Niet te geloven!

11. sep, 2013

Ik kon het niet geloven het nieuws van vandaag!

Er is een commissie opgericht die wat wil gaan doen aan het immorele gedrag van bestuurders.

Perverse prikkels moeten worden uitgebannen, en er is cultuurverandering nodig, dat is de boodschap van Commissie Halsema.

Halsema?????? Dat is toch die tante die na de politiek allerlei uitkeringen kreeg uit onze schatkist?

Over graaien gesproken! Deze bitch wist werkelijk van elke regeling te profiteren, en dikbetaald lekker thuis op de bank te gaan zitten.

En uitgerekend zij, leid deze commisie!

Het moet niet gekker worden, op voorhand kan ik al zeggen dat er aan de graaiende bestuurders door deze commissie niets gedaan gaat worden.

Wat denkt dit malle wijf nou eigenlijk, mijn uitkeringen lopen af, dus ik ben op zoek naar nieuwe geldbronnen.

Ze doet deze commissie heus niet voor niets, deze salon socialist!

Ben benieuwd wat de commissie gaat bedenken, maar ik heb er geen vertrouwen in.

Het is weer het zoveelste zoethoudertje aan het adres van de burger.

De burger, Jan met de Pet, Janlul die gewoon moet betalen en zijn bek  moet houden. Dat zal de boodschap tussen de regels door zijn, van Commissie Halsema.

Nee verwacht er niet te veel van, de mensen in deze commissie hebben het graaien tot een ware kunst verheven, als geen ander weten zij alles van gevonden geld.

Het is waarschijnlijk ook helemaal niet de bedoeling dat er iets gedaan wordt aan de graaicultuur, het gaat best lekker zo, vinden de rijken.

Het is al goed begonnen, de commissie vindt dat er een cultuurverandering nodig is. Een gedragscode vinden ze niet nodig.

Zo proef je al dat het helemaal niets wordt.

Het is de zoveelste keer dat we besodemieterd worden door onze overheid. Kennelijk hebben ze daar pattent op.

Ach de commissie, ze rommelen wat in achterkamertjes en maken een rapportje, wat met veel bombarie zal worden gepresenteerd, strijken hun centjes op en klaar is Kees.

Zo gaan ze dit waarschijnlijk proberen te verkopen.

Zou het dan voor deze ene keer gebeuren dat wij als burgers er niet intuinen? Nee dat is waarschijnlijk te hoog gegrepen!

Eppo

Deel deze pagina

Spa Vis!

10. sep, 2013

Het is een enorm fenomeen in beauty land de laatste jaren.

De Vis Spa, een bak water waarin honderden kleine visjes de dode huidschilvers, van elk onderdeel van de mens, wat in de bak wordt gehouden opeten.

Getverr… waarom krijgen die arme dieren niet gewoon visvoer?

Volgens eigenaren is het knabbelen aan mensen hun vieze zweetpoten natuurlijk gedrag van deze visjes, die als Garra Rufa Vissen door het leven gaan. Natuurlijk gedrag? Natuurlijk niet, geen vis vind het leuk om aan kalknagels en zwemmers exceem te moeten knabbelen.

En toch doen de visjes dit! Het is gewoon hongerlijden! Ze krijgen helemaal niets anders te eten. Stel je voor dat je als mens een maand niks te eten krijgt, en opeens de zoute witte randjes van iemands voeten mag eten,ook wel Tenenkaas genaamd.

Wedden dat er mensen zijn die dat gaan doen?

Persoonlijk sterf ik dan liever van de honger, maar ja, ik ben een over het paard getilt verwend aapje, die doen dat soort dingen niet!

Maar nu klinkt er een tegengeluid, een Visspa blijkt een bron van bacteriën te zijn. Niet zo raar, lekker warm water waar al 20 personen voor jou, hun voeten in hebben gewassen. Tja dat wil wel, lekker ziekte kiemen kweken.

Ongezond dus zo’n aquarium, als je echt eens goed ziek wil worden?

Ga dan vooral naar de Visspa succes gegarandeerd!

