Eigen Pies!

18. jan, 2016

Urine therapie het nieuwe toverwoord in het land der alternatieve therapieën. We moeten meer van onze eigen urine gaan drinken.
Urine is een steriel medicinaal voedingssupplement, gemaakt door je eigen lichaam. Op maat gemaakt dus.
Urine is voor veel kwalen toepasbaar, dat komt doordat urine de energetische trilling bevat, die past bij je eigen lichaam.
Tenminste volgens de geleerden die dit hebben ontdekt.
Het drinken van urine stimuleert je afweer systeem en zelfgenezend vermogen, hoe mooi is dat?
Ik heb maatregelen genomen, de laaste 2 jaar heb ik mijn urine bewaart.
Bij mij in de tuin staat een grote tank, en die is nog lang niet vol.

Er dreigt een groot medicijn tekort, stond er in de krant vandaag.
Ik zal daar geen last van hebben, want ik heb straks enige honderden liters godendrank. Mijn motto is: “Genezen is, het drinken van je eigen pis”. Voel je gezond en rijk, met je oude zeik!
Dus iedere ochtend breng ik braaf mijn plas naar de tank in de tuin.
Als ik het luik aan de bovenkant open doe, en ik kijk in de tank zie ik een enorme besparing op mijn dokterskosten!
Natuurlijk je moet uitkijken voor bederf, dus vis ik dagelijks met een visnetje de vlokken schimmel uit de tank vandaan.
Pure urine is dat wat er dan overblijft, en als ik een glas onder de aftapkraan van de tank houd, dan loopt de drank zo uit de tank in mijn glas.

Als ik het glas omhoog houd, schijnt de zon met gouden stralen door de drank heen. Het drinken is even wennen, na je eerste slok krijg je een gevoel van kokhalzen, maar daar raak je aan gewend.
Het smaakt afgrijselijk, maar ach een drankje van de dokter is ook niet altijd even lekker. Je moet maar denken het is van mijzelf.
Ik bewaar het maar je kunt het ook vers drinken, zo warm uit de pomp vandaan. Het is erg gezond en daar gaat het om.
Het beste is urine drinken op de nuchtere maag, niet vanwege je lege maag. Maar anders is de kans groot dat je ontbijt er weer uitkomt.
Ik ben klaar voor de toekomst, ik zorg voor mijzelf!

Je voelt je als het water om de vis, met een mooi glas van je eigen pis!

Eppo

Deel deze pagina

Whale Away!

14. jan, 2016

Het is me toch wat, de ene Potvis na de andere strand op Texel.
Het lijkt wel of ze de weg volledig kwijt zijn, maar is dat wel zo?
Onderzoekers hebben al gezien dat de gestrande dieren in goede gezondheid waren. Dus dan is het niet waarschijnlijk dat de Walvissen per ongeluk op ons Waddeneiland terecht zijn gekomen.
Nee dat is niet waarschijnlijk, er is iets anders aan de hand.
Het antwoord van deze tragedie ligt in alle waarschijnlijkheid op Texel zelf. Texelaars zijn behalve schapenboeren ook van oudsher Walvis jagers.
Vroeger gingen ze in kleine bootjes de zee op om Walvissen te harpoeneren, levensgevaarlijk was dat.

Dit mag natuurlijk niet meer, Walvissen zijn beschermd en daarom heeft Nederland de Walvisvangst al jaren afgezworen, tenminste?
Nederland wel maar Texel? Die doen echt wat ze zelf willen.
Natuurlijk ze mogen niet meer op Walvissen jagen maar dat wil niet zeggen dat het niet meer gebeurt?
Tegenwoordig zetten ze techniek in, met een speciaal apparaat waarmee ze onder water Walvis geluiden nadoen, laten ze de arme dieren stranden.
Meestal kwamen er maar 1 of 2 op af en hadden ze genoeg om de winter door te komen. Maar nu is het een beetje uit de hand gelopen.
Er zijn er niet 2 gekomen maar wel 7, en dat was natuurlijk niet de bedoeling. Twee Walvissen laten stranden en dan s’ nachts de dieren slachten en het vlees en spek over de vrieskisten van de Texelaars verdelen, dat was goed te doen. Iedereen van het eiland hielp mee, en nog voor het krieken van de dag waren alle sporen uitgewist.

