Euro Debiliteiten!

11. jun, 2013

Gelukkig ik was even bang dat er niets zou gebeuren bij het Europees parlement deze zomer. Maar nu is het toch weer raak.

Het Europees parlement in Straatsburg heeft besloten dat er voortaan geen blije baby foto’s meer mogen staan op de verpakking van babyvoeding.

Wat een randdebielen daar, ze breken hele verzorgingsstaten af of het niets is, ze maken alles kapot wat wij als burgers nodig hebben om te overleven, en nu dit weer!

De reden die zij opvoeren is dat mensen, door de foto’s, minder geprikkeld raken om borstvoeding aan hun kinderen te geven.

Wie zijn die lui daar in Straatsburg eigenlijk wel, denken ze echt dat we allemaal debiel zijn of zo?

Waarom zou je als moeder geen borstvoeding geven als er baby gezichtjes in de supermarkt staan? Volslagen onzin, bedacht door universitair opgeleide mensen zonder  enige vorm van visie!

Je moet toch wel een afschuwelijke vorm van hersenbeschadiging hebben als je deze onzin echt gelooft? Zelf een eencellige ameube gelooft dit niet!

Een Nederlandse Europarlementarier vind het een stap in de goede richting.

Het is gewoon een schande dat deze vrouw (ja het is een vrouw) niet op staande voet ontslagen wordt.

We mogen poedermelk niet langer idealiseren zegt deze dame in kwestie.

Ze durft zelfs met haar naam in de krant terwijl ze deze onzin uitkraamt, sommige mensen schamen zich echt helemaal nergens voor.

Wat een larie koek, ik kan er gewoon weg niet over uit.

Europarlementariers verdienen dikke salarissen en ze kramen alleen maar onzin uit!

Europa kost ons allen veel geld en levert ons niks dan ellende op.

Wanneer stoppen we er eens mee?

Zwakbegaafden regeren ons, en het ergste is, we hebben ze zelf gekozen.

We mogen ons dit wel behoorlijk stevig aanrekenen, we hebben dit gewoon laten gebeuren.

Ja we zijn mooi in de aap gelogeerd, binnenkort geen lachende kindergezichtjes meer op de pakken babymelk. Het zal saai worden in de supermarkt, een kind is toch een wonder, iets geweldigs, en nu…. worden ze zomaar verbannen omdat moeders hun zuigelingen borstvoeding onthouden?

Het aller raarste is, dat de overheid eerst iedereen na een bevalling zo snel mogelijk weer aan het werk wil hebben. Hierdoor is er geen of onvoldoende tijd voor borstvoeding.

En nu moeten we weer meer gaan borstvoeden, er is toch geen touw aan vast te knopen?

Gelukkig vraagt de Nederlandse Euro doos, ook nog aan het parlement of er iets moet gebeuren aan de reclames voor de dure peutermelk, want ja vanaf 12 maanden kan een kind ook gewone melk drinken.

Briljant gewoonweg briljant bedacht, en dat terwijl iedere moeder dit natuurlijk al weet.

Laten we alsjeblieft stoppen met het instituut voor geestelijk onbekwaamden dat Europees Parlement heet!

Eppo

Deel deze pagina

Van 2 walletjes!

10. jun, 2013

Het lukt de overheid maar niet om de regels voor prostitutie, met als doel de mensenhandel tegen te gaan voor elkaar te krijgen.

Nu moet de senaat zich weer buigen over dit probleem.

Straks met de nieuwe regels is het zo, dat de klant zichzelf ervan moet overtuigen dat hij een legale werkende prostituee bezoekt.

Ik zie de hilarische taferelen al voor mij, een hoerenloper die vraagt “werkt u legaal, en kunt u dit aantonen”?

Ja dat gaat echt werken, en de mensenhandel zal zwaar worden getroffen door deze maatregelen. Er zijn al huilende maffiabazen gesignaleerd, maar niet heus!

Zoals altijd blinkt onze overheid uit in veel lullen, maar weinig poetsen.

Nu mag de senaat zich er weer over buigen, deze club oudgedienden, waarschijnlijk zelf niet vies van een prostituee bezoek, moet gaan beslissen over de toekomst van deze handel in vrouwenvlees.

