Schoon!

26. mrt, 2015

De gemeente Utrecht dacht slim te zijn, ze waren er achter gekomen dat grote bedrijven, tegenwoordig helemaal gek zijn op teambuilding uitjes. Een gemeente ambtenaar had iets bedacht om op hierop in te springen. Hij dacht zou het niet leuk zijn, als we grote bedrijven zo gek kunnen krijgen, dat zij hun personeel gaan inzetten om onze parken schoon te maken? Het grote bedrijf krijgt er een mooi groen imago van, en de mensen die het moeten doen vinden het leuk, om eens niet achter de computer te hoeven zitten. Een win win situatie dus, 2 vliegen in één klap, een schoon park en blije gasten. De ambtenaar werd er helemaal vrolijk van. De advertentie in de vakbladen was nog maar net uit, of het eerste bedrijf melde zich al. “Kunnen wij komende week op woensdag even wat papiertjes komen prikken in een park?” Zei de woordvoerder van het grote bedrijf.

“Natuurlijk” zei de ambtenaar, en zo gezegd zo gedaan. Toen het woensdag was zei de ambtenaar tegen de gemeente werkers, “kijken jullie de route even na?” “Als er nou teveel ligt haal dan maar wat weg.” Zei de ambtenaar. De buitenwerkers riepen nog, “onze parken zijn meestal heel vies, dus het komt helemaal goed!” Maar aangekomen in het park schrokken ze zich een hoedje! Er lag helemaal geen zwerfvuil, Utrechters zijn kennelijk geen viespeuken, het park is helemaal schoon, een lust voor het oog! Mooie groene schone velden en borders, struweel waar je van de grond kunt eten en fantastische schone wandelpaden!

“Oh nee wat nu?” Zeiden de buitenwerkers? Even met kantoor bellen, de ambtenaar op kantoor nam een kloek besluit! “Haal wat vuil van de stortplaats, en gooi het hier en daar maar neer in het park!” “De klanten betalen goed voor een opruimactie dus, hop hop actie!” Dat zei de ambtenaar! Zo gezegd zo gedaan zakken vol vuil werden overal neergegooid en binnen no time had het park een smoezelige aanblik. Het bedrijfsuitje was een succes, de meeste medewerkers hadden  nog nooit zo’n vies park gezien, en er werd gevochten om de laatste blikjes, die in het groen lagen te wachten. Helaas voor de gemeente had iemand de storting gezien en een schandaal was geboren, jammer hoor heb je een keer de kans om wat extra’s te verdienen erg jammer

De vervuiler betaald? Maar de gemeente bepaalt!

Eppo

Deel deze pagina

Golden Shit!

25. mrt, 2015

Holy moly er zit goud in onze stront!

Tenminste volgens een Amerikaans onderzoek, waarbij de uitwerpselen van 1 miljoen Amerikanen zijn onderzocht. Met de knijper op de neus weliswaar, maar in de poep zat voor zeker 12 miljoen dollar aan edele metalen waaronder goud!

En ik de ongelukkige sukkel, spoel mijn fecaliën altijd zo snel mogelijk weg? Waarschijnlijk heb ik al voor enkele tonnen euro’s goud, en andere kostbaarheden door het riool gespoeld?

Als ik dat eerder had geweten? Dan was mijn hypotheek al afbetaald geweest.

Hoe komt al dat moois in onze stront? Dat komt doordat in een heleboel producten sporen van edele metalen zitten, uiteindelijk komen die in ons lichaam terecht. Dit is natuurlijk de verkorte versie van het verhaal, maar zo gaat dit in grote lijnen.

Maar vanaf nu gaat alles anders! Ik ga zorgen dat aan deze verspilling een einde komt. Vanaf nu ga ik zorgen dat mijn uitwerpselen, en die van mijn mede gezinsleden, grondig worden nagekeken voordat ze door het kleine gat mogen worden weggespoelt.

We sparen onze mest de hele week op, gewoon in een emmer naast het toilet. Geeft wat stankoverlast en wat muggen in de zomer, maar het is voor het goede doel!

Op vrijdagavond neem ik een schaal een soort omgekeerde chinese hoed, en ik doe daarin een beetje stront en heel veel water.

