Talking Heads!

26. aug, 2014

Het gebeurt mij ook iedere keer weer, ik trap er steeds weer in, als ik op het internet surf. Er zijn van die sites die als je er op klikt, er gelijk iemand begint te praten.

Meestal met zo’n gladde glijstem die je dan verteld, dat iedereen het helemaal verkeerd doet in het leven, en hoe je veel geld in een hele korte tijd kan verdienen.

Dit soort sites zit meestal goed verstopt, tussen allerlei reclame banners en sites, je klikt ergens op en gelijk gaan er 46 pagina’s tegelijk open.

Je denkt wat een troep en opeens daar is hij dan, “de stem”!

Je klikt je wezenloos om al de spam weg te krijgen, en die gladjakker lult maar door en is maar op een ding uit, dat je interresse toont in hetgeen hij aanbied. De aanbieding is eigenlijk nooit iets tastbaars.

Er wordt gezegd “doe net als ik en verdien bakken met geld”, of “ook jij kunt dit zonder computerervaring”.

Ik heb er wel eens op geklikt, en meestal krijg je dan een video te zien,

waarin wordt uitgelegd hoe je rijk wordt.

Waarschijnlijk ligt dit aan mij, maar ik snap er echt de ballen niet van.

De boodschap is vaag maar klinkt vaak logisch. Maar er is geen echte oplossing voorhanden, maar een vage boodschap die je dingen wil laten doen, die een normaal mens nooit zou doen.

Ook daar snap ik meestal helemaal niets van, ik sta er waarschijnlijk dan ook niet voor open.

Als die Internet sites zomaar tegen je beginnen te praten? Daar heb ik echt een broertje dood aan. Het is net een virus! En als het ouwehoeren begint, en je klikt hem weg lult hij gewoon door! Vreselijk je wilt die vage boodschap niet horen maar hij dwingt je gewoon. Hij gaat op je mediaspeler gewoon verder. Je zoekt je wezenloos naar een manier dat hij stopt met zijn reliek, maar dat lukt niet het gaat maar door. Gek wordt je ervan!

Het is gewoon belachelijk, maar ze kleven aan je muis als een enge ziekte. Je komt er niet vanaf. En iedere keer gebeurt het mij weer.

Het komt misschien door de reclame boodschap, waarin staat “wilt u ook snel rijk worden?” Tja dat wil toch iedereen, dus trap ik er steeds weer in!

Maar als ik die glijerige stem van die gladjakker hoor, dan weet ik weer!

Allemaal Bullshit!

Eppo

Deel deze pagina

Zeuro!

25. aug, 2014

Onlangs las ik een bericht “Heineken verkoopt meer bier”.

Helaas las ik op de volgende regel, “Heineken maakt minder winst”.

Heineken verkoopt meer bier maar boekt minder omzet.

Je zou bijna denken dat zij een oud minister van Financiën als boekhouder hebben? Meer verkoop, maar minder winst!

Het zou kunnen zijn dat zij misschien fors hebben geïnvesteerd?

Maar nee hoor, daar komt het niet door, ze hebben minder verdient door de hoge Eurostand.

Tja daar wordt je als mens even stil van. Toen we de Gulden nog hadden waren deze problemen er nog niet, de Gulden stond net altijd iets lager als de Duitse Mark. En wij Nederlanders hadden een dijk van een export positie op de markt. En export, daar moeten wij het toch echt van hebben!

Stel je voor dat wij niets zouden exporteren? Wij zouden een derde wereld land zijn. Een land vol armoede en ellende!

Export maakt ons rijk, al eeuwen lang, maar we hebben het gewoon te grabbel gegooid! We moesten zonodig bij de grote jongens horen.

En wat gebeurt er met kleine jongetjes die met de grote jongens willen spelen? Die worden keihard afgestraft, weggepest en gekleineerd!

Dat is de werkelijke positie van Nederland in Europa, onze minister President mag naast die van Duitsland staan voor de foto, maar alleen als de Europese bijdrage is betaald! Want anders zwaait er wat voor ons!

Dan vinden de grote jongens ons niet leuk meer en laten ons links liggen.

