1. aug, 2014

Tast bil?

Ik dacht even dat het mijn geluksdag was vandaag, er staat een advertentie in de krant, Billenbetaster gezocht.

Top die baan is voor mij dacht ik even! Maar helaas ze zoeken er wel één, maar niet voor een baan.

Billenbetaster het woord alleen al intrigeerd mij, het is kennelijk iemand die ongevraagd iemands zijn billen aanraakt, en daarbij goed voelt wat voor een vlees hij in de kuip heeft.

Je gaat dan toch denken, zou het een baan zijn? Nee grapje… maar je vraagt je wel af wat beweegt zo iemand?

Er zijn genoeg billen in de wereld, er zijn sowieso dubbel zoveel billen als dat er mensen zijn. En dat zijn er dan ook vele miljarden.

 

Met deze wetenschap in het achterhoofd, verbaast het mij niets dat er mensen zijn die zich niet kunnen inhouden.

Ik bedoel zet een kind in een snoepwinkel, dan ziet het kind zoveel lekkere dingen dat hij er wel aan moet komen!

Zo werkt het bij een billenbetaster ook, deze mensen zijn als kinderen in een speelgoed winkel, als vliegen op de stroop en als kinderlokkers in een kleuterschool. Ze hebben deze afwijking, tenminste als je het zo mag noemen. En leven in een wereld van overvloed!

Om nog even terug te komen over die afwijking, is het er echt een?

Ik kan mij voorstellen dat je doet alsof, en je dan heerlijk te buiten gaat aan het betasten van allerlei billen. Als je wordt gepakt, zorg dat je een psychologisch rapport hebt, waarin staat dat je gek bent, en niemand maakt je wat. Je kunt er immers niets aan doen?

 

Het is sterker als jezelf, je hebt het niet in de hand.

Als je een billenpartij ziet zegt een stemmetje in je hoofd, effe voelen, effe voelen, effe voelen….! En voor je het weet graaien je handen even lekker naar die mooie ronde vormen, oftewel de reet van iemand.

Als het een baan was dan solliciteerde ik direct, de baan van je leven lijkt mij. Gewoon legaal aan een ieder zijn billen zitten! Mooi toch?

Maar het is geen baan en dat wordt het ook nooit, het is een directe aantasting van iemands integriteit! Het kan echt niet!

 

Waren mensen maar niet zo snel op hun teentjes getrapt!

 

Eppo

 

Opmerkingen

05.08.2014 22:02

Marcello

Tja, wie aan de billen tast, zit weldra achter de tralies vast

02.08.2014 20:30

Mans Mesken

Weet je nog van Lubbers, de billenbetaster? Het heeft hem zijn toenmalige VN baan gekost,maar misschien wilde hij al naar deze nieuwe baan solliciteren!

04.08.2014 21:32

Eppo

Wie weet Mans!