5. mei, 2014

Tjolken!

Het is in Friesland niet zo snel te gek, getuige het bericht vandaag in de krant. Bejaarde man masturbeert tijdens het rijden op een motorfiets.

Mijn mond viel open van verbazing toen ik dit las.

Het is gebeurt in het Friese plaatsje Aldeboarn.

De man die we voor het gemak oom Tjabbe noemen, had van het mooie weer de kriebels gekregen. Dit gebeurd elk voorjaar, zodra het kwik boven de 18 graden celcius komt, dan begint het.

Het virus dat bij oom Tjabbe in bloed kriebelt is het motor virus.

Oom Tjabbe was er wel weer aan toe, na een winter in de auto te hebben gezeten, kwam nu eindelijk de motorfiets weer uit de stalling.

Oom Tjabbe trok zijn motorkleding aan en begon te rijden, na een uurtje door het mooie Friese landschap te hebben getoerd, kwam hij aan in Leeuwarden. Het was best warm voor de tijd van het jaar en hij bedacht dat hij zijn motorrijbroek beter uit kon doen.

 

Na een lekker bakkie te hebben gedaan in Leeuwarden, vertrok oom Tjabbe weer richting Aldeboarn. De motorfiets snorde dat het een lieve lust was, en de trillingen van het motorblok bereikten zachtjes de erogene zones van oom Tjabbe. “Zo dat is best prettig”dacht oom Tjabbe, het voelde zoals het al heel lang niet meer had gevoeld.

Het onvermijdelijke gebeurde, oom Tjabbe kreeg een erectie tijdens het rijden. Hij schrok? Is het heus waar? Dit is in 20 jaar al niet meer gebeurd? Het was oom Tjabbe’s eerste echte erectie sinds 20 jaar! Hij had wel eens wat lopen kloten met Viagra en zo, maar dat was het toch niet helemaal. Maar nu gebeurde het gewoon spontaan, oom Tjabbe kon zijn geluk niet op.

 

Maar nu? Voor hij nu weer thuis zo zijn bij tante Jansje zou hij al weer slap zijn. Oom Tjabbe besloot om hem de laatste 10 km maar in de hand te houden, om er zodoende voor te zorgen dat het ding in parate toestand zou blijven. Maar ja, het ziet er wel raar en verdacht uit.

Dit was een aantal mensen niet ontgaan, en de politie werd ingeschakeld.

“Nog 2 km en hij is nog steeds hard”, dacht oom Tjabbe, ben er bijna! Tante Jansje zal opkijken!

Maar opeens bovenop de remmen, een bijna botsing, opeens was hij klemgereden door de politie. “Meneer wilt u daar onmiddellijk mee ophouden!” schreeuwde de agent. “Handen omhoog”!

Oom Tjabbe kreeg een waarschuwing voor onzedelijk gedrag, en toen hij weer verder wilde rijden, zag hij dat hij waarschijnlijk wel weer 20 jaar zal moeten wachten.  Zo zie je maar, niets is wat het lijkt!

 

Eppo