Gelukkig hebben wij bewindslieden die ervoor zorgen dat Nederland zijn miljardjes trouw afdraagt. Dat zit wel goed, desnoods laten we de ouderen verrekken en zieken kreperen. Maar de afdracht is gegarandeerd.

Anders slopen we de pensioenfondsen toch?

Maar hebben de bewindslieden daar zelf geen last van?

Nee joh welnee, na hun kabinetsperiode krijgen ze een mooi baantje met optie op een miljoenen afkoopsom bij niet functioneren. Zij zitten wel goed! De burger Jan met de Pet is de pineut.

Afpakken dat geld, schud de knip nog eens goed leeg, alles is voor Brussel. En Brussel? Zij smijten het voor ons over de welbekende balk.

Daar zie je nooit meer iets van terug!

Het positieve is, Europa is betaald we horen erbij!

Eppo

Life Sucks!

22. aug, 2014

Gelukkig het is weer gelukt, de EU is het wederom weer gelukt zichzelf voor schut te zetten.

Dit keer zijn de stofzuigers aan de beurt, de EU vind dat ze te hard zuigen. Toen ik dit bericht las dacht ik nog, waar staat de verborgen camera? Welke grapjas heeft dit geschreven?

Maar het blijkt echt waar te zijn, per 1 september worden de richtlijnen aangescherpt, en worden er alleen nog maar stofzuigers verkocht die niet zo hard meer zuigen. Waarom? Gewoon omdat het moet van de EU!

Het heeft te maken met stroomverbruik, stofzuigers die minder zuigen gebruiken minder stroom.

Hebben die Bobo’s van EU dan niet niet door, dat je met een slechte stofzuiger veel langer moet zuigen, en omdat je langer bezig bent gebruik je juist meer stroom! Dat hebben die Office Monkeys nog niet bedacht!

Persoonlijk denk ik dat er andere motieven een rol spelen in dit besluit.

Hoofd stofzuigers van de EU heeft nogal een bizarre afwijking hij is namelijk stofzuiger O Fiel! Dat zijn mensen die er een verhouding op na houden met een stofzuiger. De een valt op een Bosch, de ander op Nilfisk, en weer anderen hebben iets met een Dyson. Ze hebben in ieder geval gemeen, dat een verhouding met een stofzuiger nogal een pijnlijke ervaring kan zijn. Om dat nu een beetje in te dammen, is het handig dat ze wat minder krachtig zuigen. U kunt zich voorstellen dat als je niet uitkijkt, en je niet snel genoeg bij de uitknop kan komen, het helemaal mis kan gaan.

De Eerste Hulp afdeling in het ziekenhuis weet daar alles van.

Er worden daar regelmatig mensen binnengebracht die een groot laken over zich heen hebben! Je ziet dat er een groot ding onder het laken zit, maar je weet niet wat. Maarrreh we dwalen af.

Stofzuiger O Fielen houden echt van hun machines, en hun liefde voor het apparaat gaat heel ver. En om er voor te zorgen dat wij hun liefde niet in de weg zitten, zijn deze maatregelen echt nodig.

Voortaan kunt u de zuigkracht van een stofzuiger het beste vergelijken, met de zuigkracht van een volwassen man, die limonade door een rietje drinkt! Gewoon rustig met pulserende teugjes drinkt hij het glas leeg.

U kunt zich wel voorstellen dat dit heel plezierig kan zijn als je van een Dyson houd? Of als je lieftallig wordt bemind door een Electrolux?

Ik vind het niet zo erg, ik gun een ander ook wat, tenslotten vervelend als je wakker wordt met het laken in je……..!

Eppo

Lelijk!

21. aug, 2014

Ik heb het altijd wel geweten maar nu is het officieel! Zandvoort is de allerlelijkste badplaats, die wij in Nederland hebben.

De boulevard is vergeven van spuuglelijke gebouwen, die als ware Sovjet Flats boven alles uit torenen. Mijn god wat zijn die gebouwen lelijk!

Het ergste is, dat je waar je ook kijkt, je ziet ze overal staan!

Zandvoort een mooie naam voor een badplaats, maar tegenwoordig onlosmakelijk verbonden met het niet mooi zijn van.

