22. okt, 2014

Boos!

Ik voel mij vandaag best pist off als ik het nieuws lees, na alle aanvallen op onze cultuur door vermeende Zwarte Pieten haters, schijnt het zo te zijn dat de overheid zich heeft bemoeid, met het programma opsporing verzocht. Er zouden teveel Marokaanse criminelen worden vertoond, en hierdoor zou er een vertekend beeld ontstaan van de hele bevolkingsgroep. Zijn ze nou helemaal van de ratten besnuffeld?

Als je crimineel bent, en je bent ook nog Marokaan? Zou dat niet mogen worden genoemd? Hoe moet je deze delinquenten dan op gaan sporen?

Als je zegt Noord Afrikaans, is dat veel te algemeen, dat gaat niet werken.

Moet je dan zeggen “de overvallers waren mensen die met een bepaald accent handen omhoog riepen?”

Dat gaat niet werken, dan kun je iedereen met een accent wel op gaan pakken!

 

Ben je crimineel dan heb je geen krediet meer, dan dien je zo snel mogelijk opgepakt te worden en je welverdiende straf te krijgen.

En als je als crimineel je landgenoten te kijk zet, dan is de boef degene die hiervoor moet worden gestraft, en niet anders!

Maar onze overheid stelt zich weer eens op als een stelletje slappe drollen, die maar voor 1 ding bang zijn kritiek!

Als je zegt criminele Marokaan, dan bedoel je dat het een boef van Marokaanse afkomst is. Bij iedere andere nationaliteit doe je hetzelfde!

Maar oh oh als het een beetje gevoelig ligt, is politiek Den Haag niet thuis.

Wanneer komen ze nou eens op voor de slachtoffers van het criminele gespuis? Of hebben slachtoffers geen rechten?

 

Ik word er helemaal draaierig van, mijn bloedruk stijgt naar ongekende hoogte, de roep om een sterke regering, wordt volgens mij steeds groter en groter. Kijk b.v. naar de hele Zwarte Pieten discussie.

Het gaat natuurlijk niet meer om wat voor een kleur ze krijgen, of ze nou Stroopwafel Piet zijn, of Kaas Piet. Nee het gaat erom dat een bepaalde bevolkingsgroep ons te kakken zet, door ons neer te zetten als racisten en slavendrijvers. Dat is onnodig kwetsend, en natuurlijk wordt dan iedereen boos als je dat doet.

Ik denk als ze het gewoon beleefd hadden gevraagd, wij gewoon hadden gezegd goed idee, een andere kleur Piet, leuk voor de kids!

Het is de toon die de muziek maakt, als je trapt krijg je een trap terug!

En daar word ik boos, maar vooral verdrietig van!

 

De Nederlander en zijn cultuur, kennelijk verboden!

 

Eppo