Vrouwenhandel is natuurlijk absoluut verwerpelijk, en moet met hand en tand bestreden worden. Maar…… pak het dan goed aan, richt een keurmerk op voor de prostitutie.

Laat een soort van keuringsdienst van waren langs gaan en de hoerenkast inspecteren,

Keurmerkje op de deur, waarop staat hier n……..kt u vrouwvriendelijk, of beter nog goedgekeurd door de keuringsdienst van seksuele dienstbaarheid.

Dan weet je dat je met een gerust hart, zonder schuldgevoel, en zonder kans op SOA je gang kunt gaan.

Het is zo simpel, maar op de een of andere manier lukt het maar niet.

Een hoogleraar heeft onderzocht dat de meeste prostituees niet onder dwang werken.

Ja ja wel een goede smoes om gratis binnen te komen, je zegt tegen een dame van lichte zeden, mag ik in het kader van een onderzoek even van uw diensten gebruik maken?

Maar goed deze hoogleraar neemt zichzelf serieus, en noemt prostitutie zelfs een instap beroep? Hoe verzin je het? Een insteek beroep zal je bedoelen hoe kom je erop?

Ik bedoel dus op de gedachte, en niet op de dame in kwestie, hoe dat moet weten de meeste mannen wel.

Een instap beroep dus, net als schoonmaakwerk, voor buitenlanders een mooie gelegenheid om in ons land aan werk te komen.

Ja zo lust ik er nog wel een paar, kom naar Nederland en laat u misbruiken!

Zo zetten we ons goed op kaart voor de rest van de wereld.

Op éėn punt ben ik het met hem eens, als je het criminaliseert, verdwijnt het zeker niet en gaat het ondergronds, en zo raak je de kontrole kwijt.

Dat keurmerk is echt geen slecht idee, misschien kunnen we er zelfs een televisie programma aan wijden. In plaats van vieze studentenkamers en hotelkeukens, kijken we naar de inspecties van peeskamers en bordelen.

Kijkcijfers zullen sky high zijn, want dat wil natuurlijk niemand missen.

Natuurlijk moeten we niet uit het oog verliezen, dat het hier gaat om een eerzaam beroep dat voorziet in een behoefte voor mensen, die anders mogelijk op een andere manier aan hun trekken proberen te komen.

En van dat soort mensen hebben we er al meer dan genoeg!

Eppo

Het kan vreemd gaan!

7. jun, 2013

Laatst kwam ik weer eens een onderzoek tegen waarvan je normaliter denkt, ach hebben die lui niets beters te doen als dit soort onderzoeken in elkaar te draaien?

Het was weer eens zo’n onderzoek waarvan dat je denkt wat kan ik, en vooral wat moet ik ermee?

Een datingsite heeft onderzocht in welk merk auto notoire vreemdgangers zich verplaatsen. Hieruit bleek dat 22,2% van de Audi rijders wel eens vreemd gaat.

Op de tweede plaats gevolgd door 13,8% van de BMW rijders, Mercedes Benz rijders zijn het meest trouw aan hun partner, slechts een schamele 8,7% gaat wel eens vreemd.

De Franse automerken herbergen de minste vreemdgangers, wel vreemd omdat Fransen het vreemdgaan, tot een ware kunst hebben verheven!

Maar een mens kan zich vergissen niet waar.

En toen………… werd het stil, ik dacht dit kan niet waar zijn! Zouden rijders in de categorie overige automerken dan nooit vreemdgaan?

Dat kan ik mij niet voorstellen, ontrouwe echtgenoten vind je in alle lagen van de bevolking, lijkt mij dus ook in alle auto’s.

Of maakt het toch uit wat je rijd?

Als je een dikke Audi rijdt, ben je wellicht voor het vrouwelijke geslacht een uiterst interessant object, niet in de laatste plaats vanwege je dikgevulde portemonnee.

De vrouwtjes zijn er gek op, lekker shoppen met de creditcard van manlief.

Dat ze daarvoor het bed moeten delen met een soms veel oudere en lelijke vent maakt niet uit, geld maakt sommige vrouwen heel gelukkig.
Maar dat geldt dan toch ook voor de BMW of Mercedes rijder?

