Horror Clowns!

28. okt, 2014

Het is me toch wat, heel Frankrijk is in de ban van de rode neuzen.

Ze worden daar helemaal gestoord van zogenaamde Horror Clowns!

Dat zijn Clowns maar dan net even anders, wel een rode neus maar met een eng puntig gebit, en ogen alsof ze van de Duivel zelf zijn!

Dat is de omschrijving van een Horror Clown.

Deze duivels hebben nu heel Frankrijk in hun greep, overal liggen ze op de loer, om argeloze burgers de stuipen op het lijf te jagen.

Stel je eens voor je loopt in Parijs bij de Eiffeltoren, en opeens zie je Bassie lopen. Je denkt nog “oh wat leuk even een handtekening vragen?”

Maar dan opeens, Bassie draait zich om, je hoort het starten van een kettingzaag. Je kijkt Bassie aan, en ziet geen vriendelijk gezicht maar een grimas van de Duivel zelf. Je zet het op een rennen, en je hoort aan janken van de kettingzaag dat het monster achter je aan komt!

Een vreselijke gedachte vind ik persoonlijk, ik ken Clowns altijd als van die onhandige domme en grappige Pipo’s die je laten lachen!

Maar nu? Het is gewoon verschrikkelijk!

Heel Frankrijk in de ban van, en hoe lang duurt het nog voordat ze hier zijn? Hoe heeft het zover kunnen komen?

Wat je nergens leest in de media weet ik inmiddels wel, het is een virus!

Nee natuurlijk niet, maar het komt wel door de zogenaamde Pranks, dat zijn grappig bedoelde filmpjes waarbij je enge personen, mensen aan het schrikken ziet maken. Stiekum vind ik dat wel leuk, mensen de stuipen op het lijf jagen. Als ik die filmpjes bekijk schiet ik in de lach, ik kan daar niks aan doen. Het werkt nou eenmaal op mijn lachspieren.

Wat er nu in Frankrijk gebeurt is natuurlijk vreselijk en buiten alle proporties. Als ze die lui pakken is er maar 1 straf goed genoeg.

Namelijk om ze hun Clownspak ergens in te laten douwen waar het altijd donker is, al dan niet met wat hulp, tot en met de rode neus aan toe.

We zullen ze leren die smerige nep Bassies, ze zullen er achter komen dat ze te ver zijn gegaan!

Maar voorlopig is het nog niet zover, en zijn ze nog op vrije voeten.

Tot ze zijn opgepakt is het uitkijken geblazen, blijf uit de buurt van alles met een rode neus, je weet maar nooit!

En zie je ………staan! Dan komt de Horror Clown eraan!

Eppo

Deel deze pagina

Haagse bluf!

27. okt, 2014

He man kijk uit! “Premier Rutte tegen de koffie juffrouw, hij haar nog net ontwijken op zijn nieuwe rolschaatsen, de koffie juffrouw slaakte een gil en sprong opzij! “Wegpiraat” schreeuwde ze hem nog na! Maar Rutte was de hoek al om. Hij rolschaatste nog een gangetje verder, en zo kwam hij in de hal van het 2e kamer gebouw terecht.

Ivo Opstelten mopperde dat de rolschaatsers altijd zo hard reden, hij als berijder van een driewieler kon niet zo hard, en dat stak hem op dit soort dagen. “Ik zie je straks Mark”, we moeten het nog even hebben over dat wetsvoorstel…. Opeens was daar tumult, op een prachtige roze skelter kwam de minister van onderwijs aangereden, en als minister Bussemaker eraan kwam? Nou dan werd het stil, iedereen was diep onder de indruk van de mooie roze skelter waar Jet op reed. “Ohhh…” klonk het tot ver in de gangen van het binnenhof.

“He Samsom ouwe pik” schreeuwde Rutte “zullen we effe een wedstrijdje?” “Dat is goed slome” riep Diederik, en hij reed er als een dolle vandoor op zijn crossfiets. Beide heren reden door de gangen om het hardst, Rutte riep nog “als je wint steun ik je voorstel voor een nieuwe ronde bezuinigingen!” Maar Mark Rutte liet zich niet zomaar voorbij fietsen, beide mannen leken wel te vliegen door de gangen.

