12. feb, 2014

Het wonder van Olympia!(3)

Hoera het is rond, Poetin heeft de medaille veiling in het Holland Heineken House toestemming verleend.

Mogelijk komt hij nog langs op 24 februari een dag na de Olympische Winterspelen.

Het was een strijd, want aanvankelijk wilde Poetin niet dat het evenement werd gehouden, maar nadat hij had gesproken met Dmitri Medvedev,

is hij toch overstag gegaan. Waarschijnlijk gaat de Russische overheid zelfs meewerken om de wederopbouw, van de verloren gegane huizen voor elkaar te krijgen.

Dat durfde niemand te dromen een paar dagen geleden, waar een beetje publieke opinie al niet goed voor is!

 

Nu dit is geregeld kan de organisatie, die het evenement Sotsji Aid heeft gedoopt, verder gaan met het regelen van alles wat nodig voor een dergelijke happening.

Er komen tv ploegen vanuit de hele wereld naar Sotsji Aid, natuurlijk ze zijn al aanwezig vanwege de spelen, maar ze doen dit toch maar!

Hulde aan onze Koning, die zich persoonlijk heeft ingezet, om er voor te zorgen dat er gebruikt gemaakt kan worden van de Astra Satelliet.

Hierdoor zal het programma over de hele wereld te zien zijn.

En omdat ieder land wel iets heeft met de Olympische spelen, zal de saamhorigheid groot zijn.

Presentatoren uit verschillende landen hebben hun medewerking aangeboden, ik noem namen als Jay Lenno, Graham Bell, en natuurlijk uit Nederland Beau van Ervens Dorens maken hun opwachting om het evenement aan elkaar te praten.

 

Er komen ook artiesten, grote namen als Paul Mc. Cartny, Mick Jagger en natuurlijk ook Beyonce, Madonna en good old Dolly Parton en nog vele anderen. Zij zullen de muzikale omlijsting gaan aanvoeren, onder leiding van het groot Night of the Proms orkest.

Het wordt een geweldige avond, en ik kan bijna niet wachten tot het zover is. Het wordt fantastisch!

Laten we hopen dat het financieel een succes wordt! Naast de veiling zullen er bankrekening nummers worden opengesteld voor donaties.

En dat allemaal om de arme slachtoffers van Sotsji te helpen.

Als dit een succes wordt, zouden we het een onderdeel kunnen maken van de olympische spelen. The Day After of The Afterparty zou het evenement kunnen heten.

Genoeg gedroomd, zover is het nog niet, de eerste mijl moet nog worden gelopen.

 

Maar mooi en uniek wordt het dat is zeker!

 

Eppo