6. sep, 2013

Ja ik Meeee……meeee……eee….!

Een eenzame man uit Brazilië wilde heel graag trouwen, niet zo raar natuurlijk, ware het niet dat hij dit wilde doen met zijn geit Carmelita.

De man woont al jaren samen met zijn geit, en de twee zijn echt gek op elkaar. Na een jarenlange verloving, vond de man het tijd worden om een boterbriefje te gaan halen.

Nu denk ik bij mijzelf wie krijg je zo gek om een man en geit in de echt te verbinden? In de vorm van een plaatselijke duivelaanbidder vond de bruidegom een persoon, die zich Tom Devil noemt, die het huwelijk wel wil voltrekken.

Gelukkig dat is rond, en binnenkort zal de eenzame man de geit huwen.

De man is zielsgelukkig nu hij weet dat Carmelita binnenkort zijn geitgenote wordt.

 

De man legde de pers uit, dat het heel veel voordelen heeft om te trouwen met een geit.

Ze zeuren niet, maken je geld niet op, worden niet zwanger van je, en ga zo maar door. Voordelen te over zo vind de eenzame man.

De geit vind het prima, ze maakt zich helemaal niet druk over het feit dat ze binnenkort geen vrije meid meer is.

De eenzame man is zielsgelukkig, nog nooit is hij zo verliefd geweest!

Nadelen van het huwen met een geit zijn er natuurlijk ook, eerlijk is eerlijk. Altijd gemekker als je uit de kroeg thuiskomt, kopstoten als je niet snel genoeg opzij gaat, gezeik over je bankstel en tapijt.

Om over de Q koorts nog maar te zwijgen.

Het is niet allemaal goud wat er blinkt.

 

Maar de eenzame man is er niet vanaf te brengen en wuift alle kritiek weg. Het huwelijk gaat door, liefde is……….met je geit voor het altaar staan. Dat is het motto van de eenzame man uit Brazilië.

De geit is al aan haar tweede trouwjurk toe, de eerste heeft ze al opgegeten. De man wil ook geen sex met het dier, zo zegt hij, ja ja denk ik dan! Een eenzame man en een geit? Laat ik het hier maar bij laten, anders wordt het vulgair.

Maar wat nu als de geit sex wil? En er zijn geen bokken in de buurt?

 

Dan zit er maar 1 ding op………………………… een dorp verderop gaan waar wel een bok is. Wat dacht u dan?

 

Eppo