17. okt, 2014

Wetteloos!

Als het aan de burgemeester van de Noord Hollandse gemeente Hollands Kroon ligt, gaan de meeste regels om het in de bebouwde kom netjes te houden op schop, wat zeg ik? Ze worden gewoon afgeschaft!

Binnenkort mag je in de gemeente Hollands Kroon weer naar hartelust wildplassen, bomen swaffelen en de hond laten schijten op elke plek, die je maar wilt! Goed nieuws voor de viespeuken onder ons, maar niet voor de eerzame hardwerkende burger, die graag zonder stront aan zijn schoenen over straat gaat. Wat bezielt deze burgemeester eigenlijk? Hij vind dat de burgers elkaar maar moeten controleren, en tegen elkaar moeten zeggen, dat tegen de pui van de plaatselijke supermarkt plassen niet echt netjes is!

Het is toch van de gekke? De overheid dient de burgers te beschermen door wetten te handhaven, het kan toch niet zo zijn dat burgers elkaar moeten corrigeren?

 

Zie het al voor mij, ik zie een man van het type foute motorclub zijn hondje laten poepen, en ik zie dat hij het niet opruimt!

En dan moet ik zeggen “ hé hallo dat mag niet zo”?

Als ik dan geluk heb word ik wakker in het ziekenhuis met allerlei botbreuken, heb ik pech sta ik nooit meer op!

Dat is toch belachelijk, ik denk dat ik maar niks zeg, en de stront laat voor wat het is. Moet ik straks de wildplasser, gaan zeggen dat hij zijn jongeheer weer in zijn broek moet doen? Of moet ik dat zelf gaan doen?

De wildplasser in kwestie zal het niet waarderen als ik zijn lid terugduw in zijn gulp, en bij het dichtritsen zijn voorhuid beschadig!

Hopla alweer een gebroken kaak rijker, burgemeestertje je wordt bedankt!

 

Het is echt te hopen dat dit niet doorgaat en dat de regels over leefbaarheid gewoon blijven! Anders wordt de kop van Noord Holland een soort van niemands land, waar wetteloosheid heerst, en waar swaffelaars en stoepschijters de scepter zwaaien. Dit kan en mag niet gebeuren, laten we hopen dat iemand de burgervader terugfluit. Anders komt het niet goed! Misschien moet de burgemeester maar eens voorproefje krijgen!

Laten we komende tijd onze honden in zijn tuin laten schijten, dronken kerels tegen zijn muren aanpissen. En gestoorde gekken tegen zijn vrouw aanswaffelen! Misschien komt hij dan tot inkeer?

 

Wetteloosheid in het Noorden? Wordt bedacht door witte boorden!  

 

Eppo