Om te Janken!!

6. mei, 2013

In het nieuws was een advocaat die de noodklok luidt.

Als dit gebeurt gaan mijn stekels overeind, dit komt doordat deze overbetaalde boevenhulpjes zo vaak de noodklok luiden, dat dit niet meer serieus te nemen is.

Maar goed het ging dit keer over gedetineerden die in een isoleercel werden geplaatst, ook bij lichte vergrijpen.

Ik zakte door de grond heb eerst 3 uur op de bank zitten huilen, met een brok in mijn keel zo groot als de Amersfoortse kei bedacht ik mij, hoe is dit toch mogelijk, en dat in Nederland?

Isoleercel hoe durven ze! De arme boefjes, ze hebben het al zo zwaar.

Arme arme boefjes waarom brengen we naar zo’n gevangenis,  is het niet beter dat ze in een hotel worden ondergebracht, lekker ontbijt op bed, warm eten en een heerlijk bad?

Tjonge jonge wat is dit nou weer de noodklok? Boeven horen in de cel, of dat nou een isoleercel is of niet, maakt niet uit straf is straf.

Moet je maar van een ander zijn spullen afblijven, of niemand oplichten.

Ik weet niet wat deze advocaat met zijn medemens voor heeft, oke de boef moet een eerlijk proces krijgen, maar daar houd alles wel even op.

Het zal lekker worden, er moet flink op het gevangeniswezen worden bezuinigd van de overheid. Ja dan zullen de boefjes vaker in de isoleercel moeten.

Dat scheelt bewakers, en hoe erg is het? Een gevangenis wordt eindelijk weer een echte strafinrichting. Ja meneer de advocaat zo denkt de gewone man over de boefjes die uw hypotheek betalen. Gewone mensen zijn het zat om altijd lijdzaam te moeten toezien hoe boeven onder hun straf uitkomen door uw toedoen!

Isoleercellen voor boeven is een goede zaak, laat hij/zij maar voelen, dat hij/zij fout is geweest. De gevangenistijd moet een hel zijn, misschien stoppen ze dan met hun foute zaakjes!

De betreffende advocaat is wat mij betreft het lachertje van de week, er zijn veel ergere dingen om je druk over te maken.

Denk eens aan bejaarden die soms onder ellendige omstandigheden verplicht zijn om thuis te moeten blijven wonen, omdat zij niet in aanmerking komen voor een verzorgingstehuis.

Zorgpremies die steeds hoger worden, met als gevolg dat een steeds grotere groep mensen straks onverzekerd zal zijn.

Zo kan ik nog wel even doorgaan, werk aan de winkel dus!

En de boefjes? Stop ze maar lekker in een donker, tochtig, koud en vochtig hok weg!

En gooi de sleutel in de gracht!

Eppo

Deel deze pagina

Bloemen houden van............?

3. mei, 2013

Een Haagse oma kreeg deze week een boete van € 130,00 omdat zij haar kleinkinderen toestond, dat zij een boeketje bloemen plukten uit een gemeente tuin.

Tja, en dat mag natuurlijk niet, dat is stelen dacht de voorbij fietsende Stadswacht, en slingerde oma op de bon.

Het bericht intrigeerde mij, vroeger heb ik mij ook eens schuldig gemaakt aan een dergelijk delict, alleen…… ik kon toen harder lopen als de gemeenteambtenaar die mij betrapte.

Daar had oma misschien aan moeten denken, kijk uit…. een juut rennen!

Gelukkig is oma een fatsoenlijk mens, wegrennen was geen optie, zij wist helemaal niet dat dit niet mocht.

Anders had ze haar kleinkinderen nooit deze misdaad laten begaan.

Een beetje kleinzielig is het wel, arme kinderen.

Wat ben je voor een mens, sowieso als je zo nodig Stadswacht moet worden, dan doe je dat vanuit een bepaald perspectief.

Stadswacht zijn is bepaald geen pretje, het lukt je maar niet om een gewone baan te vinden, en je nu kijken de mensen je met de nek aan omdat je ze op hun fouten wijst.

Daar houden mensen niet van, maar het is soms wel nodig om te doen helaas.

Of wordt je Stadswacht uit een meer pervers oogpunt, misschien vind je het leuk om mensen te koeieneren en te beboeten.

Ik ben er nog niet helemaal uit, persoonlijk denk ik dat beide varianten voorkomen.

In ieder geval was deze Stadswacht het spoor bijster, hij had het ook met een waarschuwing af kunnen doen.

Nu zet hij/zij de hele beroepsgroep in een kwaad daglicht.

En dat kan nooit de bedoeling zijn toch?

Laten we ook wat leren van dit verhaal, het is goed dat er wordt opgetreden tegen overtredingen zoals bloemen plukken, papier op straat gooien e.d.

Dan is het goed dat we een Stadswacht hebben, die goed op ons let.

Natuurlijk moet deze wel in staat zijn om onderscheid te maken tussen de notoire overtreders, en mensen die per abuis een keer iets fout doen.

