10. jun, 2013

Van 2 walletjes!

Het lukt de overheid maar niet om de regels voor prostitutie, met als doel de mensenhandel tegen te gaan voor elkaar te krijgen.

Nu moet de senaat zich weer buigen over dit probleem.

Straks met de nieuwe regels is het zo, dat de klant zichzelf ervan moet overtuigen dat hij een legale werkende prostituee bezoekt.

Ik zie de hilarische taferelen al voor mij, een hoerenloper die vraagt “werkt u legaal, en kunt u dit aantonen”?

Ja dat gaat echt werken, en de mensenhandel zal zwaar worden getroffen door deze maatregelen. Er zijn al huilende maffiabazen gesignaleerd, maar niet heus!

Zoals altijd blinkt onze overheid uit in veel lullen, maar weinig poetsen.

Nu mag de senaat zich er weer over buigen, deze club oudgedienden, waarschijnlijk zelf niet vies van een prostituee bezoek, moet gaan beslissen over de toekomst van deze handel in vrouwenvlees.

 

Vrouwenhandel is natuurlijk absoluut verwerpelijk, en moet met hand en tand bestreden worden. Maar…… pak het dan goed aan, richt een keurmerk op voor de prostitutie.

Laat een soort van keuringsdienst van waren langs gaan en de hoerenkast inspecteren,

Keurmerkje op de deur, waarop staat hier n……..kt u vrouwvriendelijk, of beter nog goedgekeurd door de keuringsdienst van seksuele dienstbaarheid.

Dan weet je dat je met een gerust hart, zonder schuldgevoel, en zonder kans op SOA je gang kunt gaan.

Het is zo simpel, maar op de een of andere manier lukt het maar niet.

Een hoogleraar heeft onderzocht dat de meeste prostituees niet onder dwang werken.

Ja ja wel een goede smoes om gratis binnen te komen, je zegt tegen een dame van lichte zeden, mag ik in het kader van een onderzoek even van uw diensten gebruik maken?

Maar goed deze hoogleraar neemt zichzelf serieus, en noemt prostitutie zelfs een instap beroep? Hoe verzin je het? Een insteek beroep zal je bedoelen hoe kom je erop?

Ik bedoel dus op de gedachte, en niet op de dame in kwestie, hoe dat moet weten de meeste mannen wel.

 

Een instap beroep dus, net als schoonmaakwerk, voor buitenlanders een mooie gelegenheid om in ons land aan werk te komen.

Ja zo lust ik er nog wel een paar, kom naar Nederland en laat u misbruiken!

Zo zetten we ons goed op kaart voor de rest van de wereld.

Op é─Śn punt ben ik het met hem eens, als je het criminaliseert, verdwijnt het zeker niet en gaat het ondergronds, en zo raak je de kontrole kwijt.

Dat keurmerk is echt geen slecht idee, misschien kunnen we er zelfs een televisie programma aan wijden. In plaats van vieze studentenkamers en hotelkeukens, kijken we naar de inspecties van peeskamers en bordelen.

Kijkcijfers zullen sky high zijn, want dat wil natuurlijk niemand missen.

Natuurlijk moeten we niet uit het oog verliezen, dat het hier gaat om een eerzaam beroep dat voorziet in een behoefte voor mensen, die anders mogelijk op een andere manier aan hun trekken proberen te komen.

 

En van dat soort mensen hebben we er al meer dan genoeg!

 

Eppo