Be smart no phone!

18. jun, 2013

Technologie in de slaapkamer is killing, waarvoor?

Voor uw seksleven!

Het schijnt zo te zijn dat mensen die regelmatig met de smartphone in bed liggen te spelen, dit niet meer, of veel minder, met hun eigen partner doen.

Het lijkt logisch maar toch komt bij mij de vraag opborrelen waarom, en hoe dat zo?

Het schijnt zo te zijn, volgens de leer van Feng Shui, dat de elektrische energie van apparaten het leef milieu in een slaapkamer danig kan ontwrichten.

En dat is killing voor het seksleven.

Waarom dan, we kunnen toch tijdens de seks gewoon onze berichtjes checken, facebook bijwerken over waar je mee bezig bent, en ook nog een foto maken en delen?

We leven in een snelle digitale wereld, en…… we willen niets missen.

Daarom vind ik persoonlijk dat we multimedia juist moeten integreren in onze slaapvertrekken.

Als de een zin heeft en de partner niet, dan heeft de een gewoon seks, en de ander doet een spelletje op het tablet, waarom zou degene die geen seks wil, het dan ook bewust meemaken?

Kom op zeg, voor de meeste echtparen is het een verplicht nummer, en degene die gaat reageren is de uitzondering op de regel!

Het is toch fantastisch om lekker tussen de bliepjes, piepjes en ringtones door seks te hebben. Je wil je Facebook vrienden toch niet laten zitten omdat je een partner hebt?

Kom op daar kun je best aan wennen hoor, als je maar wilt.

Tenslotte is het belangrijker dat je weet, dat je vrienden of op de bank zitten te lezen,

Of druk zijn met tv kijken.

Stel je voor dat je al dit boeiends moet missen!

Daar wil je toch niet aan denken!

Ook de slaapkamer meubels moeten worden aangepast, denk aan geïntegreerde oplaadpunten voor je smartphone, of een ingebouwd dockingstation met een beamer zodat je filmpjes en foto’s op de muur kan afspelen.

Het is tijd voor verandering op naar de 22e eeuw, techniek is de future, je wil toch niet achterblijven?

De mogelijkheden zijn oneindig, the sky is the limit!

Intieme momenten zullen nooit meer hetzelfde zijn, je kunt ze on demand delen met de hele wereld. Zo zal het gaan in de toekomst.

Er zijn naast de vele voordelen natuurlijk ook een paar nadelen.

Als de stroom uitvalt, zal je net zien dat je telefoon leeg is.

Maar dat is het dan ook zo ongeveer wel toch?

Liefde is, elkaar sociale media gunnen.

Eppo

Deel deze pagina

The spy who hacked me!

17. jun, 2013

O jee! Dacht de Engelse premier, toen bekend werd gemaakt dat de Engelsen hun bondgenoten bespioneerden op de Top bijeenkomst, de G20.

Als echte James bonds spioneerden de geheim agenten er lustig op los, en maakten zich de vele geheimen van gasten eigen.

Dit is jaren geheim gebleven, en ging de zaak in de doofpot.

Spioneren, dat doen alle landen, daarom is het raar dat iedereen nu doet of Engeland de enigste is die fout zit.

Nee overheden onder elkaar, wantrouwen elkaar, en willen van alles van elkaar weten, met name hetgeen nog niet bekend is.

Zo gaat het echt waar, al jarenlang!

De verschillende landen van Europa wensen elkaar alle goeds en willen graag samenwerken. Ja en dan achter elkaars rug, lekker de poten onder elkaars stoel

vandaan zagen.

Is dat raar, welnee vinden de diverse overheden, alleen komen ze er niet graag voor uit.

Het is zo’n fenomeen waarvan je weet dat het bestaat, en door iedereen wordt ontkent.

Net zoals doping gebruik bij wielrenners.

Op de G20 top werden mooie internet cafe’s aangelegd door de Britse geheime dienst.

Natuurlijk zodanig dat de geheime dienst heel gemakkelijk in de email accounts kon komen.

De Britse premier zegt dat hij nooit praat over de geheime dienst, dus nu ook niet. Duhhhh……. anders is het toch niet meer geheim, deze dienst, dat zal duidelijk zijn.