Volgens het onderzoek niet, Audi rijders hebben het gedaan bij deze onderzoekers.

Ik denk dat het kinnesinne is, een man met geld en status is van nature een prooi voor het vrouwelijk schoon, net als bij de hertjes mag alleen de sterkste bok voor de voortplanting zorgen. Zo raar is dat nu ook weer niet.

Daarom verwijs ik dit onderzoek naar het rijk der fabelen, het slaat helemaal nergens op.

Kwade tongen zullen beweren dat ik zo reageer omdat ik in een Suzuki pleeg rond te rijden. Helemaal niets mis mee vind ik zelf, hoef nooit te huilen als ik moet tanken.

Is gewoon betaalbaar en ik kom overal.

Ja ik straal natuurlijk geen potentie uit met een dergelijk autootje, maar daar leg ik mij dan maar bij neer. Ik heb een auto niet nodig om mannelijkheid uit te stralen.

Dit geldt naast mij nog voor vele mannen.

Het is wel opmerkelijk dat een datingsite dit heeft laten onderzoeken, wij maar denken dat ze mensen op basis van hun competenties aan elkaar koppelen.

Nee hoor het gaat dus om de auto die een man rijd, en verder nergens om.

Hiermee verklaar ik datingsite’s als uiterst onbetrouwbaar.

Het is waar, je kunt er voor veel geld een partner kopen, maar verwacht niet dat er grondig is onderzocht dat je partner dan ook goed bij je past.

Ik bedoel passen doet het wel haha…… maar of de karakters dan ook passen???

Ja……… en zo kan hij wel weer!

Het leven is een pijp kaneel, iedereen zuigt eraan en krijgt zijn deel.

Eppo

Monkey Business!

6. jun, 2013

Er is een nieuwe trend op het gebied van personeelsdiensten, je ziet het vooral bij grote bedrijven, het werkt voor de consument niet goed, maar dat is nou juist de bedoeling.

Het schijnt zo te zijn dat op de afdeling klantenservices van hele grote bedrijven, steeds vaker gebruik wordt gemaakt van primaten, die speciaal voor dit werk worden gedresseerd.

Je merkt het al als je telefonisch contact zoekt met deze bedrijven.

Neem nou de grote telecom provider met 3 letters, waarvan groen de bedrijfskleur is.

Als belt met deze provider krijg je steevast een aapje aan de lijn.

Meestal zijn dit Chimpansees of Kapucijnaapjes, deze zijn heel intelligent en geschikt voor dit werk.

Toegegeven ze hebben aardig Nederlands geleerd. Een gesprek verloopt meestal als volgt. Je belt en hoort aan de andere kant hoehoe…..met de klantenservice!

Dan zegt het aapje hoehoe even geduld aub!

Dan hoor je gemiddeld 10 minuten een muziekje waar je niet blij van wordt, waarschijnlijk bedoelt om je ontmoedigen om verder te gaan.

Als dit hebt uitgezeten krijg je weer een ander aapje die opneemt omdat hij een rood lichtje ziet branden, zo zijn ze gedresseerd. Je hoort weer een stem hoehoehoe waarmee kan ik u van dienst zijn?

Als je daarna verteld waarmee ze je van dienst kunnen zijn, hoor je alleen hoehoe… ik leg het aan mijn collega voor!

Nu komt het, die collega is zo’n beetje de enige mens op de afdeling, aangezien hij al die vragen niet aankan gebeurt er meestal het volgende.

Als de mens niet binnen 30 seconden de vraag aanneemt, gaat er een rood lichtje branden.

De Chimp drukt op een knop, wetende dat hij een stukje appel krijgt als hij dit doet, en vervolgens hoor je dat de lijn is verbroken.

Zo moet je soms heel vaak bellen voordat je een mens aan de lijn krijgt.

Deze mens is bijzonder gespannen door de enorme werkdruk, en als je maar iets tegensputtert of een weerwoord geeft hoor je steevast, ‘ik heb geen zin om het gesprek op deze toon voort te zetten’, dus hang ik nu op. En weg ben je weer.

