Vijftig tinten....!

12. feb, 2015

Deze week was het zover, bekend Nederland mocht zich vergapen tijdens de Nederlandse premiere van de Fifty Shades of Grey! Deze erotische film maakt inmiddels heel wat tongen los. Zo ook bij onze BN ers, zij mochten heerlijk soppend in het pluche van de bioscoopstoelen, komen kijken naar deze film. Op zich een film niet heel spectaculair, eerder vulgair zou je denken. Maar juist door dit sexuele randje is deze film nu al een groot succes. Het leukste zijn de domme reacties van onze BN ers op de rode loper. Sommige waren zo dom dat ik helemaal gestrekt ging, ik hoorde het volgende voorbij komen, “ik gebruik zweepjes alleen voor het paard rijden”! Weer een Bn er hield vooral van billekoekachtige dingen, zo was er ook 1 die toegaf van hele vieze dingen te houden. Om te gillen ja toch?

Zouden ze niet door hebben dat ze deze uitspraken door heel Nederland te volgen waren? Leuk als je de volgende dag bij de bakker staat, die dan vervolgens weer denkt “zou ze nog vieze dingen hebben gedaan?” Wat een dom volk, je zou denken dat het niet echt waar is. Nederland loopt uit voor een ordinaire pornofilm, maar ja dat willen we niet horen. Wij noemen het een erotische film. Maar ach het is natuurlijk gewoon hetzelfde. Nederlanders zijn altijd wel goed in het verbloemen van de waarheid! Vijftig grijze tinten, had ik het maar bedacht, dan zat ik er beter voor als nu. Ik vind het briljant als je zoiets kunt schrijven, zo goed dat het lijkt alsof je er zelf bij was. Misschien was dit ook wel zo?

Als ik over sex zou moeten schrijven, dan moet ik nog eens goed nadenken. Misschien eerst wat research doen bij de plaatselijke bibliotheek? Anders kom ik niet verder als het beschrijven van een gewone doorsnee positie! Misschien maar beter ook, er komt al genoeg onzin uit mijn pen! De Britse schrijfster kan blij zijn met dit succes, en het zal dan ook best verdient zijn. In ieder geval doen de bouwmarkten goede zaken komende tijd, het schijnt dat de rollen Ducktape niet zijn aan te slepen. Ook taairibs en andere bindmiddelen gaan als verse broodjes deze dagen. Als dat maar goed gaat, stel je voor dat je er pas na een week achter komt, dat Annie nog op zolder aan het plafond hangt, met ducktape op haar mond. Daar wil je echt niet aan denken? Of toch wel? En schrijf het dan gelijk op!

Vijftig tinten, sex of niet?  Ga kijken anders weet je het niet!

Eppo

Deel deze pagina

Raarrrrr......!

11. feb, 2015

Het is allemaal wat, de Derde Wereldoorlog staat als het aan Poetin ligt, op uitbarsten. En toch het lijkt net of iedereen het druk heeft met hele andere zaken? Op dezelfde pagina als het Oekraine nieuws, staat ook dat internet snelheid van huishoudens met 100 Mbps is verhoogd. Kim Kardashian heeft spijt van het maken van haar sextapes, en minister Asscher zoekt een oplossing voor een ontslagregeling. “Hallo joehoe…… ja hier! De Derde Wereldoorlog kan ieder moment uitbreken!” Schreeuwen helpt niks, mensen zijn niet geinterresseerd in Oorlog, en al helemaal niet als het jezelf betreft. Oorlog is lastig en je wordt er vies van, nee dan gaan we liever iets leuks doen! Vervelend die Poetin Bah! Maar wat nou als het echt misgaat? Nou gewoon dan begint het, en gaan we gewoon door met leven zoals we nu doen! Dat denken we dan!

Laten we maar hopen dat ik de plank volledig mis sla, want er is natuurlijk niets mis met gewoon verder leven. Wat ook weer eens oplaaide, is het fenomeen kindermisbruik door gezagsdragers van de Katholieke Kerk. Alweer voor de zoveelste keer!Kennelijk is het leven onder het Celibaat zwaarder als dat er wordt gezegd. Priesters zijn ook mensen en hebben ook hun behoeftes, en als je huishoudster niet wil? Ga je op zoek naar iets anders. En kinderen zijn dan een gemakkelijk slachtoffer. Totaal verwerpelijk maar wel dagelijkse praktijk. Ik vraag mij oprecht af, hoe het eigenlijk zit, met het begrip naastenliefde uit de Bijbel? Zoals altijd zijn het juist de mensen die er een zootje van maken. De Bijbel is net zoals alle heilige geschriften een verzinsel van mensen.

