Sie kehren zurück!

15. feb, 2013

Dachten we na bijna zeventig jaar eindelijk verlost te zijn van de fietsen invorderingen van onze Oosterburen, begint alles weer opnieuw.

Het blijkt dat in Nederland gestolen fietsen massaal in Duitsland worden verkocht.

Hele partijen Fahrraderen verdwijnen uit ons land en worden verkocht in die Heimat!

Hoe doen ze dat dan? Dat stelen van al die fietsen.

Ik denk als volgt, Heinz en zijn cornuiten rijden met een Volkswagen Bus door het land, op zoek naar mooie rijwielen.

Als de bus vol is gaan ze niet direct naar de Duitse grens, nee…. ze hebben een (schindlers) liszt. Ze rijden naar onze duinen, diep onder al dat zand liggen nog steeds oude bunkers, die goed verscholen onder het zand, uitstekende bergplaatsen blijken te zijn. Heinz en zijn gebroeders in het kwaad stoppen die bunkers helemaal vol met gestolen fietsen, en laten ze daar liggen tot het moment dat ze op transport naar Duitsland gaan.

Met een vrachtschip wat net buiten de territoriale wateren ligt te wachten, worden ze in het geheim naar Bremerhaven verscheept, bewaakt door een aantal U boten.

Het laden van deze schepen gebeurt s´nachts als iedereen slaapt, de plaatselijke koddebeiers worden omgekocht om een oogje dicht te knijpen, en met oude landingsvaartuigen worden de fietsen van de wal naar het schip gebracht.

Zo verdwijnen er jaarlijks miljoenen fietsen, en niemand wist hoe dat ging, tot nu toe!

Zo verdwijnen er ook fiets onderdelen naar Duitsland, dit gebeurt via de grote kuilen die overdag op het strand worden gegraven, door colossale Duitse z.g.n. badgasten. Iedereen denkt dat ze er graag in liggen? Nee toch? Niemand ligt graag in een kuil, dat kan na je dood nog lang genoeg, maar we trappen er wederom massaal in.

Als het donker is komen er vliegtuigen overvliegen, waaruit Duitse parachutisten-dieven springen, die snel al onze rijwielzaken beroven van al hun onderdelen.

Met rugzakken vol klimmen deze speciale eenheden over onze duinen, om de buit vervolgens in de strandkuilen onder het zand te verstoppen, tot de vrachtschepen arriveren. Om alles daarna wederom naar Bremerhaven af te voeren.

Vermoedelijk wordt er op deze wijze geopereerd, maar ik kan de vinger nog niet op de zere plek krijgen. Komende nachten zal ik mijzelf opofferen om te patrouilleren langs laagbegroeide duinranden, en onze prachtige stranden. Met nachtkijkers en apparaten met warmte beelden, zal ik proberen het bewijs materiaal te vergaren, om een einde aan deze praktijken te maken. En dat allemaal met gevaar voor eigen leven.

Als dat is gelukt hoeven we onze fietsen nooit meer op slot te zetten, en kun je ze rustig op het station onbeheerd achterlaten.

Stel je voor nooit meer aangifte te hoeven bij de politie van gestolen fietsen.

Hoewel de politie? Waren die zeventig jaar geleden ook niet op de hand van……….??

Nou ja als het maar goed komt!

Eppo

Deel deze pagina

Valentijn Misere!

14. feb, 2013

Het zat Henk niet mee, na 30 jaar hard werken voor zijn baas, eigenaar van een middelgroot timmerbedrijf was hij op straat gezet.

Geen werk meer was de boodschap, en voor de rest zoek je het maar uit

‘dacht Henk in zichzelf’.

Toen hij naar zijn huis ging, was zijn vrouw alles behalve blij, dat Henk zo vroeg thuis kwam. De buurman kon nog net halfnaakt, via het balkon naar zijn eigen huis komen, voordat hij betrapt kon worden.

Henk wist wel dat zijn vrouw hem al jaren bedroog, maar hij zei er maar niets van voor de lieve vrede. Ieder jaar met Valentijnsdag kocht hij een bos bloemen voor zijn vrouw, en stiekum hoopte hij daarbij, dat zij misschien tot inkeer zou komen.

Helaas was dat tot nu toe nog nooit gebeurt, dit ter meerdere glorie van het libido

van de buurman.

Valentijnsdag, dit zou een mooie dag moeten zijn voor iedereen, maar helaas is dit vaak niet zo, mensen liegen en bedriegen elkaar, het zou eigenlijk een dag moeten zijn waarop niemand, iemand anders pijn mag doen.