Maar nu? Natuurliijk zeggen ze dat ze het niet begrijpen en dat ze het erg vinden. Ecomare komt onderzoek doen. En zo lijkt het alsof ze onschuldig zijn die Texelaars.
De Texelaars gaan een zware nacht tegemoet, die 7 Potvissen moeten de vriezer in, en dat is best veel werk. Morgen ochtend is alles weg, dat zal je zien. Dan zitten de Potvissen in de vriezer verdeelt over honderden diepvrieszakjes van Albert Heijn. Ecomare zegt dat ze er een aantal terug naar zee hebben kunnen slepen, en de kous is af. Of……..?

Texelaars stoere mannen? Of de slagers van de Wadden?

Eppo

Het spel en de knikkers!

12. jan, 2016

Gelukkig we hebben er weer een, een onderzoek!
Een onderzoek door de Radboud Universiteit in het altijd mooie Nijmegen.
Het gaat over de invloed van snoepen door gamen bij kinderen.
Snoepfabrikanten verbergen hun logo’s in spelletjes, die kinderen online kunnen spelen. En dat zet onze kinderen aan tot snoepen?
Tenminste als we de onderzoekers mogen geloven.
Dit vraagt om verregaande maatregelen zou je denken, maar nee nee en nog eens nee, dat gaan we nou eens lekker niet doen!
Laat de kinderen gewoon lekker snoepen, snoep wie is er niet groot mee geworden? Ook zonder spelletjes willen onze kleine duiveltjes maar 1 ding, en dat is snoep heel veel snoep!

Ze plunderen de snoeptrommel als je die niet hoog genoeg wegzet!
Natuurlijk, want kinderen willen lekker zoetigheid eten, en daar heb je echt geen computer spellen voor nodig.
Reclame is echt overal, maar laat het je leven niet verpesten. Reclamemakers praten graag in termen van beinvloeding van het menselijk brein, maar komop als je dat gaat geloven?
Natuurlijk teveel snoep is niet goed, maar ach je bent kind en je lust er wel pap van. Laten die onderzoekers dit maar in hun zak steken.
Straks gaat de overheid zich er ook nog weer mee bemoeien, en voor je het weet ligt er een nieuwe wet “ het Candy Protocol” en dat moeten we echt niet hebben.

Laat de kleintjes gewoon kind zijn, en verstop je snoeptrommel goed, de kleine Satan vind hem toch wel. En de beloning? Weer een paar extra gaatjes in het melkgebit? Ach ja dat wisselen ze toch nog wel!
Niet zo moeilijk doen is de bootschap, en vooral niet alles geloven.
Boze tongen willen meer educatieve games op het internet, maar die zijn er al. Zijn er dan nog geen professortjes genoeg? Moeten kinderen hun jeugd soms overslaan? Gewoon gamen en daarna lekker snoepen! Na een Happy Meal Game lekker naar de Mac voor een vette bek!
Eet schuimpjes met de smaak van banaan, dan vallen de vullingen zo uit je bek vandaan. Gewoon lekker dat is toch niet zo erg?

Heb je lekkere trek? Pak je tablet en game je gek!

Eppo

............. Pagina??

11. jan, 2016

Zag vandaag reclame over van die zeep gel, die vrouwen gebruiken op hun intieme delen. Normaal schenk ik daar geen aandacht aan, maar ik werd nu getriggerd door iets, dat mijn buitengewone belangstelling kreeg!
Er is namelijk een echte Vagina Pagina? Een website vol met weetjes over de Vagina! Nieuwsgierig als ik ben heb ik natuurlijk direct gekeken.
En zag allerlei weetjes over de intieme delen van een vrouw.
En dat allemaal op 1 website!
Zo staan er Vagina Feitjes, een Vagina Blog, maar ook Vagina Video’s.
Ik dacht, dat moet ik zien. Ik wist bijvoorbeeld niet dat je een Vagina nooit met zeep mag wassen. Je hebt er van die handige flesjes voor, waarmee je een speciale zeep naar binnen kan spuiten. Goed opletten want je zal de eerste niet zijn, die naar de eerste hulp moet omdat het flesje naar binnen schiet!