Welke idioot heeft dit bedacht? Het schijnt een erfenis van de oorlog te zijn. De Duitsers hebben Zandvoort gesloopt vanwege de aanleg van de Atlantikwall, alles wat aan de kust stond moest weg vanwege deze verdedigingslinie. Na de Oorlog besloot men om afgrijselijke flats te gaan bouwen. Het resultaat is wat er nu staat.

Er gaan stemmen op om de lelijke flats met de grond gelijk te maken.

Maar de huidige bewoners werken niet mee, zij willen in de flats blijven wonen. Van binnen zie je de gruwelijkheid, van de ontbrekende schoonheid toch niet zeggen zij!

Best wel egoïstisch gedacht? Ik ben er vroeger nog wel eens geweest. Zolang het mooi weer is gaat het nog wel, het zonlicht fleurt de boel een beetje op. Maar op een regenachtige dag? Je waant je in de Oekraïense stad Pripyat, u weet wel die spookstad vlakbij Tsjernobyl!

Zandvoort zou een goede spookstad zijn, mooi decor voor een horrorfilm. Waarom zouden er toch mensen wonen?

Misschien zijn deze mensen ook wel lelijk, en kunnen ze nergens anders heen? Ik heb echt geen idee?

Zandvoort zou je het beste kunnen omschrijven als een Lepra kolonie waar alles en iedereen zo lelijk is, dat de ramen in de sponningen spontaan barsten.

Het is zelfs zo erg dat als de trein Zandvoort nadert, hij vanzelf vaart verminderd. Gelukkig hebben ze het race circuit nog!

Dat trekt nog heel wat mensen aan, tenminste als je het aandurft om eerst door de vreselijke woonwijken er naar toe te rijden.

Je moet wel een hele sterke maag hebben om dat goed te doorstaan.

Oke oke je hebt je statement gemaakt Eppo, maar je kunt ook overdrijven!

Hoezo overdrijven? Overdrijven is een vak! Mijn vak!

Eppo

Graai Cultuur!

20. aug, 2014

Net nu we dachten dat telefonie en het gebruik van mobieltjes goedkoper zou worden, hebben onze providers weer iets nieuws bedacht om ons een poot uit te rukken.

Voorheen deden ze dit met torenhoge bel en sms tarieven, maar sinds dit stukken goedkoper is geworden. Dient er zich al weer een nieuwe melkkoe aan. Dit keer gaat het om internetgebruik, door de consument bundels aan te bieden voor het gebruik van mobiel internet. Wordt het voor de providers mogelijk om een ieder die zijn bundel overschrijdt genadeloos geld uit de zak te kloppen.

We dachten dit net te hebben gehad, maar nee het boeventuig heeft dit bedacht dat, en net nu we aan gratis en goedkoop bellen gewend zijn.

Omdat mensen moeite hebben met het feit dat ze niet alles, direct en altijd kunnen krijgen, hebben ze mobiel internet bedacht.

Mensen willen eeuwig en altijd internet tot hun beschikking hebben, niet online betekent geen Facebook geen Whats App en geen You Tube.

Dat kan echt niet vind men vandaag de dag, dit moet 24 uur, 7 dagen in de week aanstaan. Je wilt toch immers niets missen?

Zo gaat dat tegenwoordig, en de slimme koppen van de providers haken daar op in. Als mensen in de problemen komen wat maakt dat nou uit?

Ze deden het toch zelf? Er zijn beroepsgroepen die door veel minder onverschilligheid keihard worden aangepakt maar ach…...!

Het zijn boeven, onze providers, en maar op 1 ding uit geld, veel geld.

Op slinkse wijze spelen zij keihard op onze hebzucht in, en eenmaal in hun klauwen laten ze je niet meer los.

Als vampieren zuigen ze je leeg, net als je denkt dat je lekker wat MB’s te besteden hebt, zijn ze alweer op?

Controleren of je ze echt hebt gebruikt kun je niet als consument.

Ik stel mij zo voor dat het internet gebruik wordt gemanipuleerd.

Ze kijken welke beller nog niet zoveel gebruikt heeft, en een druk op de knop, en weg zijn je MB’s. Net zo makkelijk, je kunt het toch niet controleren!

We zijn weer aan de heidenen overgeleverd, wanneer worden we nu eindelijk eens wakker?

Internet voor wie? Alleen via Wifi!

Eppo