28. okt, 2014

Horror Clowns!

Het is me toch wat, heel Frankrijk is in de ban van de rode neuzen.

Ze worden daar helemaal gestoord van zogenaamde Horror Clowns!

Dat zijn Clowns maar dan net even anders, wel een rode neus maar met een eng puntig gebit, en ogen alsof ze van de Duivel zelf zijn!

Dat is de omschrijving van een Horror Clown.

Deze duivels hebben nu heel Frankrijk in hun greep, overal liggen ze op de loer, om argeloze burgers de stuipen op het lijf te jagen.

Stel je eens voor je loopt in Parijs bij de Eiffeltoren, en opeens zie je Bassie lopen. Je denkt nog “oh wat leuk even een handtekening vragen?”

Maar dan opeens, Bassie draait zich om, je hoort het starten van een kettingzaag. Je kijkt Bassie aan, en ziet geen vriendelijk gezicht maar een grimas van de Duivel zelf. Je zet het op een rennen, en je hoort aan janken van de kettingzaag dat het monster achter je aan komt!

 

Een vreselijke gedachte vind ik persoonlijk, ik ken Clowns altijd als van die onhandige domme en grappige Pipo’s die je laten lachen!

Maar nu? Het is gewoon verschrikkelijk!

Heel Frankrijk in de ban van, en hoe lang duurt het nog voordat ze hier zijn? Hoe heeft het zover kunnen komen?

Wat je nergens leest in de media weet ik inmiddels wel, het is een virus!

Nee natuurlijk niet, maar het komt wel door de zogenaamde Pranks, dat zijn grappig bedoelde filmpjes waarbij je enge personen, mensen aan het schrikken ziet maken. Stiekum vind ik dat wel leuk, mensen de stuipen op het lijf jagen. Als ik die filmpjes bekijk schiet ik in de lach, ik kan daar niks aan doen. Het werkt nou eenmaal op mijn lachspieren.

 

Wat er nu in Frankrijk gebeurt is natuurlijk vreselijk en buiten alle proporties. Als ze die lui pakken is er maar 1 straf goed genoeg.

Namelijk om ze hun Clownspak ergens in te laten douwen waar het altijd donker is, al dan niet met wat hulp, tot en met de rode neus aan toe.

We zullen ze leren die smerige nep Bassies, ze zullen er achter komen dat ze te ver zijn gegaan!

Maar voorlopig is het nog niet zover, en zijn ze nog op vrije voeten.

Tot ze zijn opgepakt is het uitkijken geblazen, blijf uit de buurt van alles met een rode neus, je weet maar nooit!

 

En zie je ………staan! Dan komt de Horror Clown eraan!

 

Eppo