De Garra Rufa visjes, eten van nature algen die ze van waterplanten afknabbelen. Dat is namelijk wel hun natuurlijke gedrag.

Stelt u zich de stress van deze arme dieren eens voor? De hele dag door

steekt Jan en alleman zijn voeten, in de bak waar jij in rondzwemt?

De visjes raken daar enorm gestrest van, zo zie je de kalknagels van Oom Henk, dan weer de schimmel tenen van tante Sjaan, het moet vreselijk zijn om een knabbelvisje te zijn.

En nog die bewering dat het genezend zou werken, nou ik kan mij daar niets bij voorstellen. De vissen brengen de ene infectie na de andere over, er valt niets te genezen op deze manier.

Het ergste is nog dat liefhebbers van deze behandeling, gewoon denken dat dit allemaal onzin is, ze blijven gewoon door gaan met dit walgelijke gedoe. Ze moeten zich diep schamen, denk aan het welzijn van de arme visjes!

Mensen knabbelen op vissen en niet andersom!

Eppo

Enge dagen!

9. sep, 2013

Momenteel zijn de dagen best eng, de derde wereldoorlog dreigt,

met gifgas en andere ellende. Allerlei idiote religieuze groeperingen proberen de boel te ontregelen en ga zo maar door.

Eng dus! Wat ik ook vind, zijn de dioxine eieren in Harlingen, als het tegen zit blijkt Friesland zo vervuild, dat de hele provincie afgesloten moet worden. Dat is best eng!

Wat ook eng is, minister Dijsselbloem wil af van de grote banken.

Alles moet weer kleiner en beter bestuurbaar worden.

Best eng om iemand van het huidige kabinet iets verstandigs horen roepen. Ook eng is het, dat Doutzen Kroes zich schuldig voelt, over het beeld wat zij oproept bij jonge meisjes.

Zou voor het eerst zijn, dat de modellen wereld zich druk maakt om de problemen, die jonge meisjes met vooral zichzelf hebben!

Maar goed de wereld is altijd al een beetje eng geweest. Sinds de mens zijn intrede deed op de wereld, heeft hij de wereld steeds enger gemaakt.

En hoe langer de mens op deze aarbol rondloopt hoe enger de wereld wordt. Maar ja, wat kun je er aan doen?

Wilders zwaait met grensbordjes bij de Roemeense Ambassade, zijn partij wil, dat er geen arbeiders meer uit dat land naar Nederland toe komen.

Wist niet dat er Roemenen waren, die hier komen om te werken?

Dacht dat ze alleen kwamen stelen?

Wat ook heel eng is. De Primera winkel in Oost-Souburg, die illegaal Droomboeken uitdeelde. Illegaal omdat de winkel geen echte boekhandel is. De reden…..? In de Zeeuwse plaats is geen boekwinkel, en de Primera wilde vooral de mensen die niet goed uit de voeten kunnen, van dienst zijn. Het engste is misschien wel dat iedereen zich daar druk over maakt, eigenlijk om niks.

Heel eng was de ontsnapte circus olifant die een Franse Jeu de Bouler vertrapte, het dier dacht natuurlijk dat hij een bal voor zijn kop zou krijgen, en haalde daarom snel uit.

Bijzonder eng zijn de ontwikkelingen in Turkije, er is een nieuwe alcoholwet ingegaan, die verkoop op bepaalde plaatsen verbied.

Wat is de volgende stap? Vrouwen verplicht hoofdoekjes op?

Goed voor het toerisme? Dat zeker niet.

Een Duitse rapper is gewond geraakt in Syrie, hij heeft zich bekeerd tot de Islam, en nu vecht hij bij een dubieuze groepering.

Eng? Nee dat niet, in het Duits rappen was veel enger!

Eppo

Ja ik Meeee……meeee……eee….!

6. sep, 2013

Een eenzame man uit Brazilië wilde heel graag trouwen, niet zo raar natuurlijk, ware het niet dat hij dit wilde doen met zijn geit Carmelita.

De man woont al jaren samen met zijn geit, en de twee zijn echt gek op elkaar. Na een jarenlange verloving, vond de man het tijd worden om een boterbriefje te gaan halen.

