3. jul, 2014

Groene mannetjes?

Het zal u ongetwijfeld niet zijn ontgaan, het is vandaag Wereld Ufo dag!

Overal om ons heen wordt er groots uitgepakt met allerlei leuke activiteiten. Zo kunt u een rondje meevliegen in een echte vliegende schotel, en kennis maken met de bewoners van de planeet Joralka!

Ook zal er op het museumplein muziek zijn, Intergalactische DJ’s zullen voor een sprankelende sfeer zorgen, en er zal volop muziek zijn.

Op de vliegbasis Volkel zal er een landing plaatsvinden van het grootste ruimte schip van ons melkwegstelsel, het zal de eerste keer zijn dat een dergelijk ruimtevaartuig binnen onze dampkring te zien zal zijn.

Kijken dus, dit mag u niet missen.

Op de Coolsingel in Rotterdam zal er een gastronomisch evenement worden gehouden. Hier gaan koks uit verschillende melkwegstelsels met elkaar de strijd aan. Uiteraard mag iedereen komen proeven, ooit wel eens Dunjakekes gegeten? Mag u niet missen!

 

Zo zal de Wereld Ufo dag er in de verre toekomst waarschijnlijk uit komen te zien, tenminste als er echt buitenaards leven is.

Het zal waarschijnlijk niet zo wezen dat wij de enigste planeet met leven zijn. Er zijn meer planeten met ongeveer dezelfde omstandigheden als op onze aarde. Dus zal er heus wel ergens buitenaardsleven aanwezig zijn.

Dat is tenminste de mening van sommige deskundigen!

Ikzelf zie het allemaal wel komen, en al staan de groene mannetjes voor de deur, wees welkom de koffie staat klaar, wat mij betreft.

Vanavond zal ik buiten zitten met mijn blik op de hemel gericht, tenslotte je weet het maar nooit?

Het is Wereld Ufo dag, totdat ik vanmorgen ervan hoorde op de radio, wist ik niet van het bestaan af.

 

Ufo’s ik heb ze nog nooit gezien, maar sommige mensen al heel vaak.

Er zijn zelfs mensen die beweren te zijn ontvoerd door Aliens.

Lijkt mij de ultieme ervaring waar ik best jaloers op ben.

Maar totdat dit echt gebeurt, blijf ik sceptisch en geloof ik het pas als ik het zelf zie! Maar wie weet komt er een tijd dat ze er gewoon zijn?

Alhoewel als ik naar onze regering kijk, zou je bijna denken dat ze al gewoon onder ons zijn? Kijk eens naar onze ministers, die zijn best raar?

Het zou mij niets verbazen!

 

Ufo’s het zou wat, maar als ze komen dan krijgen we dat!

 

Eppo