Lok er eens uit!

6. mrt, 2015

Schande is het, pure schande, afgelopen week op televisie! Het tv programma Ram Bam had weer eens een primeur! Zij hebben politie bureaus en gemeentehuizen getest, door een portemonnee met inhoud af te geven als gevonden voorwerp. En dat ging natuurlijk helemaal mis, de portemonnees werden leeggeroofd bij het leven. Onze ambtenaren zijn niet zo integer als we dachten, dus alle reden voor een rel! Ik kan mij hier behoorlijk kwaad over maken! Wat Rambam heeft gedaan kan echt niet, het is pure uitlokking? Het is om misselijk van te worden, je kan mensen toch zomaar niet voor het blok gooien? Ambtenaren zijn ook doodgewone mensen, en natuurlijk hebben zij ook hun verlangens en behoeftes. Dus als er een dikgevulde portemonnee voorbij komt? Nou dan moet je wel heel sterk in je schoenen staan!

Stel je voor, je bent ambtenaar, en je zit een beetje krap bij kas. En dat is helemaal niet zo raar! De laatste jaren heb je helemaal geen loonsverhoging meer gehad! En dan komt er opeens een goed gevulde beurs voorbij, van iemand die kennelijk de waarde van het geld niet kent! Anders was hij/zij de portemonnee toch nooit verloren? En dan denk je al gauw, “ weet je wat?” “Ik neem het wel mee naar huis!” En zo komt het dan, dat je s’ avonds met een leuk extraatje naar huis gaat! Niet goed natuurlijk want het is pure diefstal! Maar het is zo begrijpelijk! Rambam probeert die arme mensen gewoon uit te lokken. Het is net zoiets als iemand honger laten lijden, en dan in een provisie kast stoppen. Natuurlijk pak je dan wat je nodig hebt!

Het is een schande, dat die ambtenaren zo in verlegenheid worden gebracht. Waarom doen die Ram Bammers dit eigenlijk? Puur eigenbelang, corrupte Ambtenaren verkopen goed, het is puur winstbejag en niet anders. Niet meer doen Ram Bam, wat jullie hebben gedaan is niet kies! Je mag mensen niet in verleiding brengen, en je mag de kat niet op het spek,en de muis niet op de kaas binden!

Draai ik de zaak soms om? Of zijn die ambtenaren echt zo dom?

Eppo

 

Deel deze pagina

Kusje?

4. mrt, 2015

Kent u die reclame van die nationale drogisterij keten? Je ziet allerlei mensen zich pijn doen, en dan roept iemand “Kusje erop?” Hilarisch natuurlijk, en een enorm originele reclame. Tot ik de scene van die man op het toilet zag! Je hoort hem schreeuwen van de pijn, tijdens het doen van een grote boodschap. Zijn vrouw weet dan nog niet waarom, hij schreeuwt, en zij stormt het toilet binnen, en roept Kusje ero…….. de rest slikt ze snel weer in. Ze kijkt nog even moeilijk door de stank, en niet veel later zie je de man en vrouw voor de toonbank van de drogist. De man loopt daarbij zo moeilijk, alsof zijn hele darmpakket door zijn anus naar buiten komt!

Ik kan daar een beetje slecht tegen, eerst roepen of je er een kusje op wilt, en het vervolgens niet doen! Niet leuk is dat! Beetje kinderachtig mevrouw, Aambeien doen nou eenmaal pijn! En kom op het is je eigen vent. Dus gewoon een kusje erop, lijkt mij niet meer als normaal! Maar nee hoor, die vrouw doet het gewoon niet, ze deinst ook terug door de stank? Alsof ze zelf naar roosjes ruikt terwijl ze ……….! Hoe leuk was het geweest als die man een kusje op zijn ster had gehad? Kijk dan laat je je niet kennen, en hoe erg is het nou helemaal? Je hoeft niet te tongen! Gewoon even de lipjes getuit en weg is de pijn. Ik erger mij dan niet, en denk goh die vrouw houd tenminste haar woord.

