25. nov, 2013

Neem wat je toekomt!

Een tandarts uit het Gelderse Wijchen maakte het deze week wel erg bont. Toen hij op jacht ging naar een niet betalende klant.

Na de zoveelste niet nagekomen betaalafspraak, besloot de tandarts terug te gaan halen wat van hem was.

Dat was nog niet zo eenvoudig, tenslotte moet je wel in iemands mond zien te komen.

En in tijden waar de roep om privacy clowneske vormen aanneemt, moet je voorzichtig zijn. Voordat je het weet schend je iemand zijn integriteit!

Op een mooie dag besloot de tandarts uit Wijchen dat het genoeg was geweest. Hij besloot het door hem aangemeten kunstgebit, wat de klant niet had betaald terug te halen.

Eerdere pogingen waren mislukt doordat de patient zijn kaken stijf op elkaar hield.

Het was om half drie in de ochtend, de tandarts stond naast zijn bed, en had zijn eerder aangeschafte camoeflage pak al aangetrokken. Hij sloop de deur uit gewapend met verdovingsnaald, en een klem om je mond open te houden alsmede een tang. Ook had hij een bivak muts op om te voorkomen dat hij herkend zou worden. Hij liep nog in het donker via groenstroken en parken, zijn camoeflage pak maakte dat hij volledig opging in zijn omgeving. Plotseling….. hij liet zich snel op de grond vallen. Een man met een hond passeerde hem op nog geen meter afstand. Zelfs de hond had niets in de gaten. Na een paar kilometer doemde het huis van de wanbetaler op.

 

De tandarts sloop om het huis en zijn oog viel op een openstaand kelderraam. Hij paste er maar net doorheen maar was wel binnen.

Toen hij via de keldertrap naar boven wilde hoorde hij gestommel, het toilet werd doorgetrokken en het duurde even voordat het weer stil werd!

Als een schim in de duisternis sloop de tandarts naar de bovenverdieping.

Voorzichtig opende hij alle slaapkamers tot hij zijn patient zag liggen, hij was in hele diepe rust.

Hij pakte zijn injectienaald en spoot de man een dosis verdovings middel in, de man werd even wakker maar zakte snel weer weg.

De tandarts handelde snel, en deed met de klem de mond open en pakte met de tang het kunstgebit van de man en deed het in een zakje!

Zo snel als hij was gekomen, was de tandarts ook weer weg.

 

Als je als zorgverlener niet onderuit wil gaan, moet je achter je eigen spullen aan!

 

Eppo