Misschien ben ik wel een beetje negatief, maar ik zie zoveel stommiteiten om mij heen. Zoveel mensen die zichzelf heel wat vinden, en er vervolgens een zootje van maken. Daar wordt ik echt niet blij van! Neem nou de reactie van minister Dijsselbloem over Griekenland?  De Grieken gaan niks meer terugbetalen, en hij is nog de enigste die denkt van wel. Weer niveau Kip van deze politicus! Geloven dat als je

geld in de zee gooit, het met rente weer terugkomt! Wordt wakker Jeroentje! Alles is weg! En het komt echt niet meer terug! De drol die ik uitscheet vlak voor de lening aan Griekenland wist het al. Het geld komt nooit meer terug! Eigenlijk best erg als je een minister met een hoop stront vergelijkt, maar hij heeft het er dan ook zelf naar gemaakt, denk ik dan!

Een drol of Minister President? Zalig zijn zij die het verschil nog kent!

Eppo

Chagrijn!

9. feb, 2015

Een Amerikaanse vrouw heeft 40 jaar niet gelachen, echt waar.. ik kon het niet geloven toen ik het las.

Maar het is echt zo, de vrouw had een grote obsessie om rimpels te krijgen, en zij dacht als mijn gezicht maar in de plooi hou, dan blijf ik strak en jeugdig. En zo kwam het dat de vrouw door het leven ging als een chagrijn. Een mens die nooit lacht!

Hoe triest is dit? 40 jaar niet lachen? Ik kan het mij niet voorstellen, hoe dat is, of hoe dit zou zijn!

Nu is de vrouw in de 50 en heeft nog geen enkel rimpeltje, het ergste is dat zij door de jaren heen vergeten is, hoe je lachen moet!

Nu kan zij het niet meer, en zal zij ook haar laatste jaren zonder te lachen moeten doorbrengen.

Er zijn heel veel mensen die zo zijn, dit zijn de echte beroepschagrijnen.

Mensen die nooit lachen, en doen alsof alles bloed serieus is, zijn van alle dag. Kijk maar eens om je heen, we worden omringd door chagrijnen.

Chagrijnen die je aankijken alsof ze nog geld van je krijgen.

Deze mensen ondermijnen je humeur, gewoon doordat ze er zijn.

Hun volkomen apathie ten opzichte van de rest van de wereld, maakt hun tot wereldburgers zonder enig bestaans recht!

Wat een vervelende lui die chagrijnen!

Maar de wereld is er vol mee, helaas moet ik zeggen.

De vrouw uit Amerika, vind het allemaal maar heel gewoon om nooit te lachen. En zij vind dan ook helemaal niet dat zij een rotleven heeft.

Ik hou van lachen daartegen, mijn gezicht is net een oude krant met vouwen erin. Kan mij wat schelen, als ik maar kan lachen!

Ik hoef niet eeuwig jong te blijven, het maakt mij gewoon niet uit.

Het leven is veel te kort om als chagrijn door het leven te gaan! Problemen? Lach ze weg, het kan gewoon!

Lachen is goed tegen stress, daarnaast heeft lachen een positief effect op het geheugen naarmate je ouder wordt. Genoeg reden om te lachen lijkt mij. Mensen die lachen zijn gezonder lachen is goed, lachen moet!

Rimpels hoe meer hoe liever, met een uiterlijk als een citroen wordt je een ware lachkampioen.

Chagrijnen opgelet, met rimpels heb je veel meer pret!

Eppo

Liefde is?

5. feb, 2015

Ergens op een nieuws site las ik, dat Mc Donalds zich komende 2 weken met liefde laat betalen. Ik bedoel dus in plaats van geld!

Omdat ik niet vies ben van burgertje, besloot ik om de woord bij de daad te voegen. Het meisje achter de balie haalde mijn bestelling op, ik neem eigenlijk altijd een Big tasty, omdat die het meest naar Hamburger smaken. Maar dat even terzijde, het meisje wilde afrekenen waarop ik zei:

Ik betaal vandaag met liefde, het arme kind keek mij aan, maar lachte nog. Toen ik haar vroeg waar ze de liefde wilde ontvangen, hier op de balie of achter in de keuken? Kwam haar chef aangelopen.

“Meneer wilt u weggaan?” Zei hij. “Hier zijn wij niet van gediend.” Ik wees hem op de reclame van zijn baas, maar hij was niet te vermurwen. Ik moest het veld ruimen. Thuis zocht ik de reclame nog eens op, ja het staat er toch echt? Het blijkt een Valentijns actie te zijn.

