwt de Captain!

“Nee Zwarte Piet oftewel Black Peter is alleen maar folklore” zegt de man in het rood. Mag ik mij voorstellen? “St. Nicolaas is de naam”.

Captain Black voelt zich voor paal staan, en kan wel door de grond zakken! Hij is erin getrapt, net als de hele VN.

Sinterklaas lacht en zegt, “weet je wat, jullie mogen allemaal jullie schoen zetten vanavond”.

Eppo

Money for nothing!

22. okt, 2013

In Zwitserland wordt binnenkort een referendum gehouden.

Een referendum over het verstrekken van een basis inkomen door de overheid. In dit geval zo’n 2500 Zwitserse francs, ongeveer 2000 euro per maand. Niet gek hoor ik u denken? Maar vergis u niet Zwitserland is een duur land.

Hoe komt men erop, wat is er mis met werken voor je geld?

Helemaal niets, laat dat duidelijk zijn.

Maar knappe economische koppen weten nu al, dat er in de nabije toekomst geen werk meer is voor iedereen.

Dat betekend dat je wel kunt willen dat iedereen werkt, maar als we eerlijk zijn is dat nu al niet meer haalbaar.

Tja en als wij ons in luxe willen blijven wentelen, zal de economie moeten blijven draaien, anders valt er niet veel meer te verdienen binnenkort.

De Zwitsers hebben gelijk, ook wij Nederlanders moeten maar eens serieus gaan nadenken over een nieuw economisch model.

Loon naar werken is zoooo jaren negentig!

Wat is er mis met het niet hebben van een baan? Als je mensen veel vrije tijd geeft, is er maar een heel klein gedeelte dat er niets zinnigs mee doet.

Deze mensen doen dat nu ook niet!

Maar de meesten van ons zullen zich storten in vrijwilligers werk, of andere nuttige bezigheden, iets wat je nu niet zo graag doet na een volle week werken! Het zal de maatschappij alleen maar ten goede komen.

Weg met het idee dat goed is om jezelf de kolere te werken, we moeten af van het idee dat je zonder baan niet meetelt in de maatschappij!

Een baan voor een paar uurtjes per week, en de rest betaalde vrije tijd.

Niet meer wachten op het pensioen wat je toch nooit krijgt, het Zwitserleven gevoel begint zodra je van school afgaat!

Een mooi leven voor iedereen, is dat teveel gevraagd?

Als we het oude juk van ons af kunnen schudden, dan zijn we pas echt een stap verder! En de huidige regering hoeft zich niet meer druk te maken over al die werkelozen!

Een win win situatie voor iedereen dus! Natuurlijk er zullen tegenstanders zijn? Maar die waren er ook toen de eerste stoomtrein ging rijden!

Gratis Poen! Altijd Doen!

Eppo

Blakaman Pete!

21. okt, 2013

De jaarlijkse commotie is weer eens van start gegaan, ons prachtige kinderfeest Sinterklaas, is omstreden genoemd.

En dat allemaal om Zwarte Piet!

Zelfs de Verenigde Naties bemoeien zich er dit jaar mee, zij proberen na te gaan of Zwarte Piet, oftewel Black Pete zoals zij hem plegen te noemen, een uiting van racisme is. Het moet toch niet gekker worden!

Zwarte piet de knecht van Sinterklaas, de goedheiligman, de kindervriend, de man die met paard en al over de daken rijd, omstreden?

Dit kan toch niet waar zijn? We vieren het al honderden jaren, en opeens zijn wij een stelletje racisten?

Boze tongen beweren dat Zwarte Piet een afgeleide is van de slavernij. Dat de figuur Zwarte Piet, Zwarte mensen in een kwaad daglicht stelt, en afschildert als domkoppen!

Als we toch zo gaan beginnen, ja dan vind ik onze gekleurde mede mensen inderdaad dom.

Verhuizen van een land waar het hele jaar de zon schijnt naar een koud kikkerlandje, ja dat is toch ook dom! Grote onzin natuurlijk, maar om te denken dat de knecht van Sinterklaas perse een domme neger moet voorstellen, vind ik heel ver gaan!

Het begint al bij de kleur, ik heb nog nooit een neger gezien die dezelfde gitzwarte kleur had, en dan ook nog wit achter zijn oren was.

Dan de kleding, een ieder er die buiten de carnaval zo bijloopt, moet opgeborgen worden. Blank of zwart geen pardon!

Dan het feit dat Zwarte Piet dom is, negers zijn absoluut niet dom, dus dat wijs ik zo van de hand. Zwarte Piet is dom zoals Jan Klaassen dom is, gewoon een schertsfiguur een verzinsel, de kleur is louter toevallig gekozen! Het is gewoon folklore niet op enige waarheid berust, en zeker niet bedoelt om mensen te kwetsen. Ik geloof dan ook niet dat normale mensen onder ons, zich hier druk over maken. Ook gekleurde mensen vieren vaak Sinterklaas, en op de Antillen is deze zelfs zwart. Daar hoor je toch ook niemand over? Mensen die zich over dit soort dingen druk maken, vallen bij mij steevast in de categorie dom, en de hele dag niets te doen! Te stom om uit de ogen te kijken, en blaatend als een dronken schaap die zijn wol kwijt is!

Stelletje mafkezen!

Eppo