Zo krijgt James bond toch nog zijn baan terug, voor zover hij hem kwijt was.

Ik zie het al voor mij James bond achter de pc als hacker, dat is pas modern!

Zo kwamen de Britten achter geheimen waarvan ze sommige liever niet

hadden geweten.

Bijvoorbeeld de Russische president Poetin, hij blijkt graag dameslingerie te dragen, tijdens officiële bezoeken. Als je heel goed oplet, zie je de contouren van een string door zijn broek heen schijnen.

De president van Duitsland blijkt ook helemaal geen vrouw, maar een verklede vent te zijn, eigenlijk heet zij August Merkel.

Zo is de Amerikaanse president Obama helemaal geen echte Neger, daar kwamen ze achter toen hij via de email een potje Zwarte Pieten schmink bestelde.

Zo kwam het ene schandaal na het andere aan het licht.

Het is echt heel erg, ook Rutte blijkt toch nog niet officieel meerderjarig te zijn.

De donsige baardgroei op zijn gezicht komt uit een potje.

En zo ging het maar door, het was op gegeven moment zo erg, dat bekendmaking van deze feiten voor de 3e wereld oorlog zouden kunnen zorgen.

Tja het valt ook niet mee als je niet kan zijn wat je echt bent!

Vergeet ik bijna nog te melden dat de Italiaanse premier Enrico Letta een pop is, op afstand bestuurd door Berlusconi.

Allemaal zaken die je liever niet weet, omdat ze je op het verkeerde been zetten.

Tenslotte!

Its a mad world afterall!

Eppo

Rampige spoed is zelden goed!

14. jun, 2013

De rekenmeesters van het Centraal Planbureau, in de volksmond CPB genoemd weten het al, er komt nog meer rampspoed, de economie zal nog slechter gaan.

Ja dat was te verwachten, als je mensen hun werk en geld afpakt wordt er niets meer uitgegeven. Rekeningen niet meer betaald en ga zo maar door.

Dat onze huidige regering niet uitblinkt in vooruitzien, dat voelen we inmiddels aan de lijve. De leden van de regering zijn zo’n beetje nog de enige die geloven in het huidige beleid, en met hun, een select groepje medelanders die zo dom zijn!

Ze geloven dat een winkelier gewoon blijft bestaan als niemand meer iets kan kopen!

Dat is Nederland anno 2013, het maakt niet meer uit of je gebeten wordt door de kat,

of door de hond, pijn doet het sowieso.

Het wordt tijd dat we het huidige kabinet naar huis gaan sturen, en de oppositie aan het roer laten. Zij hebben wel visie, tenminste zo lang ze nog niet aan het roer staan!

Maar eerlijk is eerlijk, als je in de 2e kamer zit en je hebt door dat je niet verder moet bezuinigen, is je denkwijze al 1000 x beter als dat van onze huidige kabinet.

In tijden van crisis is bezuinigen het laatste waar je aan moet denken, geld moet blijven rollen, dan trekt de economie vanzelf wel weer aan.

Natuurlijk is het zaak om schulden terug te brengen, maar niet al teveel ten koste van je inwoners. Het is tijd om het huishoudboekje van de overheid zelf eens op orde te brengen. Denk eens aan projecten zoals JSF oftewel de Joint Strike Fighter, dit project heeft al zoveel miljarden gekost, en het gaat nog heel veel meer kosten. Als we hier mee stoppen, is Amerika dan kwaad? So what?

We moeten aan onszelf denken,  en zo zijn er nog meer van deze projecten waar we beter mee kunnen stoppen. Pak je verlies en zorg dat het niet groter wordt!

Waarom gaan ze dan toch mee door? Dat komt doordat machtige lieden met veel geld mensen kopen om ze hun wil op te leggen. Desnoods met geweld!

Hierdoor is de link met de georganiseerde misdaad snel gelegd.

Want dat is waar we hier mee te maken hebben in feite.

Het is misdadig om in crisistijd door te gaan met geldverslindende projecten waar niemand om gevraagd heeft en waar alleen een klein groepje mensen wat mee gaat doen.

