OB Sitas!

15. feb, 2016

Mijn dag kan niet meer stuk, het gaat weer de goede kant op.
En ik voel mij daar heel gelukkig bij.
Obesitas komt weer in de mode, na jarenlang ondragelijk lijden onder de knoet van Magere Hein, komt het weer helemaal goed.
Rondingen zijn weer helemaal terug, vol zijn mag weer, en is weer hip. Eigenlijk wisten we het ook wel, dik zijn en gezelligheid dat gaat altijd goed samen. Eigenlijk zijn al die Superfood vreters, die Goyabessen en vogelzaad slikkers gewoon arrogante zeikers. Van die betweters, zo’n vrouw die zegt tegen haar zoon, “eet je zaad op jongen” anders wordt je ziek! Al dit soort mensen hebben het gehad. Stop er maar mee en kom aan, lekker knorrende vet worden, dat maakt het leven weer gezellig.

En het gaat gebeuren, er zijn al heel veel vrouwen die elke dag frikandellen met dubbel mayonaise eten. Om straks lekker met hun dikke reet over het strand te kunnen paraderen!
Zo gaat het gebeuren, deze zomer walvissen spotten kun je wel vergeten, want er zal geen plek meer over voor ze zijn, met al dat volume aan onze kust! Prachtige Rubens vrouwen zullen ons uitzicht verfraaien. Dik zijn mag en kan weer, het is zelfs sexy, het wordt een hele mooie zomer.
Laat een ander maar grazen aan zo’n bloempotje met tarwegras.
Als je dat maar lang genoeg doet, begin je vanzelf te mekkeren.
Gelukkig beseffen we nu dat een dergelijke subcultuur ons niet gelukkiger gaat maken.

Dikke buiken en dito reten, zijn een teken van welvaart.
En welvarende mensen zijn gelukkiger mensen, dus een buikje en dikke billen geen probleem toch?
Als je er gelukkiger door wordt is ons niets teveel, want ongeluk is er al genoeg. Ik ben er al klaar voor, laat de zomer maar komen.
Bak ook eens een snackje voor uw lief, en doe er lekker veel saus bij.
Dan is ook zij zomerklaar, en helemaal hip, en dat willen we toch allemaal? Natuurlijk er zullen altijd van die graten pakhuizen zijn, die vasthouden aan Twiggy look. Maar ach dit soort mensen zijn al zeker 40 jaar niet meer met de mode meegegaan.
Onder het mom van gezondheid andere mensen voorhouden dat je moet voldoen aan de anorexia look! Leef wat korter maar wel blijer, dus prop je lekker vol, en dan gaan we naar de Costa del Lol!

Obesitas de nieuwe trend? Dat ga je zien mijn beste vent!

Eppo

Deel deze pagina

Boos!

9. feb, 2016

Ik ben boos, wat zeg ik boos? Ik ben razend, toen ik hoorde van het bericht dat een Urker is veroordeelt tot een boete van 10.000 euro, wegens het gijzelen van een van de mannen, die hem hadden opgelicht voor 20.000 euro. Natuurlijk je mag geen eigen rechter spelen. Maar omdat justitie niet veel meer doet als je aangifte opnemen, geef ik deze man groot gelijk. De man uit een Urk, een vishandelaar was opgelicht door 2 mannen uit Emmen. En omdat hij wel zeker wist, dat hij naar zijn geld kon fluiten als hij gewoon aangifte zou doen! Besloot hij het over een andere boeg te gooien. Hij heeft de boef opgewacht ergens in Almere, en heeft hem toen meegenomen naar zijn visbedrijf in Urk. Daar werd de onverlaat op een stoel gezet, en moest hij proberen door zijn vriendjes te bellen om geld los te krijgen. Tot zover ging alles goed, en leken de boeven aan het kortste eind te trekken. Maar niet voor lang, de boeven die nog vrij rond liepen gingen aangifte doen bij……jawel de politie!

Bij de politie aangekomen werden ze met alle egards naar binnen gehaald, koffie en gebak! Mensen die eerder aan de beurt waren werden aan de kant geduwd, want ja het gebeurt niet vaak dat boefjes aangifte komen doen. Toen de aangifte was gedaan, moesten alle politie mensen op komen draven. Alle verloven werden ingetrokken, en de agent die net een drenkeling aan het redden was, liet deze onmiddellijk weer los, want iedere agent moest mee naar Urk.
En zo kwam het dat de vishandelaar voor de rechter moest verschijnen, en een boete kreeg van 10.000. Wat een sof weer deze rechtspraak!
Onze Nederlandse rechtspraak uitgevoerd door uiterst zwakbegaafde rechters, en op chimpansees lijkende officiëren van justitie. Dan heb je het als misdadiger toch maar mooi makkelijk.

