Hamelen!

20. mei, 2016

Ik weet eindelijk wat ik echt wil met mijn leven, het heeft 54 jaar geduurd. Het is dus geen overhaast besluit.
Maar het bericht van de Albert Heijn met de Rattenplaag heeft mij echt over de streep gehaald.
Ik word Rattenvanger van beroep. Het incident bij de Albert Heijn in Valkenswaard, bewijst dat dit beroep nog steeds actueel is.
Ik ga mijn nieuwe baan niet op de nieuwerwetse manier doen, met enge vallen en vergiftig graan.
Nee lekker op een schone ouderwetse milieuvriendelijke manier.
Gewoon lekker met de fluit!

Ik hoor u lachen, dat mag maar vergeet niet dat er op deze manier in het verleden miljoenen Ratten zijn gevangen.
Het is natuurlijk niet zo men neme een blokfluit, en de ratten laten zich vangen. Nee je moet de orginele Rattenvanger fluit hebben.
En dan ben je er nog niet, dit instrument is uiterst moeilijk te bespelen.
Dus moet je leren om de juiste toonhoogte te halen, de toonhoogte waar Ratten van in de ban raken.
Zo gaat dat, een Rattenvanger wordt je niet zomaar.
Maar als het mij lukt, nou dan heb ik een baan voor het leven, wie doet mij wat? Zo zal het gaan zodra ik mijn fluit heb!

Een Rattenfluit is een kostbaar instrument, er zijn niet zo heel veel instrumenten makers meer, die ze nog maken!
Maar ik heb er eentje gevonden met een webshop, ik hoef de deur niet meer uit. Ik zal “de Rattenvanger” worden, mensen met knaagdier problemen zullen van heinde en ver mijn hulp inroepen.
In gedachten zie ik mijzelf al lopen met honderden Ratten achter mij aan!
Ik speel op de fluit dat het een lieve lust is, en ik leid de ratten een goed afsluitbare ruimte in. Ik blaas en blaas op de fluit, de muziek klinkt mij in de oren. In de verte klinkt een stem, die stem roept mijn naam.
“Eppo Eppo”……”EPPO EPPO” mijn vrouw roept mij, “wordt wakker je zit al de hele tijd op mijn grote teen te blazen!”

Eppo

Deel deze pagina

Liar liar!

17. mei, 2016

Eigenlijk zijn wij met zijn allen een stelletje leugenaars.
We liegen namelijk graag en veel over onze bedprestaties, we beweren het wel 3x per week te doen gemiddeld. En sommigen doen het nog vaker als je ze mag geloven. Maar dat blijkt allemaal een grote leugen te zijn!
Jawel een grote leugen, mensen hebben niet 3x per week sex, hooguit 3x per maand. En dat is dan heel nog veel!
Jarenlang voelde ik mij abnormaal, 3x per week sex? Ik had het niet, en dat terwijl mensen om mij heen zich helemaal suf…..ehhh ik bedoel het vaak deden. Maar nu blijkt dit allemaal een grote leugen te zijn.
Ik was helemaal niet abnormaal met mijn 1x per kwartaal, dit is helemaal niet weinig. 1x per kwartaal is gewoon het libido van een gezonde man!

En dan te bedenken dat ongeveer 56% van de mannen er gewoon over liegt. Ik vind dat best schokkend, maar kan er niks aan doen.
Heb tenslotte ook jarenlang in deze leugen geleefd.
Weet nog wel in mijn hoogtij dagen, dat ik het wel eens probeerde om 3x per week sex te hebben. Nou dat werd mij niet in dank afgenomen.
En logisch want het was veel te veel, het is niet normaal.
Ik denk ook dat het pijnlijk is, als je het zo vaak doet, dat moet haast wel!
De boel kan wel kapot worden gemaakt, het menselijk geslachtsdeel is niet gemaakt om steeds de deur open en dicht te moeten doen.
Dan slijt de boel en krijg je pijn….. heel veel pijn. De boel loopt droog en de kans op een vastloper is niet geheel denkbeeldig.