Kennelijk is nog niet ieder filiaal hiervan op de hoogte gesteld denk ik dan.

De actie bestaat echt, maar is toch iets anders als mijn interpretatie, het gaat als volgt. Medewerkers van MC Donalds mogen zelf bepalen wanneer zij iemand zo aardig vinden dat hij/zij gratis mag eten.

Tja en dan opeens heb je als 52 jarige niet meer zoveel kans, in de school van MC Donalds. Ik bedoel welke jonge meid zit er op liefde van een ouwe lul te wachten.

Er zijn genoeg jonge Bokken om de Geiten te behagen, ach ja de natuur is hard. Mocht u komende tijd naar MC Donalds gaan? Let goed op!

De medewerker kan u uitkiezen om gratis te eten, in ruil daarvoor moet u ter plaatse uw geliefde een teken van affectie geven.

Een uiting van liefde voor een Big Mac? Ja daar zit de liefde van je leven echt op te wachten.

Ik zie mij al staan, met mijn telefoon in de handen nog gedesillusioneerd van de actie, die toch niet mijn actie bleek te zijn?

En dan moet ik tegen de liefde van mijn leven zeggen “schat ik sta bij de MC Donalds en ik krijg gratis eten als ik zeg dat ik van je hou!”

Hoe sneu is dat? Moet je jezelf dan eerst je volvreten met fastfood, om te kunnen zeggen dat je van je vrouw houd?

Mijn interpretatie gaat natuurlijk ook ver, maar altijd nog beter als de versie van Mac Donalds!

Liefde en Fastfood smakeloos? Of is het iets uit de nieuwe doos?

Eppo

Zilte Zee?

4. feb, 2015

Heeft u het wel eens gedaan? Vast wel, volgens mij heeft iedereen het wel eens gedaan?

Dit gaat over het doen van een plas in de zee!

Het schijnt zo te zijn dat de meeste Nederlanders wel eens geplast hebben in de zee. Is het water daarom zo zout?

Nee dat zou te veel eer zijn voor de mens, de zee is van zichzelf zout, en een plasje van een mens maakt echt niet zoveel uit.

Maar het idee dat 15 miljoen Nederlanders af en toe in de zee plassen?

Ik moet er niet aan denken. En dan ook nog te bedenken dat zeedieren dit ook doen. Bijvoorbeeld Walvissen piesen honderden liters per dag?

Getverr, pootje baden? Mij niet gezien!

Maar toch zodra het weer kan, gaan duizenden Nederlanders naar de kust!

En als je dan op het strand ligt en je moet nodig? Nou dan weet je het wel. Die vleug warm water langs je benen, komt echt niet door de zon, het is maar dat je het weet!

Zeewater heeft ook een eigenaardige geur, een geur die bij mij tot voor kort, doorging voor een frisse zilte lucht. Gelukkig weet ik nu wel beter!

De zee is 1 groot urinoir en wat je ruikt is verse Eau de Urine.

Zeelucht is, alsof je naast een pisbak op een popfestival staat!

En zomers op het strand zie je al die mensen staan in de zee, tot hun middel in de gierkelder? Dat ze dit uithouden? Of zouden ze dit niet weten? Of misschien kan het ze gewoon niet schelen?

Hoe het ook is, ik neem mijn maatregelen. Ik was al geen fan van het strand, maar nu ga ik er niet meer heen.

Ga toch zeker niet met al die mensen in de zee zeiken?

Maar goed de planten in de zee schijnen dit niet erg te vinden, het is zelfs zo dat zij er wel bij varen. Toch ook nog goed nieuws in deze kwestie.

Erger is dat zeeplassers dit ook in het zwembad doen. Zwembaden worden altijd sterk gechloord, en dit is niet voor niets.

Mensen doen hun ontlasting in het water, en chloor maakt de bacterien dood. Maar ook dit idee is voor mij het sein, om niet meer naar een zwembad te gaan. Het idee alleen al, je neemt een duik, en met je gezicht voorover, glij je zo iemand zijn net vrijgelaten blaasinhoud tegemoet!

Getverr………maar ook hier weer, hele hordes mensen die denken dat het wel meevalt. Ik geloof dit allang niet meer. Misschien heb ik wel een urine fobie, zo iemand die overal gezeik hoort? Maar het zij zo, ik ga wel gewoon thuis onder de douche!

Wat zegt u? Waar douchewater vandaan komt? Nee toch……!

Eppo