Of heeft de Stadswacht ook een bonnen quota net zoals de politieagent?

Daar laat de gemeente zich niet over uit, de waarheid ligt misschien wel ergens in het midden?

In ieder geval zal de oma geen bloemen meer plukken uit de gemeente tuin.

Ach en waarom zou je dit willen doen? Een gemeenteperk is een dumplek voor uitwerpselen van honden en katten.

Ik hoef die shitflowers niet!

Maar om weg te geven? Ja dan weet ik nog wel iemand!

Eppo

Brussels Lof!

2. mei, 2013

Wat een gezeik weer, ik kan mij daar heel kwaad over maken, wat een stelletje randdebielen zitten er in toch in Brussel!

Nu hebben ze het weer gemunt op de volkstuinbezitters!

Deze vredelievende rustige levensgenieters, die lekker rustig onder het zonnetje in hun tuintje werken, wat bloemetjes en groenten kweken, mogen binnenkort geen zaadjes meer met elkaar uitwisselen.

Onder zware druk van de Nederlandse zaadbedrijven en de Europese bestrijdingsmiddelen sector, leggen corrupte ambtenaren zware regels op de vaderlandse groene sector.

Zo jij durft…., corrupte ambtenaren? Jazeker een ambtenaar hoeft geen grote sommen geld te ontvangen om corrupt te zijn. Ambtenaren die bezwijken voor zware bedrijfslobby’s zijn ook corrupt, fatsoenlijke mensen laten zich toch niet in met die gasten?

Stel je voor hobby tuinders vinden het leuk, om oude groente en bloemen rassen te kweken, en op deze manier voort te laten bestaan.

Groentes die wij allang zijn vergeten, Pastinaken, Schorseneren, Snijbiet, Witte Radijs noem het maar op, je vind het nog op de volkstuin.

Wat denkt deze Brusselse maffia nou eigenlijk wel!

Dat bewindslieden er een satanisch genoegen in scheppen, om gewone mensen hun pleziertjes te ontnemen is bekend, dit gebeurt al sinds de Middeleeuwen.

Maar je zou anno 2013 toch denken dat bewindslieden iets van de afgelopen eeuwen geleerd zouden moeten hebben?

Niets is minder waar, de Schepenen en Schout scheppen er genoegen in u te onderdrukken! Er is echt helemaal niets veranderd.

Hoe zielig ben je als mens als je regels bedenkt, die mensen die hun eigen groenten kweken moet belemmeren, om dit te kunnen blijven doen? Straks mogen ze alleen de genetisch gemanipuleerde rotzooi van grote zaadbedrijven, en de smerige giftroep van een grote gifgigant die ook aspirines maakt, gebruiken.

Volkstuinders willen die rotzooi niet en tuinieren zonder gif, een luisje op een blaadje sla spoel je er immers onder de kraan zo af. Helemaal niet erg!

Maar nee multinationals hebben nooit genoeg, dus misbruiken zij hun macht graag en veelvuldig. Dwing de directies van deze bedrijven om hun eigen gif op te drinken voordat ze hun zin krijgen!

Natuurlijk gaat ze dit nooit lukken, als ze deze snode plannen doorvoeren gaan we ze zeker niet uitvoeren. Er zullen zwarte markten ontstaan, en tussen de legitieme gewassen zullen ouderwetse groentes staan te pronken, ja als je gepakt wordt zal de straf zwaar zijn, maar het is het waard. Uiteindelijk zal het verzet zegevieren!

We zullen nooit buigen voor de Brusselse Maffia, never nooit niet!

Eppo

 

 

 

Slechte Tijden Goede Tijden!

1. mei, 2013

Bij onze Oosterburen wordt de noodklok geluid, de bierverkoop is met 1,8% gedaald.

De consumptie is gedaald naar een slordige 96 miljoen hectoliter, allang niet meer de grote plas die zij ooit was.

Nu is 96 mijoen hectoliter toch nog wel een plas waarmee je een woonwijk van de kaart kunt spoelen, maar toch!

Onze oosterburen waren toch altijd goede innemers van de gouden drank, en getuige alle verschillende soorten die hun bierkaart rijk is, hiermee geven zij toch blijk van een bijzonder goede smaak.

Ook wij Nederlanders hebben langzamerhand ontdekt dat er meer bier is, als alleen de grote bekende merken die ons landje rijk is.

Maar toch als een dergelijke teloorgang merkbaar is, vraagt dit om maatregelen!

Het kan niet zo zijn ons mooie buurland straks brouwerijen heeft die failliet dreigen te gaan?

Dit kan en mag natuurlijk niet gebeuren, wij als Nederlanders hebben de plicht, om mee te helpen om de bier verkoop te verhogen.

We kunnen dit als volgt doen, organiseer je als buren, als leden van clubs, of anderszins, en haal bier uit Duitsland!

