20. mrt, 2013

Rooming?

Oh oh het is me toch wat, nu blijkt dat onze spaartegoeden niet langer veilig zijn op de

bank in ons mooie Europa.

Cyprus is daar een mooi voorbeeld van, de mensen dachten, we zetten onze zuurverdiende centen maar op de bank want daar staat het veilig!

Anders valt het misschien ten prooi aan rovers en dieven?

De arme mensen hadden nooit rekening gehouden met de roversbende die Europa aanstuurt. Zij zagen dat de tegoeden op de banken in Cyprus goed gevuld waren,

en eigenden zich gewoon een deel toe.

Dit is moderne Tollenarij, dit is diefstal ten top, je kunt er niets tegen doen.

Als de overheid aankondigd om de banktegoeden af te romen wil je naar de bank om alles op te nemen, je springt in de auto en rijd met 120 km per uur naar de pinautomaat.

Maar je bent al te laat, de bank heeft als verlengstuk van de overheidsmaffia de boel op slot gegooid. Er staat nog net geen bankbediende een lange neus te trekken, maar zo voelt het wel.

 

Wat in Cyprus kan gebeuren kan overal in Europa gebeuren, je spaargeld is niet meer veilig op de bank. Banken zijn door hun staats steun een verlengstuk van een dievenbende, die zich de overheid noemt geworden.

Daarmee zijn zij tot de afpersers der burgerij verworden, dit is goed om te weten want zo kun je je maatregelen nemen.

Geen geld meer op de bank maar in de ouwe sok, natuurlijk moet je die dan wel goed verstoppen, want als er niks meer naar de bank gaat komen ze het wel bij je halen.

Ze zullen je middels raddraaien, en nagels uittrekken, proberen om je door te laten slaan, en te vertellen waar het spaargeld ligt.

De overheid zit er niet mee het gaat hen alleen maar om het geld, het welzijn der burgers interesseert hun niets dat is nu wel duidelijk geworden.

 

Jammer hoor jarenlang hadden wij onze overheden hoog zitten, ze zorgden goed voor ons, en hadden veel met ons op. Dat is sinds een aantal jaren wel anders geworden.

Notoire schuinsmarcheerders hebben het stokje overgenomen, en hadden al snel door dat je van het Rentmeesterschap snel rijk kan worden.

Ze bedachten een plan, voer 1 munt in voor alle Eurolanden zodat alles 2x zo duur wordt.

Dan zijn de mensen al de helft armer geworden. Doe daar allerlei akelige bezuinigingsmaatregelen bij en voilá je hebt ons huidige Europa!

Het is vreselijk ze gaan ons tot op het bod uitkleden, net zo lang tot we echt niets meer hebben. Waarschijnlijk pakken ze zelfs onze kleding nog af die we op dat moment aan hebben. Het doel is duidelijk totale vernietiging van de financiën der eerzame burgerij.

 

Een verenigd Europa, wiens idee was dit ook al weer?

 

Eppo