Kappen nou met die onzin, en als er dan iemand boos is? Wat kan ons dat schelen?

Gelooft u nou echt dat niemand onze producten meer koopt, als we ergens uitstappen?

Zelf als we Europa de rug toe keren, met hun belachelijke financiële eisen, kopen ze echt onze bloemen en tomaten nog wel. Allemaal bang makerij van lieden die baat hebben,

bij de doorstart van deze omstreden projecten.

Laten we nu vooral om ons zelf denken, natuurlijk, het is goed om anderen te helpen, maar niet meer, en niet minder als dat.

En als we af zijn van al die geldverslindende hobby’s, wil ik nog wel eens zien hoeveel crisis er nog over blijft!

Ramspoed? CPB weg ermee!

Eppo

Smokers!

13. jun, 2013

Dat er verschillende soorten mensen bestaan weet iedereen, hiermee bedoel ik niet iemands zijn afkomst of religie, maar gewoon je hebt rokers en niet rokers.

Niet rokers zijn mensen die het in hun leven voor elkaar hebben gekregen, om iedere vorm van tabaksgebruik uit hun leven te houden.

Zij weten dat je van roken niet gelukkiger wordt en bovendien veel geld kost.

Niet rokers hoeven in deze moderne tijd ook niet zo veel meer te verdragen van rokers, omdat er allerlei maatregelen worden getroffen, om mensen het roken zo moeilijk mogelijk te maken.

Als ik kijk op mijn eigen werk, rokers zijn inmiddels uit het bedrijfsgebouw verbannen en hebben een mooi plekje in onze bedrijfstuin gekregen.

En denk je dat ze erblij mee zijn? Echt niet, rokers houden niet van die steriele schone ruimtes en plaatsen om te verblijven.

Het liefste hebben ze rotzooi om zich heen, en veel rook, heel veel rook.

Als je rokers naar buiten stuurt voor hun behoefte, en ze een plekje in de tuin geeft, met van die mooie glimmende rookpalen die als asbak dienen.

Je weet wel die je ook op treinstations kunt zien, die rookpalen waar de rokers dan juist niet bij gaan staan. Juist die bedoel ik.

Als je de tuin speciaal voor de rokers hebt ingericht, duurt het meestal niet lang voordat de rookpalen vol zijn. Er zijn rokers die hebben ontdekt dat je er naast peuken ook ander afval in kwijt kunt. Zo wordt de grijze bak thuis niet zo heel snel vol tenminste.

Die rookpalen kun je legen, maar als roker doe je daar niet aan, je zit tenslotte bij de vulploeg, en je bent toch zeker geen vuilnisman?

Nee laten andere mensen die maar legen, en zolang ze niet geleegd worden, is de grond in de tuin ook een prima asbak, getuige de grote hoeveelheid peuken die er al liggen.

Waarom nou toch? Rokers houden niet van schoon daarom!

Rokers zijn van die mensen die zelf altijd naar brand ruiken, en die weinig op hebben met hygiene. Rokers en huisdieren een briljante combinatie, voor de dieren geweldig ze mogen van hetzelfde bord eten als hun baasjes, overal in huis aan likken en hun behoefte doen. Door de rook ruik je dit toch niet!

Maar goed de tuin, gelukkig die krijgt steeds meer het aanzien van een rokershabitat.

Peuken op de grond en volle asbakken, en dan maar proberen om de lucht ook vies te krijgen, hetgeen binnen natuurlijk veel beter gaat.

Niet rokers hebben niets te zoeken op Smokersplace, en zijn er dan ook niet gewenst.

Voor niet rokers is een dergelijke plek geen pretje, geen frisse lucht, geen schone grond en vooral geen schone mensen om je heen.

Alles stinkt naar brand en zweet! Als rokers transpireren, hebben ze een voor insecten dodelijke hoeveelheid nicotine in hun zweet.

Als je hiervan per ongeluk een druppel in je ogen krijgt, ben je voor altijd blind.

