Het jongens noch meisjes toilet!

13. nov, 2014

Het COC heeft weer eens wat bedacht om op te vallen, na een frauderende voorzitter, zijn ze nu op oorlogspad tegen de toiletten op middelbare scholen. Het COC wil dat er toiletten komen voor Transgenders. Het idee is natuurlijk best nobel, Transgenders zijn tenslotte ook mensen en hebben ook rechten.

Maar of dit nou zo’n goede zet is? Ik ben bang van niet!

Stelt u zich voor dat ik een Transgender ben? Voor sommige mensen is dit geen verrassend nieuwtje maar dit ter zijde.

En stelt u zich voor dat ik op de middelbare school zit? Ik moet naar het toilet, maar toch ga ik niet naar het speciale Transgender toilet.

Reden? Je wilt als leerling met een probleem niet in de belangstelling staan, anders wordt je gepest, en niet zo’n klein beetje ook.

Op een middelbare school ben je met een wat andere geaardheid uiterst kwetsbaar, en je wilt toch je school afmaken?

Nee COC trek dit idee maar weer in, dit gaat het niet worden.

En stel je eens voor? Een toilet waar mannen en vrouwen op mogen?

Heeft u wel eens een damestoilet gezien? En ook hoe die eruit zien na een avondje druk bezoek? Natuurlijk geld dit voor mannentoiletten ook!

Even mijn feministische lezers gelijk geven!

Ik krijg koude rillingen als ik denk aan een unisex toilet ruimte.

De mannen piesen over de bril, en de vrouwen gaan hierdoor alles staand doen, een zootje wordt het!

Een Transgender toilet is eigenlijk ook helemaal niet nodig.

Als je als Transgender even niet meer weet naar welk toilet je moet?

Let dan even op! Het is eigenlijk heel simpel!

Heb je als Transgender je mannelijke onderdelen nog? Dan gaan we naar het heren toilet. En als je die al hebt laten verwijderen, gaan we naar het dames toilet!

Het is net zo simpel als het waar is, je bent een jongen, of een meisje! Transgenders hangen er weliswaar vaak tussen in, maar als ze even logisch nadenken, komen ze er wel uit!

Piemel ja! Damestoilet nee! En Piemel nee! Damestoilet ja!

Soms is de oplossing zo dichtbij, ik blijf mij er steeds weer over verbazen.

Wat het COC betreft? Er zijn vast gewichtiger zaken om je druk over te maken.

Uw jongeheer belet……. uw bezoek aan het damestoilet!

Eppo

Deel deze pagina

Zaad Loos!

12. nov, 2014

Het is toch wat, een boer uit het mooie Uitgeest is een heel vat met stierensperma kwijt. Het vat is weg, en waarschijnlijk gestolen.

Ik kon mijn ogen niet geloven toen ik dit las in het nieuws!

Het schijnt best nog wat waard te zijn en vat stieren sperma, voor een boer ongeveer 10.000 euro.

Als ik het bericht lees krijg ik onwillekeurig een beeld van een houten wijnvat waar het deksel vanaf is. Ik buig mij over de rand en zie een soort van grijze houtlijm, wat oprimpelt als ik er een stokje in gooi!

Maar de boer uit het mooie Uitgeest is zijn mooie vat kwijt.

Nu komt voor mij de vraag, waarom zou iemand dit stelen en wat moet je ermee?

De dief in kwestie wist waarschijnlijk niet wat er in het vat zat, hij dacht wellicht aan lekkere wijn of misschien wel de honing voorraad van een Imker? Hij was met het vat op de trein gestapt, en toen hij de coupe binnenliep, struikelde hij over een tas die in het gangpad stond. Toen hij viel schoot het deksel van het vat los, en de inhoud stroomde langzaam over de vloer van de treincoupe.

Een aardige medereiziger een dame, zei nog “meneer uw lijm loopt weg.”  Met een keukenrol werd het sperma opgedept, het rook eigenlijk helemaal niet zo vies. Op dat moment wist de dief nog niet wat hij had gestolen.