Duitsland kent vele mooie zaken waar ze vele soorten bier verkopen, ga er heen met aanhangers, bestelauto’s, vrachtauto’s en alles wat bier kan vervoeren en sla in!

Een grensbewoner kan met een kinderwagen toch al snel 3 kratjes vervoeren, een excuus om thuis te blijven is er niet, we mogen onze oosterburen niet laten zakken.

Ik weet zeker dat zij hetzelfde voor ons zouden doen, stel dat onze kaasproductie zo terugloopt? Weet zeker dat de Duitsers meer kaas gaan eten om ons te helpen.

Laten we dit alsjeblieft snel regelen, het mag niet zo zijn dat bierdiversiteit afneemt en dat er een merk uitsterft.

Op de koningsdag heeft Nederland laten zien waar een klein land groot in kan zijn.

Dus dit varkentje gaan wij wel wassen, persoonlijk heb ik daar een heel goed gevoel over. In ruil voor bewezen diensten gaan de Duitsers ook iets terug doen, zij zullen nooit meer zeuren over waterige tomaten, of onrijpe paprika’s.

De export zal tot ongekende hoogten stijgen in ons land, het mooie is we schoppen hiermee eindelijk die vervelende crisis uit ons land vandaan..

We met dat vervelende bankierssyndroom, banken houden ons op dit moment in de crisis doordat zij niet bereid zijn om het geld rond te pompen.

Daarom moeten we zelf actie ondernemen, en aan de bak gaan.

Door de vele liters bier zullen we straks in hogere sferen raken en de wereld zal prachtig zijn. Wel oppassen voor het spook van de verslaving, laten we het wel leuk houden.

Maar per maand 5 kratjes per persoon Duits bier moet haalbaar zijn!

Eppo

After party!

30. apr, 2013

Je vraagt je af wat er na de inhuldiging en de overige feestelijkheden gebeurt op het koninklijk paleis op de Dam?

Al die leden van buitenlandse vorstenhuizen zijn natuurlijk niet alleen voor de plechtigheid gekomen, ze komen mede voor de After party in het paleis op de Dam.

Wat niemand weet, is dat als alle verplichte feestelijkheden zijn gedaan, er een groots feest wordt gegeven in het paleis op de Dam.

Alle buitenlandse koningshuizen komen eigenlijk alleen daarvoor, de saaie plichtplegingen horen er wel bij, maar de After party maakt hun bezoek pas echt compleet.

De gasten kunnen bijna niet wachten tot het begint, gratis drank en lekkere hapjes, bekende DJ’s draaien bonkende house muziek tot in vroege uurtjes.

Willem Alexander en Maxima blijven natuurlijk ook op het paleis, de prinsesjes gaan met de oppas naar huis, want zij zijn nog te klein voor dit feestgeweld.

Een gedeelte van de gasten gaan ook naar hun hotel want zij vinden het te druk of houden niet van feest of zoiets dergelijks.

De feestelijkheden vinden plaats in een geheime ruimte onder het paleis, een onderaardse kelder die zich uitstrekt tot ver onder Dam tegen de voorgevels van de Bijenkorf.

De lokale XTC dealer komt aan de achterdeur van het paleis voor wat pilletjes, en het feest kan beginnen.

Er wordt na het consumeren van de pilletjes die de remming van sommige gasten zal opheffen flink worden gedanst.

Het zal niet meevallen om iedereen de vloer op te krijgen, maar na consumptie van de nodige drank gaat dit wel lukken.

Ja het is wat, maar ook koninklijke hoogheden willen ook wel eens uit de band springen.

Naast XTC zal ook de Cannabis niet vergeten worden want tenslotte is dit Amsterdam.

De Hofleverancier zal de nodige rookwaren verzorgen.

Wat zal er nog meer gebeuren op het feest?

Waarschijnlijk zal er door sommige hoogheden te veel worden gedronken waardoor er waarschijnlijk wel gevochten zal worden.

Prinsen en prinsessen zijn ook mensen dus het kan gemakkelijk uit de hand lopen.

Busjes met ME staan dan ook verdekt opgesteld achter het gebouw van de Bijenkorf, je zou denken voor het publiek dat zich mogelijk misdraagt, maar niets is minder waar.

Als het tijdens de After party misgaat staat er een team klaar om direct in te grijpen.

Want een schandaal…… daar zit niemand op te wachten.

Meestal loopt het goed af, en is het vooral een gezellig feest, daar in het Paleis op de Dam. Ja een geslaagde After party is een goede traditie wat door de diverse vorstenhuizen hogelijk wordt gewaardeerd.

Ja er is behoorlijk aftrek voor de waren van de hofleveranciers, en niet alleen voor de  koffie! Niets menselijks is onze adel vreemd, gelukkig maar het zijn tenslotte gewoon maar mensen.

Ik hoop u hiermee een beetje inzicht te hebben gegeven in het leven van onze royalties.

Ook zij hangen graag de beest uit, al weten we dit niet 100% zeker!

Eppo