Nu denk ik bij mijzelf wie krijg je zo gek om een man en geit in de echt te verbinden? In de vorm van een plaatselijke duivelaanbidder vond de bruidegom een persoon, die zich Tom Devil noemt, die het huwelijk wel wil voltrekken.

Gelukkig dat is rond, en binnenkort zal de eenzame man de geit huwen.

De man is zielsgelukkig nu hij weet dat Carmelita binnenkort zijn geitgenote wordt.

De man legde de pers uit, dat het heel veel voordelen heeft om te trouwen met een geit.

Ze zeuren niet, maken je geld niet op, worden niet zwanger van je, en ga zo maar door. Voordelen te over zo vind de eenzame man.

De geit vind het prima, ze maakt zich helemaal niet druk over het feit dat ze binnenkort geen vrije meid meer is.

De eenzame man is zielsgelukkig, nog nooit is hij zo verliefd geweest!

Nadelen van het huwen met een geit zijn er natuurlijk ook, eerlijk is eerlijk. Altijd gemekker als je uit de kroeg thuiskomt, kopstoten als je niet snel genoeg opzij gaat, gezeik over je bankstel en tapijt.

Om over de Q koorts nog maar te zwijgen.

Het is niet allemaal goud wat er blinkt.

Maar de eenzame man is er niet vanaf te brengen en wuift alle kritiek weg. Het huwelijk gaat door, liefde is……….met je geit voor het altaar staan. Dat is het motto van de eenzame man uit Brazilië.

De geit is al aan haar tweede trouwjurk toe, de eerste heeft ze al opgegeten. De man wil ook geen sex met het dier, zo zegt hij, ja ja denk ik dan! Een eenzame man en een geit? Laat ik het hier maar bij laten, anders wordt het vulgair.

Maar wat nu als de geit sex wil? En er zijn geen bokken in de buurt?

Dan zit er maar 1 ding op………………………… een dorp verderop gaan waar wel een bok is. Wat dacht u dan?

Eppo

Big Boss!

5. sep, 2013

De tweede kamer had het mooi voor elkaar, alles was geregeld.

Er was thee, er waren heerlijke versgebakken koekjes, en een schaaltje met verschillende chocolaatjes.

Maar helaas de kamerleden moesten wachten, wachten, en nog eens wachten. Helaas de visite bleef weg, en liet onze kamerleden met alle etenswaren zitten.

Wie was deze visite dan?

Het waren de in ons mooie landje gevestigde multinationals, die in ons landje grote vestigingen hebben.

Ze waren uitgenodigd door onze regering om eens te komen praten over het ontduiken van belasting.

U weet wel dat geld dat je wel op je loonstrook, maar nooit op je bankrekening ziet!

Arme kamerleden alles voor niets georganiseerd.

Wat had je dan gedacht stelletje sukkels, dat deze grote jongens gaan vertellen hoe ze hun boekhouding doen?

Ik zie het al voor mij, een directeur van een multinational met een kasboek bij Rutte op kantoor, ja meneer de president, goed meneer de president!

Wat een lulletjes lampekappen zitten er toch in onze regering, een meloen is nog slimmer.

Multinationals overleggen niet, zij bepalen wat er in ons land gebeurt en niet de overheid. Als zij de de belasting willen ontduiken, als zij van Nederland een belastingparadijs willen maken, dan doen ze dat gewoon.

De grote jongens van het bedrijfsleden gaan echt niet luisteren naar de overheid, als Rutte geluk heeft, mag hij op audiëntie komen bij de Raad van Bestuur van zo’n grote club.

De miljoenen die zij niet betalen, de producten die zij ons door de strot duwen, zij bepalen dat zelf.

Ze zijn natuurlijk niet achterlijk, zij weten heel goed dat ze er voor moeten waken een land niet helemaal leeg te plukken, anders hebben zij geen kopers meer voor hun producten.

Met het niet betaalde belasting geld worden er nieuwe investeringen gedaan en die helpen veel mensen aan het werk.

Iets wat onze huidige regering nog niet is gelukt!

Kunnen ze nog iets van leren in Den Haag!

Eppo