Ophaal Chinees?

10. apr, 2015

Let op mensen neem niet veel melkpoeder in huis, dit is tegenwoordig levensgevaarlijk. Hoezo? Nou in Breda is een 56 jarige man beroofd van 58 pakken melkpoeder? Wie er zoiets doet? De Chinezen! In China is melkpoeder zeer schaars, en te onbetrouwbaar om te kunnen  gebruiken, door vervuiling en onhygiënische toestanden. Daarom hebben ze het nu op ons melkpoeder voorzien! Jarenlang hadden we in Nederland alleen afhaal Chinezen, maar sinds kort zijn er nu ook ophaal Chinezen! De ophaal Chinezen hebben er alles voor over om ons melkpoeder in te pikken. Deze bendes deinzen er niet voor terug om geweld te gebruiken. Waarom de man uit Breda zoveel melkpoeder in huis had? Dat verteld het verhaal niet. Eigenlijk ook helemaal niet belangrijk, melkpoeder in huis, daar hoef je toch geen verantwoording voor af te leggen?

Maar nu is de situatie totaal veranderd, als je nu melkpoeder wil aanschaffen, dien je de volgende veiligheidsvoorschriften in acht te nemen. Bel van tevoren je supermarkt op, en vertel hoeveel pakken melkpoeder je wil kopen. Laat het overpakken in een discrete verpakking, bv in pakken suiker of meel. Haal het niet op via de hoofdingang, maar schakel een koerier in die het transport verzorgd! Zo hoef je zelf niet met dit witte goud over straat, en voorkom je dat je onderweg wordt beroofd! Zelf ophalen is werkelijk levensgevaarlijk!

Eenmaal in huis verstop je het op een goede plaats b.v. onder de vloer of op je zolder. Vertel tegen niemand dat je het in huis hebt, er zijn altijd mensen die hun mond niet kunnen houden! Alleen op deze manier is het best veilig om melkpoeder in huis te hebben. Wat je er daarna mee moet? Geen idee? Als je geen baby in huis hebt, kun je beter flessen of pakken melk kopen. Wel zo veilig! Maar het gaat om het principe, in wat voor een land leven we, als je niet eens ongestoord melkpoeder in huis kan hebben? Het is te gek voor woorden. En zijn de Chinezen nu per definitie allemaal gevaarlijk?

Nee hoor afhaal Chinezen doen je niets!

Eppo

Deel deze pagina

De Droom!

9. apr, 2015

Vandaag las ik een bericht op een website, er ligt ijs op Mars.

Oke het was iets wetenschappelijker omschreven, maar het kwam hier wel op neer. Ik dacht wat zijn wij toch een rare wezens?

De wereld staat in de brand, en wij vinden het bijzonder dat er ijs op mars ligt. Wat is dat toch, altijd maar drukte over zaken die ver van ons af liggen. Alsof er op de aarde geen belangrijke dingen zijn?

Neem nou het land van ooit, het kinderparadijs bij uitstek. De plek waar kinderen de baas waren. Het land van waar ik mij had voorgenomen, om ooit nog eens heen te gaan. Dit wordt nu nooit want ze zijn in 2007 al failliet gegaan. Wat rest zijn de spookachtige restanten, van wat ooit een paradijs was.

Maar nee hoor we maken ons liever druk over iets waar we niet bij kunnen, iets ongrijpsbaars. Ik zal het waarschijnlijk wel nooit begrijpen.

In België is een man opgepakt die een flatgebouw wilde opblazen.

Ze waren net op tijd, hij had het mondstuk al tussen zijn tanden!

Deze grap is eigenlijk net zo raar als ijs op Mars.

Eigenlijk heb ik liever Mars ijs uit een pakje ook erg lekker!

Toch heb ik het liever over zaken die er echt toe doen, zoals Kim Feenstra die weer vrijgezel is, of de kwalen van Rene Froger. Nee dat is natuurlijk ook niet echt interessant, dan toch maar liever het ijs op Mars!

Waar gaat het eigenlijk om in het leven­? Eigenlijk weet niemand dit.