Als boef kun je alles maken in dit land van melk en honing!
Zelfs justitie staat aan jouw kant, en als iemand naar jouw een vinger uitsteekt, dan zwaait er wat voor het lieve boefje!
De man uit Urk had gelijk, hij had de onverlaat aan stukken moeten hakken, en verwerken tot Kibbeling. Nu zit hij met een boete en een schade post van 20.000 euro, die hij nooit meer terug ziet. Hij is de grote verliezer. Zo gaat onze staat met zijn burgers om, ze laten je spartelen, en als je zelf je recht probeert te halen, krijg je een boete! Zo krom als een hoepel ons recht, we moeten wel zelf iets doen!

Voor burgers geldt geen recht, alleen voor boeven is het echt!


Eppo

De Hoogste Boom!

8. feb, 2016

Toen oud minister Borst werd vermoord in haar woning, had niemand dit zien aankomen. Een of andere gek uit een inrichting had de daad uitgevoerd, en daarmee zou de kous af moeten zijn.
Maar niets is minder waar, het blijkt dat de gek niet vanuit zichzelf heeft gehandeld? Hij is gestuurd door God! Onze lieve heer zelf heeft de opdracht gegeven om oud minister Borst te vermoorden!
En dat is niet best, ik zou dit echt niet achter onze lieve heer zoeken?
Maar het is volgens de gek echt waar, God heeft bij de goede man aangedrongen om haar te vermoorden. En de streng gelovige man uit Rotterdam zei amen en ging. Maar nu? Hoe nu verder?
God verdient straf, en niet zo’n beetje ook.

Wie denkt hij wel dat hij is, om ons te kunnen omleggen wanneer hij maar wil? Is hij dan zover heen, de God van liefde schaart zich in een rij met grootheden, zoals daar zijn een Willem Holleder? Is hij dan nu echt een topcrimineel? De man die anderen het zwijgen op laat leggen?
Het heeft er alle schijn van, maar zolang dit stukje Christelijk Extremisme niet keihard is bewezen kan ik er niet zoveel mee.
Ik denk dat het belangrijk is dat God eerst gehoord wordt door een onafhankelijke rechtbank. En dat hij daarna zichzelf mag vrij pleiten.
Voor hetzelfde geld was het God helemaal niet maar de Duivel!
We moeten ten alle tijden voorkomen dat we de verkeerde berechten.

God zal eerst van huis opgehaald moeten worden door de heilige Hermandad. Daarna gaat hij naar het huis van bewaring, welke tijdelijk in een onze Lieve Vrouwenkerken zal worden ingericht.
De Engelenbewaarders zullen hem bewaken, dat moet omdat sterfelijke bewaarders hem waarschijnlijk zullen laten ontsnappen.
Het zal ook een groot media circus worden, en voor het eerst zal onze Lieve Heer op tv te zien zijn, dat wordt nog wat. Al is de aanleiding wat minder leuk. Maar we kunnen hem er toch niet mee weg laten komen?
Dat zou pas echt erg zijn!

God onze Lieve Heer, ontkomen zul je niet dit keer!

Eppo

Onzichtbare handen!

4. feb, 2016

Soms gebeuren er in het leven van die rare dingen. Dingen die je niet zomaar kunt verklaren maar als je er een beetje aandacht aan schenkt.
Dan zie je precies hoe het zit. Lekker vaag allemaal weer, maar we maken dit soort dingen dagelijks mee.
Neem nou mensen die als klokkenluider door het leven gaan, door allerlei misstanden van grote bedrijven in het openbaar te brengen, lopen ze groot gevaar. En opeens zijn er overal mensen die je verraden, allemaal lieden die al hielenlikkend door het leven wensen te gaan.
Mensen die graag een ander dwarszitten, waarom? Gewoon omdat ze er zelf beter van hopen te worden.
Zelf heb ik altijd een broertje dood aan dit soort mensen. Het vervelende is dat je niet direct in de gaten hebt dat ze iets doen. Maar opeens zijn daar de gevolgen, die je vervolgens keihard treffen.