Zo ingewikkeld is dat toch niet? Maar nee kennelijk kiest men graag voor de moeilijke weg! Misschien is dat wel de kracht van deze reclame, net als je denkt ze doet het, doet ze het toch niet. Het gekke is tegen beter weten in kijk je de volgende keer weer.Stiekum hoop je dat ze het nu wel doet, maar je weet tegelijkertijd dat dit niet kan! Best knap als je zo’n reclame kan maken? Voorlopig zullen we er nog wel even tegenaan kijken, maar hoe leuk zou het zijn als de vrouw voorover bukt met getuite lippen, en de man laat opeens een natte wind? Nee nu ga ik te ver! Sorry daarvoor! Waarom moet het altijd weer op stront uitdraaien?

Geen kusje op zijn ster, ja  dat is eigenlijk best fair!

Eppo

Ratten!

3. mrt, 2015

Pas op als je kleinkinderen hebt, en je bent afhankelijk van een bijstand uitkering! Je loopt de kans dat, als je op je kleinkinderen gaat passen, je wordt veroordeeld dat je je uitkering moet terugbetalen!

Dit overkwam de schoonmoeder van Rapper Lange Frans!

Het arme mens is dol op haar kleinkinderen, en natuurlijk wil je als oma het liefste bij ze zijn. Maar daar….. denkt de overheid heel anders over.

Zeker nu een rechter heeft besloten om oppassen, als op geld waardeerbaar te schatten. Ongeacht of je ook werkelijk geld hebt gehad!

Wat is dit nu? Wat een á sociale houding van de overheid!

Is dat diezelfde overheid, die vind dat mensen meer zorg voor elkaar moeten hebben? Dat je zelf maar moet zorgen voor je familie?

Blijkt toch maar weer dat de rechtse ratten in Den Haag alle fatsoensnormen, voor de zoveelste keer hebben overschreden!

Schijtziek wordt je ervan als je er over nadenkt, een oma die op haar kleinkinderen past, wordt haar inkomen afgenomen!

Ik snap hier niets van, zelfs als zou een bijstands oma af en toe iets toegestopt krijgen. So What? Iemand in de bijstand leeft toch al aan de rand van de samenleving. Als zo iemand iets bijverdiend, gewoon een paar extra centen. Om eens iets leuks te doen, of iets voor de kleinkinderen te kunnen kopen, hoe erg is dat nou eigenlijk?

De heren politici declareren er maar op los, maar owee als iemand met een uitkering, een paar centjes krijgt toegestopt, dan is het huis te klein.

Ik word zo langzamerhand kotsmisselijk van deze harde rechtse wereld!

Wordt het niet is tijd voor een andere wind? Voor fatsoenlijke politici?

Ik geloof er niet meer in, de huidige politiek zal er heus wel voor zorgen dat ze nog langer aan de macht kunnen blijven.

Waarom zouden we nog stemmen? Maakt het wat uit?

Tegen beter weten in hoop ik op betere tijden, laten we hopen dat ik er helemaal naast zit!

Een oma mag niet op haar kleinkinderen passen, iemand die hierover oordeelt is niet goed wijs! Zo ook de betreffende rechter, hoe kun je een dergelijk oordeel vellen? Ik kan er echt niet bij!

Idioten proberen ons te vatten, al ware het ratten!

Eppo

Plasprobleem!

2. mrt, 2015

Een kunstschilder mag het Stedelijk Mueum niet meer in, de reden hiervoor is dat de goede man in emails heeft gedreigd, om tegen bepaalde kunstwerken aan te plassen.

U begrijpt, mijn interresse was gewekt toen ik dit bericht las!

Mensen die als een hond ergens tegenaan plassen, en dan ook nog midden in het Stedelijk Museum?

Als je dat durft? Nou dan heb je echt wel lef!

De kunstschilder heeft aan bepaalde werken zo’n hekel, dat hij de behoefte voelt om zijn blaas te legen tegen dat bepaalde schilderij!

Tja dan zit er toch een draadje los in je koppie volgens mij!

Kunstschilders hebben in mijn optiek toch soms al hele controversiële ideeën. Dat is algemeen bekend! Maar dit gaat wel heel ver!

De Schilder is ook boos, dat hij het museum niet meer in mag!

