31. mrt, 2014

Zwaar weer!

Als ik dit schrijf hebben mijn vrouw en ik een fantastisch weekend achter de rug, nou fantastisch maar niet heus.

Zaterdag avond, we waren net aan het genieten van een leuk tv programma, ging plotseling de achterdeur open.

Hee onze zoon komt thuis? Nu al?

Ja hoor meneer kwam binnen er we zagen direct wat er mis was, in elkaar geslagen in een park bij ons in de buurt, zo bleek al gauw!

Getverr…….en je denkt hoe en waarom? Waarom hij? Het laatste daar had ik zo mijn gedachten over, onze zoon doet best wel eens domme dingen.

Zo ook dit keer, een jointje verkopen aan een minderjarige, ja dat is erg dom, en een absoluut een verwerpelijke actie. Maar wat er was gebeurt, helaas werd dit pas de volgende dag duidelijk.

 

Mijn zoon heeft het vermogen om zich op een eenvoudige manier in de nesten te werken. Tja de minderjarige jongeman was het kleine broertje van een familie, laat ik ze voor het gemak de kansarmen noemen.

Deze mensen zijn absoluut kansloos in onze maatschappij, en daarom zijn ze verplicht om op andere manieren aan geld te komen. Werk krijgen ze bijna nooit. Tja als je kansarm bent, dan kun je daar niet aan beginnen natuurlijk. Kansarmen hebben sterke familiebanden, en geven iedereen de schuld van alles, behalve zichzelf. En zo kwam het dat onze zoon werd gelokt om in een auto te stappen, pas op een parkeerplaats en toen de knopjes van deuren tsjak tsjak tsjak dichtgingen voelde hij nattigheid. Toen er even later nog een auto met nog meer kansarmen aan kwam, werd hij pas echt bang!

 

De deuren gingen open en hij werd geslagen en geschopt met name tegen het hoofd, ja als kansarmen aan de bal zijn schoppen ze wel raak!

Na een, voor een puber astromisch bedrag aan schade vergoeding te hebben ge-eist (waarvoor??), gingen de kansarmen er in hun riante automobielen weer vandoor. Onze zoon als oud vuil achterlatend. Hierna volgde er een avond van ziekenhuis en politie bureau. Gelukkig kwam onze zoon er met een hersenschudding, en de schrik vrij. Het had heel anders kunnen aflopen.

De volgende dag zag ik dat een juweliersvrouw een stel kansarmen heeft doodgeschoten, en weer zag ik dat de kansarmen iedereen de schuld geven behalve zichzelf. Ik begrijp dat eigenlijk wel, als je kansarm bent dan wil je dat graag blijven! Tenslotte wordt dit rijkelijk beloond in dit land.

En dan zal het toch niet gebeuren dat je opeens kansrijk wordt door iets zinnigs te roepen! Nee zeg, moet je straks ook nog aan het werk, en dat nooit…. natuurlijk!

Als iemand nu naar mij roept of ik meer of minder wil, graag een beetje minder dan!

 

Ik bedoel criminele kansarmen natuurlijk, dat had u toch ook wel begrepen?

 

Eppo

 

Opmerkingen

02.04.2014 09:29

astrid

geert wilders heeft gelijk Eppo , wat een gedoe zeg , sterkte!!!xx

02.04.2014 21:46

Eppo

Dankjewel Astrid!!