Dit ontmoedigingsbeleid van grote dienstverleners, zorgt ervoor dat zij goedkoper kunnen werken en consumenten kunnen belazeren zo veel ze maar willen.

Je kunt je toch niet verdedigen!

Grote bedrijven hebben het recht aan hun zijde, doordat zij met veel geld goede advocaten hebben, en de juiste rechters kennen, die waarschijnlijk niet vies van een gouden handdruk, zorgen voor de juiste uitspraak in het voordeel van het grote bedrijf!

En zo sukkel je als consument gewoon door met je slechte abonnement, of ander product waar je niet tevreden over bent!

Slechts voor de aapjes is er een gouden toekomst, tenminste als ze goed op blijven letten op de rode lichtjes. En het de dierentemmers lukt om ze een paar woorden te laten zeggen. Dan is het tijd voor Monkey Business!

Al zet je een aap op de klantenservice in, het is en blijft een lelijk ding!

Eppo

Hoorndol!

6. jun, 2013

Sinds een tijdje is er iets vreemd met mij aan de hand, iets raars, iets wat ik niet kan verklaren.

Ja dat is al een tijdje zo Eppo, ik hoor het u zeggen, ik weet het!

Maar toch er gebeurt iets met mij.

Mijn lieve vrouw Elly knipt al jaren mijn haar, dit doet ze met een tondeuse, misschien heet het daarom scheren? Ik heb geen idee!

Maakt ook niet zoveel uit, de kappersbeurten verlopen altijd tot ons beider tevredenheid, en na het kortwieken, kan mijn weelderige haardos weer langzaam aangroeien.

Het haar model wat ik sinds jaar en dag draag, is het best te vangen onder de noemer zeer kort, hetgeen mij altijd de frisse wind op het schedeldak doet voelen.

En zo kom ik al jaren niet meer bij een professionele kapsalon, waardoor ik toch heel veel geld uitspaar. Waar dat dan blijft? Geen idee, maar daar gaat het nu niet om.

Nee er is iets heel vreemds met mij!

Meestal zie ik er na mijn haircut verzorgd en fris uit, echter als mijn haar weer begint aan te groeien, gebeurt er iets eigenaardigs.

Het lijkt of het haar op mijn schedel links en rechtsvoor harder groeit als de rest, waardoor het net is alsof er 2 hoorntjes, op mijn hoofd aan het groeien zijn!

Hoorns…. het moet toch niet gekker worden, s’morgens als ik uit mijn bed kom strijk ik het geheel plat, en gaat het de rest van de dag best goed.

Na weer een nacht slapen sta ik weer voor de spiegel, en…. ja hoor daar zijn ze weer!

Het lijkt wel of iemand hier een bedoeling mee heeft.

Ik voel ook steeds aan mijn hoofd, of er onderhuids misschien dan toch 2 harde puntjes te voelen zijn, maar nee, dat is niet geval.

Voorlopig zit ik er maar mee, weet niet hoe het komt, en moet iedere ochtend mijn haar natmaken met 5 liter water om de boel weer plat te krijgen.

De bedoeling van mijn kapsel is toch juist dat je er niets meer aan hoeft te doen!

Maar toch…….. het is raar! Misschien zijn er hogere machten in het spel?

Misschien is het een waarschuwing, zo van als je zo door gaat met leven, kom je niet in de hemel maar in de hel? Geen idee, ik geloof in beide varianten niet.

En daar komt nog bij, dat de Duivel gek van mij zal worden, die begint er echt niet aan om mij in de hel op te nemen. En onze lieve heer denkt er net zo over, dat kan bijna niet anders.

Of ben ik dan toch misschien de zoon van? Net zoals we een hele tijd geleden de zoon van onze lieve heer hadden?

Nee dat zal toch echt niet zo zijn, ik wijd deze genetische afwijking in mijn haardos aan de genen die ik kreeg van mijn voorouders.

Dat waren nogal weerbarstige types, hun haardos stond altijd alle kanten op.

Nu wordt ik wat ouder en nemen deze genen de overhand in mijn lichaam.

Zo zit het waarschijnlijk, maar als ik toch echte hoorns krijg houd ik u de hoogte!

Want wie zijn voorouders niet eert, zit het haar altijd verkeerd!

Eppo