Is er wel een bedoeling van ons leven? Deze vraagstukken spoken wel eens door mijn hoofd. Ik denk dat wij als mensen ons verbeelden, dat wij er echt toe doen op deze wereld, maar helaas sorry dat is echt niet zo.

Getverr wat ben ik zwaar op de hand vandaag, maar dat komt door het ijs op Mars. Die stomme drieletter ……. planeet!

In Tokio daar hebben ze het echt begrepen, Godzilla is uitgeroepen tot ambassadeur van het toerisme aldaar. Ja dan dan doe je het goed als stad!

Is het leven soms te zwaar, ruim de trubbels op en doorleven maar!

Eppo

DNA Shit!

8. apr, 2015

De Amerikaanse stad Seattle gaat ermee beginnen, het werd tijd dat het het een keertje begint. En ik hoop dat de rest van de wereld gaat volgen?

Waar dit over gaat? Hondenpoep…. Nederlands ergernis nummer 1!

In Seattle gaat het gebeuren, alle honden moeten hun DNA inleveren. Dit komt in een database, en zo kunnen wildschijters altijd worden getraceerd! Eindelijk….. ik slaak een zucht van verlichting, in Nederland kun je geen grasveld betreden, of je maakt ongewild een sliding in een grote hondendrol!

Probeer een gemeentelijk grasveld nou eens zonder te kijken strontvrij over te steken? Dit gaat u echt niet lukken? Lopende harige uit hun bek stinkende strontmachines schijten onze grasvelden vol. Meestal onder toeziend oog van hun baasjes. En zeg er eens wat van? “ Ik betaal toch hondenbelasting?” Is dan het commentaar!

Zelf zeg ik dan, “kennelijk nog niet genoeg, anders zou u het wel opruimen.” Maar helaas, gemeentes gebruiken het geld liever voor andere zaken. En hondenbezitters? Zij denken dat dit een vrijbrief is, om de zaak eens lekker onder te schijten. Tenslotte betalen ze hondenbelasting?

Een heel vreemd standpunt vind ik dit, maar wel een beetje begrijpelijk.

Als de gemeente niet het goede voorbeeld geeft, wie dan wel?

In de meeste gemeentes geld een opruimplicht, alleen wordt die niet gehandhaaft. En hondenbezitters worden zo op geen enkele manier gemotiveerd om hun shit op te ruimen!

Erg jammer allemaal, en omdat niemand zijn verantwoording neemt, ben ik een groot voorstander van het vastleggen van DNA van ons blafvee!

Stelt u zich eens voor? Fikkie schijt op een grasveld!

Nu kan de honden politie een monstertje nemen en DNA onderzoek doen, de eigenaar van de drol kan dan snel worden achterhaald.

Maar wat dan? Het lijkt mij persoonlijk heel erg leuk als de rechtmatige eigenaren hun bezittingen weer terug krijgen, niet thuis? Geeft niks we doen het gewoon door de brievenbus!

Dit zal wel niet gebeuren, er komt een boete waarmee de kosten voor het DNA onderzoek, en het opruimen van de stront ruimschoots word gecompenseerd. Dat zal ze leren om hun rotzooi niet op te ruimen!

En de hondenbelasting dan? Sorry daar ga ik niet over!

Eppo

Knikkeren!

6. apr, 2015

Onze Oosterburen zijn dit jaar toch nog wereldkampioen geworden?

Ja echt waar, n.l. wereldkampioen knikkeren.

Ik wist niet eens dat dit een officiele wedstrijdsport was, wist u het wel?

Het wereldkampioenschap werd dit jaar in het Engelse Crawley gehouden.

Na een zinderende finale tussen 2 Duitse teams is Duitsland uiteindelijk wereldkampioen geworden, oke 2 kansen maar goed.

Het is toch fantastisch? Ik word heel blij van dit soort dingen!

Lekker simpel gewoon knikkeren, een mooie sport, met een gevoel van eenvoud, zo mooi dat is toch geweldig!