Valentijnsdag de dag die voor iedereen gezellig moet zijn, de werkgever wacht met ontslaan van zijn personeel tot 15 februari, de belastingdienst zal geen aanslagen opleggen enz enz….!

Gewoon 1 dag per jaar is iedereen lief voor elkaar, zo zou het moeten gaan.

Mensen zoals Henk hebben er veel baat bij, als alles tegen zit in je leven, heb je in ieder geval een dag per jaar, om naar uit te kijken.

14 februari de dag dat voortaan altijd de zon schijnt, en iedereen vrolijk is, wat zou dat een mooi streven zijn!

Inmiddels is het 14 februari 2014, Henk loopt met een grote bos rode rozen de straat in waar hij woont. Zijn buurman kijkt toevallig net uit het slaapkamer raam, en ziet Henk aankomen.

‘Shit, nu kan ik niet meer zo snel wegkomen’ roept hij uit tegen zijn buurvrouw!

De vreemdgangers besluiten het maar af te wachten. ‘Liefste ben je thuis’? Roept Henk!

‘Ben boven’ roept de vrouw van Henk. Henk loopt langzaam de trap op met kloppend hart, bang wat hij straks misschien gaat aantreffen, hij opent de deur van de slaapkamer, en ziet zijn vrouw met de buurman in bed liggen.

‘Ik sla hem dood’ denkt Henk, maar opeens bedenkt hij zich dat het Valentijnsdag is! ‘Happy Valentijn’ roept Henk naar de buurman en zijn echtgenote!

Hij gooit de bloemen 1 voor een naar de Tortelduifjes toe.

‘Houden jullie de rozen even vast’? Zegt Henk op een rustige toon.

Henk loopt naar de badkamer en pakt een emmer ijskoud water, en gooit dit in één keer over de twee vreemdgangers heen. ‘Zo….. bloemen horen in het water’ roept Henk!

Vol van schaamte maken de vreemdgangers zich uit de voeten, en sluipen beduusd het huis uit.

Henk besluit om voortaan zonder haar verder te gaan, ‘ik had dit 20 jaar geleden al moeten doen’ denkt hij.

Hij denkt aan Valentijnsdag nieuwe stijl, en bedenkt zich dat deze nieuwe stijl,

hem ervan heeft weerhouden dingen te doen, waar hij wellicht de rest van zijn

leven spijt van zou hebben gehad.

En….. het heeft hem meer gebracht als hij ooit durfde te vermoeden!

Eppo

Armoedzaaiers??

13. feb, 2013

Vandaag ontving ik het in en in trieste bericht, onze geliefde kamerleden moeten

€ 170,00 per maand inleveren.

Is het niet vreselijk? Moeten onze landsvertegenwoordigers van die armzalige fooi

van € 7300 per maand rondkomen? Dat kan toch niet!

Waar moet het heen met ons land, als we onze kamerleden tot op het bot uitkleden, dan glijden we echt zo langzamerhand de afgrond in.

Een PVDA Kamerlid vertelde dat hij wel voordelen ziet, voortaan kan hij gewone mensen die moeten inleveren mededelen, dat hij weet hoe zij zich voelen?

Ja mensen dit is werkelijk een triest dieptepunt in onze vaderlandse geschiedeni

Zijn ze nu helemaal gek geworden! Wat een stelletje imbecielen, onze gewaardeerde Kamerleden! Hoe durf je te zeggen als je meer als € 7000,00 per maand krijgt, met de nadruk op krijgen, dat je dan weet hoe het voelt, als je als bijstandmoeder € 50,00 per maand moet inleveren! Dan heb je echt het IQ van een pinda, wat een stelletje ras- idioten!

Ze zijn echt nog stommer als ik maar durfde te vermoeden!

Eigenlijk zijn het gewoon weekdieren! Een klompje plasma met een mond, neus en een anus, genoeg om te ademen, te vreten en te ontlasten.(laat ik het maar netjes houden).

Een Kamerlid, als je vraagt wat doet u voor de kost? Weten ze niet wat ze moeten antwoorden, als zij eerlijk zijn zeggen ze, “ik vreet uit”, “ik ben Kamerlid”!

Het vreet je van binnen op, als je van die waggelende volgevreten diknekken op tv ziet. Je weet hij/zij krijgt een uitkering van meer als € 7000,00!