Dus leugenaars van Nederland, als u drie keer maand sex hebt, nou dan doet u het al heel veel. Dan bent u een echt sexbeest, en wel eentje met een gouden……….u weet wel!
En wat is er mis met wat minder? Minder, is kwalitatief betere sex dus die keren dat je het doet, nou dan doe je het echt heel goed.
Als je er over nadenkt is het eigenlijk wel logisch, iemand die wekelijks sex heeft spuit nog geen playmobiel poppetje om.
Maar iemand die het een paar keer per maand doet, nou die spuit zo alle poppen uit de schappen van de speelgoed winkel!
En dat gewoon een paar keer achter elkaar!

De waarheid is hard en meedogenloos, maar eigenlijk wisten we dit al een hele poos!

Eppo

Vals Spel!

10. mei, 2016

Ik ben razend vandaag en waarom? Dat staat in de krant!
Onze Douwe Bob, onze trots voor het songfestival 2016, is gen...d!
Ik zal het woord maar niet uitspreken maar u begrijpt waar ik heen wil?
De Russen hebben een filmpje van het optreden van Douwe Bob gelekt!
Een schande dat is het! Stelletje bloedhonden, vieze Wodka zuipende vette worst vretende Poetin Lovers!
Ik weet het wel, het Songfestival is van oudsher een Oostblok feestje, maar dit had ik nooit achter hun gezocht.
Ik dacht Russen wel aardige mensen waren? Maar dat is nu voorgoed voorbij. Laten we het ijzeren gordijn in ere herstellen, boycotten die zooi.
Geen komkommer of kaas meer naar de Russen!

Waarom? Omdat ze ons enorm benadelen! Onze Douwe Bob heeft een prachtig nummer opgenomen. En midden in dit nummer is hij welgeteld 10 seconden stil. Dat heet een verrassingseffect. En deze informatie ligt nu gewoon op straat!
En dat is voor ons een enorm nadeel! Als we nu niet winnen is dat de schuld van de Russen. Ik houd ze persoonlijk verantwoordelijk!
Ik trek die Homofobe president van ze persoonlijk uit het Kremlin vandaan! Zijn nou helemaal?
Als dit zou zijn gebeurt waren wij de gedoodverfde winnaars van dit Songfestival, wij waren de kampioen van Stockholm geworden.
Maar nu gaat het feest waarschijnlijk niet door, en dat allemaal door die Russen!

Het recht zal heus wel zegevieren en de punten van de Russische vakjury zullen heus wel niet meetellen. Maar het kwaad is al geschied, het verrassingseffect is compleet weggeslagen. Het is alsof iemand met een rotklap de stoel onder je kont wegtrapt! En laten we het hebben over hoop! Al die mensen die hoopten dat we dit jaar een keertje wel zouden winnen! Hoe gaan we die compenseren? Denk is aan al dat geestelijke leed wat die mensen wordt aangedaan. Ik kan er echt niet over uit.
Nog nooit waren zo dichtbij de overwinning, en nog voordat we aan de huldiging kunnen gaan denken, is het over en uit!
Bedankt Russen, als we geluk hebben winnen we nog wel, maar het wordt dan toch anders!

Ons Songfestival? Nog voor het begint is het nu al verknalt!

Eppo

The Naked Truth!

4. mei, 2016

Het gaat gebeuren deze zomer, je moet er wel even de Noordzee voor over steken, maar dan heb je ook wat!
In Londen is deze zomer de opening van een heus naaktrestaurant.
Je mag er alleen binnen als je al je kleren uit doet, zelfs het personeel is naakt! Ik lees dit en denk alleen maar, getverdemme een naaktrestaurant?? Wie wil daar nou heen?
Ik zie het al voor mij, spiernaakt met je blote billen op een plakkerige kunstleren stoelzitting je bestelling doen? Plakkerig, en je weet niet eens meer of dit door jezelf komt of nog van je voorganger is.
En als je dan je voorgerecht krijgt, zorg dan in ieder geval dat je geen soep hebt besteld. Waarom? Dat merk je vanzelf wel als je morst!