En net toen ze de laatste hoek om gingen, en om het hardst de gang inreden, was er een enorme klap, boem knal Rutte vloog over zijn stuur, en lande op zijn kont een eind verderop in de gang! Samsom kon nog net stoppen voor de oorzaak van de valpartij! Deze werd veroorzaakt door Geert Wilders, hij had samen met Alexander Pechtold een draad gespannen dwars over de gang.

“Dit is levensgevaarlijk” schreeuwde Samsom, “Stelletje idioten”!

Rutte zat te huilen naast zijn kapotte rolschaatsen, uitgelachen door Pechtold en zijn vriendje Wilders! Samsom trooste zijn vriend, en zei

“Mark ik stem vandaag overal tegen, als zij straks een voorstel doen tijdens het debat!” “We krijgen ze nog wel!”

Rutte stond op en keek naar zijn geschaafde knie, en pakte de restanten van wat eens zijn rolschaatsen waren, en ging naar zijn kamer, op de voet gevolgd door zijn vriend Diederik! “Ik krijg jullie nog wel,” riep hij naar de booswichten!

De 2e kamer helemaal, is soms net een peuterspeelzaal!   

Eppo

Schorem!

24. okt, 2014

Het is me het weekje wel! Dacht ik net dat de BV Nederland financieel gezien deze week aardig was doorgekomen maar nee hoor!

Niets is weer minder waar. De struikrovers in Brussel hebben besloten dat wij Nederland, een fors bedrag aan naheffing moeten betalen.

En met een fors bedrag bedoel ik ook fors, het gaat om zeshonderd en tweeenveertig miljoen euro.

Dat is natuurlijk serieus geld, wat zeg ik? Dit is pure diefstal, struikroverij, oplichting, klaplopen en eigenlijk te gek voor woorden.

Wat zijn dat voor een apen daar in Brussel?

Tuig van de richel is het, Nederland wordt steeds holler, alles wat goed was in ons land gaat weg!  Er blijft helemaal niks meer over voor ons.

En nu dit weer, en waarom? Ik zal het u proberen te verklaren.

Eigenlijk valt dit niet uit te leggen, maar ik doe een gooi!

De naheffing wordt gedaan op basis van statistische bronnen, dat schijnt weer te maken te hebben met het bruto Nederlands product.

Het schijnt zelfs zo te zijn, dat onze zwarte economie waarin zich allerlei verboden zaakjes afspelen, wordt betrokken in de berekening.

Alleen dat idee al? Alsof je iemand die bestolen is, een boete geeft voor het feit dat hij slachtoffer is. Deze naheffing wordt gedaan om de kas van andere landen te spekken. Rarara wie zijn dat? Duitsland en Frankrijk, zij krijgen dik geld terug! Wat zijn dit voor een praktijken? Die hebben wij sinds 1940 niet meer gehad in Nederland? We worden als het ware bezet door deze grootmachten.  We worden financieel geannexeerd!

Is dit wat er wordt bedoelt met een verenigd Europa? Is dit hetgeen een zekere dictator niet is gelukt, en nu weer wordt geprobeerd?

Nou, ik vind het best annexeer ons maar, maak ons maar onderdeel van een grootmacht! Maar dan ook de lage accijnzen van Duitsland, gratis over de tolweg in Frankrijk, we horen er dan tenslotte bij!

En als u vind dat ik het wel heel snel opgeef, bedenk u dan dat de heren in Den Haag ons al lang geleden hebben opgegeven, getuige hun beleid van de afgelopen jaren. Dus annexatie prima maar wel met alle voordelen die daar bij horen!  De premier van Engeland, die heeft ballen hij zegt gewoon nee tegen Europa, dat zie ik Rutte 1,2,3, niet doen, hij zegt nee maar gaat gewoon ja doen. Let maar op mijn woorden!

Strooit de overheid zand in onze ogen, dan jat Europa ons vermogen!

Eppo

Wat een gedoe!

24. okt, 2014

Het valt soms niet mee om door het leven te gaan, soms zit het meer

en soms zit het tegen.

Het leven bestaat uit vooral allemaal gedoe, daar ben ik na 52 jaar wel achter gekomen. Op een zeker moment denk je bij jezelf ik heb het allemaal wel gezien en ben je er echt klaar mee.

En dat komt…. door het gedoe!

Gedoe wat is dat nou eigenlijk? Het zijn alle dingen die een normaal gezellig leven in de weg staan, dat is gedoe.