Onzichtbare handen zijn dat, verlengstukken van het gezag. Wars van alle grijze tinten, die het leven van gewone mensen de moeite waard maken.
Onzichtbare handen zijn overal en nergens, net als jij je afvraagt waarom iemand iets weet, terwijl je deze persoon helemaal niet hebt gesproken, dan weet je het zeker. De onzichtbare handen hebben hun werk weer gedaan. Je kunt boos worden of verdrietig maar het kwaad is al geschied.
Zelfs als het gezag helemaal niets tegen je wil doen, omdat ze het wel best vinden allemaal, dan dwingen de onzichtbare handen het gezag tot actie, want meestal weten ze genoeg over het gezag, om zich als horzel in hun pels te nestelen. En dat wil het gezag ook liever niet, want pottekijkers zijn al helemaal niet welkom.

Onzichtbare handen, je herkent ze vaak pas op het moment, als je er het nadeel van ondervind. En het kwaad is dan al reeds geschied.
In tijden van oorlog zorgen onzichtbare handen ervoor dat mensen worden opgepakt, en worden doodgeschoten. Dan is het allemaal wat harder. Maar in vredestijd vallen er geen doden gelukkig maar.
Maar ze kunnen wel veel irritatie opwekken, en dat doen de onzichtbare handjes maar al te graag!
Ik ben blij dat ik ze niet ken, en ik hoop ze ook nooit te leren kennen.
Maar waarschijnlijk kennen ze mij wel, en ga ik dat merken, binnenkort of veel later.

Onzichtbare handjes? Zonder wantjes?

Eppo

Kaasloos!

3. feb, 2016

Een groep van 40 klanten heeft in Amerika de Mc Donalds aangeklaagd!
De klacht is, de Kaasvingers bevatten te weinig kaas?
Toen ik dit las dacht ik o jee daar gaan we weer, als je naar de Mc Donalds gaat krijg je sowieso van alles te weinig. Te weinig vlees in je Hamburger, te weinig brood in je broodje, te weinig frietjes en te weinig frietsaus. Van alles te weinig, behalve het zout, dat krijg je meer als genoeg bij Mc Donalds.
Maar de Amerikanen klagen de Mc Donalds toch aan, dan kun je jezelf toch niet serieus meer nemen?
Neem nou de reden van de klacht, de kaas in de Kaasvingers is eigenlijk geen kaas. Het Mozarella, oke de Italianen noemen dit kaas, maar ik noem het smaakloze stopverf.

Ik krijg nu natuurlijk heel Nederland over mij heen, hoe of ik het durf zo’n Italiaans top product smaakloos te noemen. Maar daar kan ik ook niks aan doen. Neem maar eens een hap Mozarella en proef, je proeft, en je proeft nog eens. Het resultaat? Je proeft niks. Bovendien vind ik Mozarella er ook nogal smakeloos uitzien, vooral als je de kleine bolletjes hebt. Knijp er maar eens in, dan is het net een overrijpe steenpuist, compleet met pus uitbarsting, getverr ik hoef het echt niet.
Dus hebben de 40 Amerikanen gelijk, de kaasvingers bevatten geen kaas, en ze smaken naar niks. Het ziet er leuk uit mooi goudbruin gefrituurd, maar daar houd het dan ook wel bij op.
Pak die Mc Donalds maar eens goed aan zou ik zeggen, want dit kan toch echt niet. Amerikaanse Haut Cuisine met een inferieur Italiaans tintje, dat is het.

De schade vergoeding die wordt geëist is niet mis, 5 miljoen dollar.
Oke wel eerlijk delen met 40 man, maar toch een leuk bedrag voor een dag in de week. En Mc Donalds? Ach die komen over een dergelijk bedrag wel heen. Je kunt er niet langs rijden, of het zit er stampvol, er zijn kennelijk nog genoeg gerechten, die wel de moeite waard zijn om gegeten te worden, genoeg voedsel dat wel lekker smaakt?
Want het zal toch niet zo zijn, dat zoveel mensen een slechte smaak hebben? Nee toch? Mc Donalds kan toch best lekker zijn?
Oke dat is misschien wel zo maar niet die Kaasvingers met Mozarella.
Dat is paneermeel met een binnenkant van kinderklei!

Zeg Cheese of Mozarella? Zo kan hij wel weer ja?

Eppo