Hij wilde weten wat het was en besloot om het goedje te proeven.

Mmm best lekker, hij nam nog wat van het restant uit het vat, en besloot dat hij zijn maal ging doen met deze heerlijkheid!

Hij sopte zijn stokbrood lekker in het goedje, en genoot van deze onverwachte lekkernij. De trein reed lekker door en de dief genoot van de zon die door het raampje scheen.

Zo ging er een half uurtje voorbij en de trein stopte op het volgende station. De deur van de coupe ging open, en een politie man in het gezelschap van een boer kwamen de coupe binnen.

“Kijk daar is de dief met mijn stieren sperma,” riep de boer.

“Kijk maar op het vat, daar staan de letters KI!”

De dief slikte even en werd een beetje draaierig…….!

Had de dief het maar geweten, dan had hij nooit geen bullepap gegeten!

Eppo

Moest er van komen!

10. nov, 2014

Eerlijk gezegd had ik niet gedacht, dat ik dit in mijn leven nog eens zou meemaken. Uit te worden gelachen door onze Zuiderburen.

Onze Belgische buren lachen ons uit door de domme Zwarte Piet discussie. Deze discussie is voor de Belgen net zoiets als Jerommeke benoemen tot burgemeester van Brussel. Totale onzin!

De Belgen vinden de hele Zwarte Piet discussie totaal zinloos, en belachelijk. En gelijk hebben ze, het is natuurlijk absoluut belachelijk!

We hadden die Zwarte Piet haters totaal moeten negeren, we hadden deze mensen letterlijk de Zwarte Piet moeten toespelen!

Nu is het zover dat onze Zuiderburen ons uitlachen, veel erger kan het niet worden!

De reactie van Belgie geeft eigenlijk heel mooi weer, hoe belachelijk deze discussie eigenlijk is. De Belgen vinden het maar raar, dat er een discussie kan onstaan over een sprookjesfiguur. En ze hebben pijnlijk gelijk, het is te belachelijk voor woorden. Alsof er op wereld niveau wordt geklaagd over de kleur van Roodkapjes jas!

Zo stom is deze discussie, hoe stom kun je zijn als je vind dat Zwarte Piet iemand is die lijkt op je voorouders? Laat staan dat je vind dat Zwarte Piet iemand is van Afrikaanse afkomst.

Ik heb nog nooit een Afrikaan gezien die leek op Zwarte Piet! U wel?

Tja de Belgen liggen nu rollebollend over de grond te gieren van het lachen, om die stomme Hollanders, en als ze horen dat een rechter een uitspraak gaat doen, stikken ze er bijkans in!

Logisch… stel je voor dat Kleinduimpje voor de rechter wordt gedaagd omdat hij steeds zijn duim omhoog houd? Of Holle Bolle Gijs omdat hij te veel eet! Het is echt ronduit belachelijk, deze hele discussie!

Volgende week is het zover, de tv uitzending van de aankomst van Sinterklaas zal door heel Belgie worden bekeken. En als de Zwarte Pieten niet meer zwart zijn, zullen ze denken………die Ollanders zijn nog stommer als we dachten!

Het enigste wat ze met deze discussie bereiken is hoongelach, door zich met Zwarte Piet te vergelijken!

Eppo

Verraad!

7. nov, 2014

Gelukkig… ik kan weer slapen, nachten heb ik er wakker van gelegen, de naheffing van de Europeese Unie gaat je niet in de koude kleren zitten!

Maar nu is er goed nieuws, we mogen het in termijnen betalen.

Onze politiek Narcist Dijsselbloem heeft dit voor ons geregeld? Wat nou? Als wij politici met ballen hadden gehad, dan betalen we gewoon niet.

In een verklaring van Dijsselbloem geeft hij aan, “we moeten gewoon betalen” dat is zijn boodschap. Hoe diep kan je zinken als mens, als je je eigen volk zo verraad? Dan haat hij ons echt tot op het bot!