Daarna beweeg ik de schaal met een lichte ronddraaiende beweging. Door het water lost de stront op. En omdat edele metalen zwaarder zijn, blijven die op de bodem van de schaal achter.

En zo hoop ik toch zeker 2 a 3 gram goud of zilver per maand, bij elkaar te scharrelen. Een hele leuke bijverdienste, die zeer winstgevend kan zijn!

Dat is toch fantastisch?

Stront krijgt hierdoor een hele andere dimensie, Fecaliën zijn verworden tot een lucratieve erts!

Ik neem de stank voor lief, omdat de geur van stront de geur van goud zal zijn. We worden schijtend rijk, hoe mooi kan het leven zijn?

Keutels vol met zilver en goud, laten mij vanaf nu niet koud!

Eppo

Gluurgraag!

23. mrt, 2015

Het is jammer maar helaas, ze zijn er niet meer, ook Action heeft ze in navolging van Bart Smit, uit de schappen gehaald.

Het gaat in deze om de z.g.n. Inspection Mirror, een klein uitschuifbaar spiegeltje, waarmee je bij iemand onder de rokken kunt kijken.

Jammerrrr hoor ik 100.000 puberjongens zeggen! het is natuurlijk ook een leuke gadget. Zo’n mooi klein glimmend spiegeltje op een uitschuifstokje. Klein genoeg om gemakkelijk en onzichtbaar met je mee te dragen. En binnen 3 seconden klaar om je waren te keuren, nog voordat het je waren zijn! Handig toch? Gewoon een beetje gluren, en daar puberaal lacherig over kunnen doen?

Hoe erg is dat nou? Je kunt het ook omdraaien? Als je een rokje draagt, kun je er ook voor kiezen om een goed passende onderbroek aan te doen, in plaats van zo’n reetveter!

Maar nee hoor, het leuke spiegeltje moet weer uit de schappen en mag niet meer worden verkocht.

Het is natuurlijk niet alleen mogelijk om er rottigheid mee uit te halen!

Je kunt er ook hele nuttige dingen mee doen?

Bijvoorbeeld ehhh…. oh ja je kunt zonder dat je hoeft te bukken, de onderkant van een autoportier inspecteren!

Of onder een autostoel kijken, om te zien wat er onder ligt?

Er zijn natuurlijk ook hele nuttige mogelijkheden, en die sneeuwen nu compleet onder. Iemand die gewoon eervolle bedoelingen heeft, laat het wel uit zijn hoofd om bij de Action te vragen naar een Inspection Mirror.

De winkel bediende zal je met een blik bekijken “zo van hé oude viezerik wat mot dat?” En het laatste wat je echt wil is, dat je de winkel wordt uitgejaagd. Zo van “ouwe viezerik, ouwe gluurder wegwezen!

Het is eigenlijk gewoon een onschuldig hebbedingetje, als je naar de foto op de verpakking van het artikel kijkt. Dan zie je een mannetje dat gluurt onder de rok van een meisje. En zo te zien vind het meisje dit niet erg?

Ze lacht er gewoon bij, dan kan het toch nooit zo heel erg zijn?

Laat de mensen toch spelen met dit soort leuke hebbedingetjes? We zitten tegenwoordig veel te lang achter de computer. Door dit spiegeltje gaan de mensen weer lekker naar buiten! En hoe erg is het nou helemaal?

Kijken doet geen zeer, slaan veel meer!

Eppo

Van de Ratten.........!

20. mrt, 2015

Een rechter heeft een Cocaïne dealer uit Nieuwegein 2,5 miljoen euro teruggegeven. Er was namelijk geen juridisch bewijs van witwassen, zoals de officier van justitie had geclaimt.

Ja hoor daar zijn we weer, wie is die Mongool die zich rechter noemt?

Natuurlijk is het crimineel geld, dat weet zelfs de drol die ik uitschijt!

Maar een rechter doorgeleerd tot en met, snapt dit niet? Hoezo bewijs? Het gaat om een Cocaïne dealer, het is toch onmogelijk dat zo iemand eerlijk aan zijn geld komt? Wat een rechtspraak weer, het is niet zo raar dat mensen hun vertrouwen totaal kwijt zijn, in die zogenaamde rechtspraak? Als dit soort lieden niet keihard worden aangepakt, dan maak je toch helemaal geen indruk!