En dat, terwijl jij wellicht iemand kent die met 3 kinderen van een minimum inkomen moet rondkomen?

En nu ben ik bang dat het straks nog zo afkomt, dat Kamerleden niet hoeven in te leveren. Dat zou pas echt schandalig zijn.

Er gebeuren wel gekkere dingen in politiek Den Haag.

Het zal niet de eerste keer zijn dat supergraaiers er gewoon mee weg komen.

Kamerleden……..ze maken meer kapot als u lief is!

Het is om te huilen, het blijkt dat mensen als ze eenmaal een bepaalde standaard gewend zijn, ze gaan denken dat dit de standaard voor iedereen is.

Jammer, jammer, jammer, waarom gaat het nou altijd zo?

Kunnen de hoge heren dan nooit eens gewoon zonder mopperen hun duit in het zakje doen? Iedereen begrijpt heus wel dat een Kamerlid een bepaald salaris moet krijgen.

Alleen als iedereen in Nederland moet inleveren, geef dan het goede voorbeeld!

En loop niet te janken als een klein kind!

Politiek Den Haag neem uw verantwoording nou eens een keer, en wordt volwassen!

 Eppo

Jealous!

12. feb, 2013

Afgelopen week was er in het nieuws een nieuwe kreet te lezen “Jaloeziebelasting”.

Dat onze overheid creatief is in het bedenken van nieuwe belastingvormen, was mij bekend, echter deze kreet getuigt van een briljante kijk op de zaken.

Jaloezie belasting, met deze slogan wordt bedoelt dat ouderen die op de een of andere manier toch een vermogen, “vaak in de vorm van een eigen huis hebben vergaard”,

extra gepakt moeten gaan worden door onze regering.

Kennelijk wordt er nog niet hard genoeg geknepen in onze ouderen, en wil men ze nu door de wringer halen. Natuurlijk pakken wat je pakken kan, is het gedachtengoed van ons huidige kabinet. Zand in de ogen van je kiezers die moeten vooral denken dat ze het beste hebben gedaan voor Nederland. “De sukkels” geloven ook nog dat wij integer zijn denken ‘de heren in Den Haag’.

Au dat doet zeer, als iemand je inwrijft dat je met je zogenaamde defensieve stemgedrag, het toch helemaal verkeerd gedaan hebt. Je denkt ik stem de een, om de ander buiten te sluiten, en vervolgens heeft het niets geholpen. Waarom denken mensen nog steeds dat stemmen kiezen is? De overheid heeft haar eigen agenda blijkt keer op keer! Dit krijg je ervan als mensen hun eigen gevoel niet volgen, en alleen hun door hebberigheid geleidde verstand achterna lopen.

We dwalen af, jaloeziebelasting wat een ongekende mogelijkheden brengt dit met zich mee om hardwerkende mensen uit te knijpen! En hun laatste welvaart af te nemen!

Mensen die hun hele leven hard hebben gewerkt en altijd netjes hun hypotheek hebben betaald, straffen voor hun spaarzaamheid. Onmenselijker kan zelfs de grootste dictator het niet bedenken. Het detail zit hem in de gevoelsfactor, stel je bent politicus, en je ziet al die mensen met afbetaalde eigen huizen. Dan denk je aan je eigen ouders die dit niet hebben, je denkt ik ben de baas, dus mijn ouders niet, dan zij ook niet!

Dat is natuurlijk heel zwart wit gesteld, maar er zit wel een achterliggende gedachte in.

Mensen zijn op de een of andere manier altijd jaloers op elkaar, de een heeft er meer last van als de ander. Maar het is een probleem voortkomend uit moedertje natuur waar altijd het recht van de sterkste geldt.

Jaloerse mensen maken zich wel altijd op de een of andere manier belachelijk met hun gedrag, dat geldt zeker ook voor de politici, die over rijke ouderen praten alsof het citroenen zijn, die reeds van sap ontdaan, nog een keer door de pers moeten.

Het jammerlijke is altijd dat pas achteraf blijkt dat het meer heeft gekost als het heeft opgeleverd. Stel je perst de z.g.n. “rijke ouderen” af, wat voor een negatieve invloed heeft dit op onze economie?

Deze ouderen zijn degenen die op dit moment nog geld uitgeven.

Onze economie draait niet op de jongeren, zij worden kort gehouden door de jeugd beloning en geen uitzicht op vaste banen e.d.

Nee de tent draait op dit moment op mensen die nog wat te besteden hebben.