Ik wist bijvoorbeeld ook niet dat een te grote tampon droogheid kan veroorzaken? Natuurlijk vrouwen weten dit allang, maar voor mij gaat er een wereld open. Het is een prachtige website, helemaal niet ordinair, en juist ook voor een man heel verhelderend.
Ik bedoel, als je de website bezoekt weet je al heel wat meer over de intieme delen van een vrouw. Normaal gesproken is alles 3 letters met in het midden een U. Maar na het bezoeken van de Vagina pagina niet meer.
En toch brengt het in mij ook een stuk jaloezie naar boven!
Waarom hebben vrouwen wel zo’n pagina? En wij mannen niet?
Waarschijnlijk omdat de meeste mannen hun erogene zones nog met groene zeep wassen? Ik hoor nooit van mijn vrienden, dat zij hun kleine geluk met een speciale zeep wassen?

En toch zou dit heel goed zijn, ook mannen hebben behoefte aan een speciale zeep voor hun jonge heer.
Ook een jonge heer kan van slag raken, als hij zeep met een te hoge zuurgraad over zich heen krijgt gestort!
Ranzige randjes zijn heus niet alleen voor vrouwen weggelegd!
Daarom moet er een Penis Pagina komen, met allerlei leuke weetjes en fabels over onze jonge heren. Nooit geen vragen meer maar louter antwoorden. Alle feiten op een rij, nu alleen nog een zeepfabrikant vinden die wil sponsoren. Maar de website moet er komen, onze kleine Jannen hebben er recht op.

En zo niet? Dan is dat mooi Kut!


Eppo

Van de pot gerukt!

7. jan, 2016

Gelukkig ze hebben weer een mooi baantje voor onze minister president!
Hij mag komende tijd gaan optreden als voorzitter van de EU.
Ik hoorde dit vandaag, en ik dacht bij mijzelf. Ach ja het was of blokfluit spelen in de Jostiband, of voorzitter worden van de EU!
Onze zwakbegaafde minister president, zal de geschiedenis boeken ingaan als de minister president, die de zaken echt regelde.
Bejaarden krijgen geen hulp meer aan huis, zieken liggen thuis weg te rotten in hun eigen stront. Ja onze Mark heeft echt heel veel bereikt.
Voordat hij aan de macht kwam hadden we nog wat, al deed Balkenende ook zijn uiterste best, om onze mooie zorgstaat kapot te maken.
Rutte is destijds gekozen door zijn mooie beloftes, maar we kwamen er al snel achter dat hij zijn afspraken nooit nakomt!

Van lachebekje naar leugenaartje, onze Mark deed het maar.
We kwamen met de kabinetten Balkenende uit een periode waarbij er nooit besluiten werden genomen. Dus onze Mark was een verademing, hij deed het wel, en nam ons zoveel mogelijk af. Alles waar onze voorouders voor hebben geknokt is kapot, en is niet meer.
Tja en dit soort leiders kan Europa natuurlijk goed gebruiken.
Mark speelt ook graag kiekeboe met Angela, de Duitse mevrouw oogje open en oogje dicht!
Boeven uit het Midden Oosten vallen onze vrouwen lastig en de grote leiders doen net of het er niet is.
De sluisdeuren van Europa staan wagenwijd open, en we hoeven niet te rekenen op enige bescherming van onze overheden.

Kom maar binnen met je knecht mag niet meer, maar Alla de hakkenbar wel. Als Europeaan zijn we aangeschoten wild, we strompelen alleen nog maar en kijken verwilderd toe, hoe we worden overrompeld door volkeren die het slechtste met ons voor hebben! Europa is mijn werelddeel niet meer. Ik kijk met lede ogen toe hoe wij worden verkwanseld, aan leiders met middeleeuwse ideeën. Maar onze zwakbegaafde leider heeft weer een mooi baantje gescoord. Die hoor je niet meer, behalve als hij naar het toilet moet. Al is er straks niemand meer om mij te helpen als ik oud ben!

Als ik van de toverfee een wens mag doen, dan wens ik alle leden van ons huidige kabinet een jaar lang de ellende toe, die een bejaarde zonder zorg moet doorstaan!

Eppo