7. jan, 2014

Kook (coke) bananen

Het was groot feest bij een Aldi Filiaal ergens in Duitsland.

Er was een partij bananen gearriveerd, op zich niets bijzonders voor een supermarkt, maar er was iets met deze bananen.

Toen de partij werd afgeleverd, viel het op dat de chauffeur van de vrachtwagen, in een nogal vrolijke bui was. Normaal was dit een chagrijnig persoon, zo een waar nooit een lachje af kon.

Maar dit keer was hij in een opperbeste stemming, en toen de bedrijfsleider vroeg waarom hij zo’n lol had zei de man,” de bananen…..ruik aan de bananen!” De bedrijfsleider deed dit en voelde zich licht worden in zijn hoofd, andere collega’s kwamen erbij, en begonnen ook aan de bananen te ruiken, “mmm lekker” zei de juffrouw van de kassa, het ruikt heerlijk!

Op een gegeven moment stond al het personeel aan de bananen te ruiken, en de stemming werd steeds uitbundiger.

 

Toen een van de vakkenvullers nog eens goed naar de bananen keek, vond hij een aantal plastic zakjes met wit poeder, van die zakjes waren er een paar kapot gegaan door het vervoer.” Wow dat is Cocaïne” dacht de vakkenvuller, en hij lichte de bedrijfsleider in, die keek de man met waterige oogjes aan, en kwam tot de conclusie dat het toch niet helemaal in de haak was. Coke tussen de bananen, is toch heel iets anders als kookbananen die groen gekookt worden gegeten, en gebakken als ze rijp zijn. Na nog een paar diepe snuifjes werd de politie erbij gehaald, die heel raar op keek, toen ze door het voltallig Aldi personeel met wit omrande neusgaten werden opgewacht.

Een politieman zei nog, “ik denk niet dat het de bedoeling was om de coke tussen de bananen te vervoeren. Iemand heeft nu een heel groot probleem!

Maar goed het was niet het Aldi personeel die een probleem had, maar wel degene die op de partij zat te wachten.

Wel waren de personeels leden wat duf de volgende dag.

Hoe komt Cocaïne nu tussen de bananen terecht?

We zullen het nooit weten, maar feit is er nu vaak mensen, bij de Aldi in de winkel, aan de bananen staan te ruiken, in de hoop een cookje mee te pikken. Een banaantje gaat er altijd in zeggen ze dan. Oke het is prima fruit maar ik spoel ze voortaan toch maar even af onder de kraan!

Want voor je het weet ben je de pisang!

 

Banaantje banaantje ik zal je ruiken, en daarna oraal gaan gebruiken!

 

Eppo