Ja duuuhh, als je met je pielemuis tegen de schilderijen aan gaat staan te Swaffelen, nee dan mag je er niet meer in? He he! Niet zo heel raar lijkt mij? Maar de schilder vind van wel, en stapt naar de rechter.

Het moet toch niet gekker worden? In 2012 was het ook al raak met deze idioot. Toen beweerde hij met een goed gemikte plasstraal een schilderij te kunnen verbeteren!

Natuurlijk, over kunst kun je twisten, en je kunt niet alles mooi vinden.

Maar om er dan tegenaan te zeiken? Dan ben je toch echt niet goed!

Het museum geeft de man na dit incident nog een kans, en vervolgens begint het gezeik opnieuw!

Dit kan natuurlijk niet, je moet van kunstwerken afblijven.

Ik heb ook heus wel eens zin om het Rijksmuseum binnen te gaan, en eens lekker met mijn jongeheer langs de Nachtwacht te strijken.

Maar dat kan natuurlijk niet! Het zou toch te gek zijn, als iedereen maar overal met de geslachtsdelen tegenaan zou lopen? Het zou een zootje worden! En dat moeten we niet hebben, er zijn al genoeg idioten in de wereld! Ben benieuwd daar de uitspraak van de rechter over de zaak van de kunstschilder? Je zal maar rechter zijn, en de hele dag over dit soort idioten moeten oordelen. Het idee is eigenlijk al te belachelijk voor worden!

Maar de rechter is nog lang niet klaar, met kunstschilder Jan de Swaffelaar!

Eppo

Snuif Toerisme!

27. feb, 2015

Belachelijk, echt volslagen belachelijk, die Heroïne waarschuwing in Amsterdam. Amsterdam is the place to be, als je jezelf te buiten wilt gaan aan allerlei soorten drugs. Duizenden wat zeg tien duizenden toeristen per jaar komen op het snoepgoed af. Snoepgoed? Jazeker zo kijkt de rest van de wereld naar onze hoofdstad. Luilekkerland voor iedereen die zijn leven naar de klote wil helpen.

Heroïne waarschuwing me reet! Als je zo stom bent om drugs te gebruiken? Dan weet je dat het slecht voor je is. En als je dan ziek wordt of doodgaat? Je neemt zelf het risico?

Ik kan er echt niet over uit, waarschuwen waarom? Iemand die naar Amsterdam komt voor de drugs, dat zijn toch niet de toeristen die je graag ziet komen? Laten ze vooral wegblijven, gooi nog veel meer slechte drugs op de markt. Het probleem lost zich dan vanzelf op!

Maar het kan toch niet zo zijn dat een gemeentelijke overheid een waarschuwing plaatst in de stad?

Mensen die liever in de Coffeeshop zitten, of iets met paddestoelen willen doen. Of hun neus komen poederen? Die zijn we toch liever kwijt als rijk?

Niemand zit op drugsgebruikers te wachten! Als je dat doet ben je een Paria. Een verslaafde, niet tot enig nut in staat voor de maatschappij.

En dat soort mensen moeten we waarschuwen? Laat mij niet lachen!

Als je aan de drugs wilt, weet je dat je risico neemt. Het is gevaarlijk en het is bovendien illegaal. Een overheid moet zich daar niet mee inlaten!

Ik kan er echt niet over uit!

Of ligt de zaak misschien iets anders? Misschien ligt de zaak wel heel anders? Wat nu als de gemeente Amsterdam belang heeft bij de waarschuwing? Misschien verkopen ze zelf wel drugs, en waarschuwen ze voor de “slechte drugs” (lees die van de concurrent?)

Ik heb gekkere dingen gezien in mijn leven. Mijn conclusie is altijd al geweest dat onze overheid de grootste dealer is, getuige hun slappe drugsbeleid. Coffeeshops moeten zelfs belasting betalen! Belasting over iets wat eigenlijk niet mag?

Het zou zomaar zo kunnen zijn, dat er een drugsoorlog gaande is?

Vrije drugs komen eraan, maar alleen de drugs van Pablo van der Laan!

Eppo