Nee voor mij geen naaktrestaurant! Denk ook eens aan het eten wat klaar wordt gemaakt door een naakte kok! Al krabbend aan zijn Scrotum staat hij in zijn pannetje te roeren. Haar in je saus? Ra ra waar komt die vandaan? Aan de grote van het haarzakje te zien, van een plek waar het meestal donker is! Eet smakelijk zou ik zeggen, en eten doe ik het liefste met mijn kleren aan.
Nee geen naaktrestaurant voor mij!
Het zou eigenlijk verboden moeten worden, voedsel en naakte lichamen is een dodelijke combinatie. Een broedplaats voor bacteriën, dat is het!
Waar blijven de mannen van de Keuringsdiensten?

Wat een viespeukerij zo’n naaktrestaurant! Ik vraag mij bijvoorbeeld ook af waar de serveerster de kurketrekker bewaart?
Goed we dwalen af, met je blote gat gaan eten in een restaurant is helemaal not done. Kennelijk nemen ze het in London niet zo nauw met de hygiëne, anders zouden ze dit nooit toelaten?
Ze noemen het ook nog een Pop Up restaurant, waar dat op slaat?
Joost mag het weten. Of ligt er een verband tussen pop up en de knappe serveerster? Geen idee, en wil ik het weten? Nee!

Zit je lekker als een wous? Met je snikkel in de saus?

Eppo

Paardenworst!

2. mei, 2016


Gisteren hebben mijn vrouw en ik een geweldige avond gehad.
We waren naar een optreden van de fenominale band ELO oftewel, The Electric Light Orchestra. Voor mensen die de jaren 70 zonder luiers hebben meegemaakt een waar hoogte punt.
ELO maakt vooral mooie muziek, en waar komt dat beter tot zijn recht als in de Ziggodome, u wellicht bekend?
Wij hadden prachtige zitplaatsen op de tribune, met zorg uitgekozen omdat we er vanuit onze luie stoel zoveel mogelijk van wilden genieten.
Zitplaatsen, echt zoveel beter als de hele avond te moeten staan, en toch het gevoel alsof je vlak voor het podium staat.
En een band als ELO leent zich hier bij uitstek voor.

Wij zaten lekker op onze zetels, toen de eerste gitaarsolo´s klonken, dit was een echt kippevel momentje!
Maar net toen ik dacht lekker te kunnen gaan genieten gebeurde het!
Een paar mensen voor ons gingen gewoon staan, ik was met stomheid geslagen? Dit kon toch niet? Op een zit-tribune? Zouden ze wel doorhebben dat ze niet bij de Toppers zitten?
Maar deze mensen? Een ding is zeker, als je op een zit-tribune gaat staan? Dan ben je gewoon een Paardenlul, jazeker een echte Paardenlul, en ook eentje van het ergste soort! Zo een die door het paard zelf onder zijn buik is weggetrapt! Wie gaat er nou staan op een zit-tribune?
De mensen 2 rijen voor mij wel, wild zwaaiend met de armen alsof ze samen met LUV stonden te zingen!

Geen enkele gene deze mensen. Dan heb je ook nog het soort die tijdens een optreden 20x voor je langs gaan lopen om bier te halen!
Ook dan ben je gewoon een Paardenlul van het ergste soort. Dat doe je niet, of je blijft bij de bar of je blijft zitten.
Maar nee hoor helaas je loopt als een kip zonder kop in de rondte je helemaal niet bekommerend om je medemens.
Maar goed tegen het einde van het optreden kwamen de echte klassiekers nog even voorbij, we gingen lekker staan en luidkeels meebrullend stampten de vloer uit de tribune. Het was een geweldige avond!
Paardenlul? Ik? Jazeker, en ook nog een van de ergste soort!

Eppo