Als je er veel van krijgt is het leven echt een hel, alles zit je dan tegen.

En het lijkt wel of er geen einde aan komt!

Soms als alles je meezit en alles gaat goed, dan lijkt het wel of er geen gedoe meer is.

Maar kijk uit, gedoe ligt altijd weer op de loer om je leven te vergallen.

Het is net of we het gedoe aantrekken als een magneet op een stuk ijzer.

En toch zijn er mensen die het lukt, om het leven met weinig gedoe te doorstaan. Dat zijn de mensen die goed nee kunnen zeggen.

Nee zeggen daar houd het gedoe niet zo van, het gedoe kan niets met nee. Gedoe heeft een jawoord nodig om dicht bij iemand te kunnen komen, om zo het leven van een persoon te kunnen vergallen.

Mensen die daar minder last van hebben zijn gelukkige mensen, zij glijden door het leven. Mensen met veel gedoe hakkelen door het leven.

Gedoe is een abstract gegeven, dit omdat je zoveel soorten gedoe hebt, dat het ondoenlijk is om ze allemaal op te noemen.

Maar lastig dat het is? Echt wel, misschien dat er na dit leven geen gedoe meer is, en krijgen we eindelijk rust!

Een ding is zeker, eens houd het op en dan is het eindelijk weg.

Zonder gedoe is het wel stil en gebeurt er niet veel, misschien bestaat het daarom wel? Maar hoe het ook is, we moeten er nu mee dealen.

Was dit een pessimistisch stukje? Ja best wel!

Eppo

Boos!

22. okt, 2014

Ik voel mij vandaag best pist off als ik het nieuws lees, na alle aanvallen op onze cultuur door vermeende Zwarte Pieten haters, schijnt het zo te zijn dat de overheid zich heeft bemoeid, met het programma opsporing verzocht. Er zouden teveel Marokaanse criminelen worden vertoond, en hierdoor zou er een vertekend beeld ontstaan van de hele bevolkingsgroep. Zijn ze nou helemaal van de ratten besnuffeld?

Als je crimineel bent, en je bent ook nog Marokaan? Zou dat niet mogen worden genoemd? Hoe moet je deze delinquenten dan op gaan sporen?

Als je zegt Noord Afrikaans, is dat veel te algemeen, dat gaat niet werken.

Moet je dan zeggen “de overvallers waren mensen die met een bepaald accent handen omhoog riepen?”

Dat gaat niet werken, dan kun je iedereen met een accent wel op gaan pakken!

Ben je crimineel dan heb je geen krediet meer, dan dien je zo snel mogelijk opgepakt te worden en je welverdiende straf te krijgen.

En als je als crimineel je landgenoten te kijk zet, dan is de boef degene die hiervoor moet worden gestraft, en niet anders!

Maar onze overheid stelt zich weer eens op als een stelletje slappe drollen, die maar voor 1 ding bang zijn kritiek!

Als je zegt criminele Marokaan, dan bedoel je dat het een boef van Marokaanse afkomst is. Bij iedere andere nationaliteit doe je hetzelfde!

Maar oh oh als het een beetje gevoelig ligt, is politiek Den Haag niet thuis.

Wanneer komen ze nou eens op voor de slachtoffers van het criminele gespuis? Of hebben slachtoffers geen rechten?

Ik word er helemaal draaierig van, mijn bloedruk stijgt naar ongekende hoogte, de roep om een sterke regering, wordt volgens mij steeds groter en groter. Kijk b.v. naar de hele Zwarte Pieten discussie.

Het gaat natuurlijk niet meer om wat voor een kleur ze krijgen, of ze nou Stroopwafel Piet zijn, of Kaas Piet. Nee het gaat erom dat een bepaalde bevolkingsgroep ons te kakken zet, door ons neer te zetten als racisten en slavendrijvers. Dat is onnodig kwetsend, en natuurlijk wordt dan iedereen boos als je dat doet.

Ik denk als ze het gewoon beleefd hadden gevraagd, wij gewoon hadden gezegd goed idee, een andere kleur Piet, leuk voor de kids!

Het is de toon die de muziek maakt, als je trapt krijg je een trap terug!

En daar word ik boos, maar vooral verdrietig van!

De Nederlander en zijn cultuur, kennelijk verboden!

Eppo