Ook de randverschijnselen zoals bijvoorbeeld bij een wereld-

kampioenschap voetbal zijn er gewoonweg niet.

Geen frauderende Bobo’s, geen veel te dure tv rechten en zwaar overbetaalde voetballers, deze ellende kent het knikkeren totaal niet!

Daarmee is het knikkeren wat mij betreft een edele sport, en als het aan mij ligt zal deze sport de hele wereld gaan veroveren.

En dat het zo langzamerhand een wereldsport gaat worden, bewijst de inschrijving van een Amerikaans team. Helaas door rugproblemen konden ze uiteindelijk niet meedoen. Maar volgend jaar zijn zij er zeker weer bij!

Knikkeren….. vroeger zelf ook veel gedaan, wel eens gewonnen, maar ook zeker veel verloren. Heb ik daar een trauma aan over gehouden?

Nee dat zeker niet, sterker ik heb er nog steeds goede herinneringen aan.

Dat zegt genoeg mijnsinziens, na een verloren voetbalkampioenschap zijn hele volksstammen chagrijnig, en niet te genieten.

Bij knikkeren komt dit niet voor, ook niet als het mateloos populair zou zijn. Knikkeren maakt het kind in een mens los, en daar wordt je blij van!

Stelt u zich eens voor? Een stadion gevuld met 60.000 mensen, die juichen voor de knikkerkampioen! Supporters van de verschillende partijen vallen elkaar huilend van blijdschap in de armen!

Het maakt niet uit wie er wint, eigenlijk is iedereen een winnaar!

Knikkeren maakt mij heel blij en ik hoop u ook!

Laat het kind terugkeren in de mens, dat is mijn liefste wens!

Eppo

Good Luck Wie?

3. apr, 2015

Gelukkig zijn de verkiezingen in Nigeria een beetje goed verlopen, helaas voor hem, is de zittende president met de illustere naam “Good Luck Jonathan” het niet geworden.

Toen ik de naam Good Luck Jonathan las, dacht ik eerst dat is een geintje? Ik bedoel, welke president heet zo? Maar in Nigeria kan dit dus zomaar gebeuren. Zijn moeder dacht waarschijnlijk deze jongen is een lot uit de loterij, dus heb ik geluk. We noemen hem dus Good Luck Jonathan!

Nu is dit soort aparte naam geverij sommige landen helemaal niet vreemd. In India was er iemand die Adolf Hitler door zijn ouders werd genoemd. De arme mensen hadden geen idee, ze dachten echt dat deze naam een heel gewone was in Europa.

Maar goed laten we eens dichter bij huis blijven, in Nederland kunnen we er ook wat van, met sommige namen heb je altijd de lachers op je hand. Wat dacht u van de volgende namen?

Mevr. Spekken–Bonen of Claar Comen? Hilarisch is ook Coos Busters, Connie Veren, of wat dacht u van S.M. Kelders?

Het kan nog gekker? Patty Koot, Yvette Kip en K. Bouter!

Bent u al weer een beetje bekomen?

Er zijn er zo nog wel een paar! Mevr. Verdwaald-Onderwater, Conny Plassen ik stik bijna, en wat dacht u van? Anna Nas, Wil Krikken of

Beau ter Ham, Fokje Modder en Constant Lam. Zo is er ook nog iemand die Charrel Kip heet en Donald Duk!

Je komt gewoon niet meer bij! Het is te hilarisch voor woorden.

Dan valt Good Luck Jonathan best wel mee voor een president!

Gelukkig voor een heleboel van de mensen die zo genoemd zijn, vallen ze eigenlijk helemaal niet zo op. En dat is maar beter zo, je kunt in Nederland gelukkig gewoon Willy van Achteren heten of Ben Bouten?

Er is ook voor deze namen gewoon een plek in ons land.

Zelfs buitenlandse namen zoals Kin Ki Jim en Kitty Miao vallen niet echt op. Maar zet de namen bij elkaar en je blijft lachen, gelukkig is lachen gezond!

Gekke namen? Ik zie het ruim, je zal maar zo heten als Louwe Pruim!

Eppo