Dit is echt weer een gevalletje plee-recht, ik kan er gewoon niet over uit!

Cocaïnedealers veroorzaken nogal wat leed in onze samenleving. Door deze drugs raken jonge mensen verslaafd, en gezinnen ontwricht. Er hoeft geen bewijs te zijn om alles in beslag te nemen van een dergelijk sujet!

Alleen het leed al is genoeg om alles af te pakken. En als je als overheid het geld niet wil hebben, geef het dan aan verslaafden zorg of zoiets!

Maar never nooit terug naar de idioot die deze rotzooi verkoopt.

Het lijkt wel of heel Nederland gek geworden is!

Deze rechter heeft ongetwijfeld de wet goed toegepast, maar als je mens bent, en je ziet waar een dergelijke wet je toe dwingt, kun je als mens niet anders, als weigeren om een dergelijk verzoek uit te voeren.

Doe je dit niet dan ben je geen mens!

En misschien strijkt de rechter wel een riant bedrag op uit de zak van de Cocaïne dealer? Ik kijk in onze Bananen Republiek helemaal nergens meer van op!

Het is jammer dat dit is gebeurd, maar niets meer aan te doen.

Gekken trekken de kaart dat blijkt maar weer.

Het wordt tijd dat we de wet dan maar weer eens gaan veranderen, dat moet voor de huidige regering toch niet zo moeilijk te zijn. Zij zijn tenslotte goed in afpakken. Of geld dit alleen voor burgers en niet voor de criminelen?

De rechter zit al weer rustig thuis en snapt niks van de commotie.

Hij heeft de regels gehanteerd, zonder gevoel en zonder moraal.

Misschien is hij daarom wel ambtenaar geworden!

Rechtspraak in Nederland uniek? Of niveau Bananenrepubliek?

Eppo

Donker Roze!

18. mrt, 2015

Wat een dag vandaag, eerst de verkiezingen, maar opeens bereikt mij een vreselijk bericht.

K3 stopt ermee!

Is het niet vreselijk? K3 was al jaren een begrip in Nederland en Belgie!

En nu stopt het gewoon, ook al hield je niet van hun muziek, ze waren een verademing om naar te kijken. Het is gewoon vreselijk!

De 3 dames hebben het gehad, naar het schijnt. En eerlijk is eerlijk ze doen dit natuurlijk al heel wat jaren.

K3 stond altijd garant voor vrolijke wijsjes waar je vrolijk van wordt, en als vader was het een feest om met je dochter een optreden te bezoeken.

Plezier voor jong en oud gegarandeerd!

Maar er komt nu een einde aan, alhoewel? Niet helemaal, slimme managers, hebben al aangekondigd dat ze doorgaan met 3 andere meiden. K3 is een merk zeggen ze, en een merk stopt niet!

Ik moet het nog zien, als er straks een nieuwe K3 staat, zal iedereen spreken van de echte en de neppers!

Nee het is niet zo gemakkelijk om de echte K3 te vervangen!

Echte die hard fans zullen dit be-amen!

Hoe nu verder? De wereld is toch een stukje minder mooi zonder K3?

Of werd het gewoon tijd dat de dames er mee gingen stoppen?

Het viel de dames natuurlijk zwaar om nog steeds in van die korte rokjes te dansen, de Sinaasappelhuid rukt tenslotte op, ook bij de K3’s?

Als je als vrouw boven de veertig nog wil huppelen als een opgewonden tiener, tja dat gaat zich wreken. Het huppelen moet van de manager omdat het veel geld oplevert. Maar je bent toch een wat oudere vrouw!

En dan moet je ook nog van die shirtjes aan met veel te korte mouwtjes?

Vooral niet zwaaien dus, anders lijken de bovenarmen net van die kipfilets, niet doen! Maar wel huppelen, en de buik goed aanspannen, dan ziet niemand de vetrolletjes dansen.

Niet dat ze er niet leuk uitzien, maar het is goed dat ze stoppen voordat het verval echt optreed!

K3 bedankt voor alles!

Eppo