Maar goed de tuin, als er niets wordt gedaan zal binnen niet al te lange tijd, de tuin zijn veranderd in een parkeerplaats, waar dagelijks honderden auto’s hun asbak komen legen. Je moet dan over een bed van sigaretten filters lopen om bij het bankje te komen,

waar je zo lekker in het zonnetje kunt zitten!

Je schoenzolen lossen op door de combinatie van tabak en menselijk mondvocht.

Deze gevaarlijke combinatie geeft een chemische reactie van heb ik jou daar!

Maar ook goed nieuws, er komen steeds minder rokers, en daar hou ik mij dan maar aan vast!

Roken maakt meer kapot dan je lief is!

Eppo

Uitkeringsgerecht!

12. jun, 2013

Net als je van de ene dwaasheid bent bekomen dient de andere zich alweer aan.

Het UWV, als je werkeloos dreigt te raken, heb je voordat dit een feit is een aantal plichten, aldus het UWV. Deze beginnen aan je te knagen vanaf het moment dat je te horen krijgt dat je mogelijk wordt ontslagen.

Die plichten zijn, je moet je inschrijven als werkzoekende en binnen een week zorgen dat je een WW aanvraag hebt gedaan.

Tot zover snap ik deze regels nog wel, echter 1 plicht die op de site van het UWV staat

kan ik als rationeel denkend mens niet plaatsen.

Zie deze link:

http://www.uwv.nl/Particulieren/ik_ben_werkloos/ik_word_werkloos/mijn_plichten_als_ik_werkloos_word_en_WW_aanvraag.aspx

U moet voorkomen dat u werkloos raakt?

Wat is dit nou weer? Alsof je erom vraagt om ontslagen te worden, alsof jij er wat aan kunt doen? Laat staan dat je het kunt voorkomen!

Als ik zoiets lees, dan denk ik “daar is voor doorgeleerd en daar is over nagedacht”.

Zou de ambtenaar die dit bedenkt, nu echt denken dat je zelf er voor kunt zorgen dat je niet ontslagen wordt, als het bedrijf waar je al 20 jaar werkt opeens slecht gaat?

De ezel die een dergelijke maatregel bedacht, tja daar is maar oplossing voor!

Ik ga in zwarte kleding en met klompen aan achterstevoren op zijn rug zitten, dan mag iedereen raden uit welke film deze scene komt.

Mensen die hun hersenen op deze manier misbruiken, dienen onder een ezel te hangen, en bij tijd en wijle een gele vloeistof uit te braken.

Natuurlijk als je hoort dat je werkeloos raakt ga je direct op zoek naar wat anders, niemand wil toch in de tentakels van het UWV met hun schijn vangnet geraken?

Het is echt geen pretje hoor om bij het UWV te moeten komen, en tegenover een of andere gefrusteerde ambtenaar van het soort “dat vroeger veel op school werd gepest” openheid van zaken te moeten geven.

Het maakt voor dit soort lieden niet uit wat je doet.

Ze dreigen je continue met allerlei sancties, en dragen je regels op die je onmogelijk kan volgen, met als gevolg dat je ……………. en zo is de cirkel weer rond.

Is dit nog over van onze mooie verzorgingsstaat, onze door Amerika verguisde heilstaat?

Het is vreselijk, als je werkeloos raakt ben je een soort van derderangs mens geworden, in de ogen van de UWV ambtenaar.

Ze zien je niet meer voor vol aan, je hebt immers niet kunnen voorkomen dat je werkeloos raakte! Daar moet je voor bloeden vinden zij!

Het UWV 2013 een in verval geraakte organisatie, waar alleen nog maar ambtenaren werken met een bepaalde inslag.

Die inslag is, ook al heb je recht op een uitkering, de ambtenaar zal er alles aan doen om deze niet te hoeven uitkeren. Krijg je hem toch dan zal hij/zij er alles aan doen om de uitkering te verlagen of geheel weer af te pakken.

Dit kan niet zo lang meer goed gaan in mijn optiek, mensen pikken dit niet meer en zullen in opstand komen.

De ambtenaren zullen uit hun functie worden gezet en geen uitkering krijgen, onze wraak zal zoet zijn.

Hadden ze maar moeten voorkomen dat ze werkeloos zijn geworden!

Eppo