Als dit wegvalt is er niets meer, dan gaan er nog meer bedrijven over de kop en komen er nog meer werklozen bij.

Ja politiek Den Haag bezint eer gij begint, misschien toch maar weer eens opnieuw wat bijlessen in economie gaan volgen?

Eppo

Klikoworld!

11. feb, 2013

Een van de grootste ergernissen van ons Nederlanders is Zwerfafval, dit is vuilnis wat op plaatsen wordt neergegooid, die daar niet voor bestemd zijn, het zorgt voor enorme verloedering van woonwijken en voor veel kosten als het moet worden opgeruimd.

Soms vraag ik mij wel eens af waar het vandaan komt? Als ik aan mijn mede burgers vraag of zij wel eens wat op straat gooien doen zij dit natuurlijk nooit.

En toch? Het moet ergens vandaan komen?

Vermoedelijk worden we diep in de nacht bezocht door Aliens met ruimteschepen vol met allerlei troep, die zij vervolgens gewoon overal neergooien.

De bedoeling is natuurlijk dat wij als burgers onderling onenigheid hierover krijgen, en dat onze samenleving wordt ontwricht.

Briljant, dat niemand hier eerder achter is gekomen?

Alle gekheid op een stokje, “tenminste ik hoop dat bovenstaande niet waar is”, Zwerfvuil komt gewoon bij onszelf vandaan.

‘Eppo let op je woorden’, hoor ik in gedachten iedereen zeggen, ‘wij doen dat toch niet’!

Natuurlijk niet dat is ook zo, maar iedereen is op de een of andere manier toch verbonden met dit afval. Iedereen heeft wel eens de vuilnisbak s’nachts aan de straat gezet, waardoor dieren de kans kregen om in de vuilnisbak te komen, en een ravage aan te richten, iedereen heeft wel eens een probleem gehad met jongelui die het nodig vonden om de vuilnisbak om te gooien, waarna de wind voor verspreiding door de hele buurt zorgde. Ook heeft iedereen wel iemand in de familie ver of dichtbij die er een gewoonte van maakt om vuilnis overal neer te gooien.

In dat licht gezien zijn we allemaal verantwoordelijk voor zwerfvuil, je kunt wel zeggen ik heb het niet gedaan, maar daar los je het probleem niet mee op.

Hoe vaak heeft u een blikje van iemand anders van de straat opgeruimd, en in de vuinisbak gegooid?

Het is uiteindelijk allemaal een kwestie van mentaliteit.

Wat mij opvalt in Europa dat er landen zijn waar haast niets op straat ligt, en dat er landen zijn waar veel op straat ligt.

Kennelijk doen de vieze landen iets helemaal verkeerd, en de schone landen iets veel beter. Waarschijnlijk speelt cultuur een grote rol in dit geheel.

In schone landen is het gemiddelde IQ veel hoger als in de vuile landen, de schone landen kunnen door een veel slimmere bevolking, veel beter overzien waar het naar toe gaat als je alles op straat gooit. Waarschijnlijk trap ik met de vorige zin mensen op hun tenen, maar die daag ik uit om actief te worden, en mee te denken over een mentaliteitsverandering, waardoor Nederland schoon wordt, en niet meer toebehoort aan Klikoworld! Natuurlijk hebben de schone landen geen slimmere bevolking alleen gebruiken zij hun hersens beter, en zie….. het schone resultaat.

In Nederland is het strafbaar om vuil neer te smijten, maar owee als een scholier een fikse boete krijgt, dan valt heel Nederland over de verbalisant heen, rollebollend over zoveel onrecht en waarom de boete zo hoog, en noem het maar op, we zijn gewoon een volk van jankers in dat opzicht.

Vraag het maar eens aan de gemeente wat het kost om alles op te ruimen, vraag de dierenambulance maar eens hoevaak zij eenden vinden gestikt in een plastic zak, waar nog een restje brood in zat, of een vogel met openingsring van een blikje om zijn nek.

Iemand die vuil op straat gooit moet een zware boete krijgen, en vooral geen steun van zijn naasten, maak ze tot paria’s en verplicht ze om met een T shirt waarop staat “ik ben een viespeuk”, rond te lopen op een druk evenement.

Zoals we nu bezig zijn lijkt nergens op, watjes dat zijn we!

Misschien komen we tot inkeer als we ploeterend door lagen vuil, ons moeten verplaatsen? Ik hoop echt dat we voor die tijd het licht zien!

Eppo