Waarom zouden we dit gaan betalen? Omdat onze regering het zegt?

Laten we op de barricaden gaan staan, en als ze ons volgend jaar komen plukken slaan we keihard terug. Gerechtsdeurwaarders die aan de deur komen spiesen we op houten staken, en zetten we voor onze deur neer.

Zo kan iedere Tollenaar zien dat er met ons niet valt te spotten!

Het ergste vind ik nog dat er eerst word gezegd, dat we de berekening van Brussel afwachten om te kijken of die klopt. Maar iedere boekhouder weet natuurlijk dat die berekening kloppend is gemaakt.

We gaan gewoon bloeden voor Europa, en we weten inmiddels ook hoe het wordt teruggehaald. Gewoon bij de hardwerkende weerloze burger.

Maar dat is onze eigen schuld, we laten ons gewoon slachtofferen.

Dan moeten we maar de barricaden op gaan, en er echt iets aan gaan doen. Dijsselbloem heeft zijn Judas lichaam lekker in het pluche van Brussel gevleid. Hij zit geramd, zijn baantje is veilig, dus scheelt het hem niets meer wat hij in ons land kapot maakt.

En wat echt goed is geregeld, we hoeven geen boete rente te betalen als we in termijnen het geld overmaken.

Dat heeft ons Jeroentje mooi geregeld toch?

Bij mij komt de vraag op? Hoe lang nog, hoe lang gaan we dit nog aanzien?

Aan Brussel zal het niet liggen, die verzinnen volgend jaar gewoon weer wat anders om ons te pakken.

Bent u ook Europeaan? Ik niet meer, laat mijn beurt maar voorbij gaan!

Eppo

De Liga der gewetenlozen!

6. nov, 2014

Ai nu komt het wel erg dichtbij, zal staatssecretaris Martin van Rijn gedacht hebben, toen hij het interview van zijn vader in het AD zag.

Het interview ging over de erbarmelijke omstandigheden van zijn vrouw in een verzorgingstehuis.

Het is een triest verhaal van uitgeholde zorg en bejaarden die omkomen in hun eigen vuil.

En nu treft het de moeder van de staatssecretaris zelf! Ook zijn eigen moeder ontkomt niet aan alle ellende die het huidige kabinet veroorzaakt heeft. Voor mij is dit het ultieme bewijs, dat wij te maken hebben, met een club van uiterst gewetenloze lieden die wij onze regering noemen.

Als je toch je eigen moeder langzaam laat kreperen, en dan in een tv programma de ellende wel erkent, maar geen enkele stap wil zetten naar een oplossing voor dit probleem!

Wat triest, zo erg is dit, we worden geleid door een Liga van gewetenlozen. Hoelang pikken we dit nog? Het lijkt wel of de mensen niet durven op te staan en tegen deze regering in opstand durven te komen?

Of zouden we al monddood zijn en kunnen we niets meer doen?

Ik heb geen idee, maar het tekent onze samenleving.

Straks zijn wij zelf bejaard en is er niets meer over van onze mooie zorgstaat. Wat overblijft? De toekomst zal het leren, en laten we er maar het beste van hopen. Maar het ziet er niet goed uit.

De oude dag kan leuk zijn als je gezond blijft, maar als je wat gaat mankeren ben je bij de Duivel op de koffie.

Kabinet Rutte 2 heeft geen boodschap aan oude mensen, die niets meer zelf kunnen. Die kosten alleen maar, en zijn nutteloos voor de maatschappij, heb je helemaal niks meer aan. Het zal waarschijnlijk niet lang meer duren of de Staats Euthanasie is een feit.

Dan komen mannen in witte jassen je ophalen, en wordt je in een achterkamertje om zeep geholpen!

Ik hoop maar dat ik geen gelijk heb, maar ik zie dit kabinet der gewetenlozen er voor aan.

Moedertje je moet nu snel je bed uit gaan, de moordenaars van Rutte komen eraan!

Eppo