31. okt, 2014

Hufters!

Het bewijs is voor mij geleverd, ik ben volledig overtuigt.

Kabinet Rutte gaat de 600 miljoen die Brussel van ons eist, gewoon betalen. Ik had dit al voorspeld, en geloof mij dat is met dit kabinet niet zo moeilijk. Toen ik vanmorgen het bericht kreeg over de naheffing van de belastingdienst, vielen de puzzelstukjes in elkaar.

Rutte heeft geld nodig en daarvoor gaat hij de belastingdienst opdracht geven om een maatregel, die door een blunder van de fiscus niet op tijd kon worden doorgevoerd, alsnog in te voeren. Met terugwerkende kracht notabene! Onbehoorlijk bestuur? Ja dat is zeker, maar het gaat nog wel een stapje verder als dit. Het is niet alleen onbehoorlijk maar ook onbeschoft om zo met burgers om te gaan.

 

Kabinet Rutte schijt in zijn broek voor Brussel, en is bang voor zijn toekomstig baantje bij deze club van de struikrovers, waarbij de Bende van Nijvel maar hele kleine jongens waren!

Het kabinet Rutte bestaat uit louter hufters, het zijn zakkenvullers eerste klas, als zij aftreden hebben ze al die jaren helemaal niets voor ons burgers betekend. Dat zegt toch wel iets?

En nu dit weer, zo zegt Rutte nog dat hij de nota van Brussel eerst goed gaat laten uitzoeken, en het volgende moment wordt deze maatregel met terugwerkende kracht doorgevoerd.

Het idee kwam van staatssecretaris Wiebes, die we voortaan beter Wiebeltje kunnen noemen.

 

Je zou kunnen denken als mens schaam je je toch voor een dergelijke vertoning? Nou Rutte en Wiebeltje niet, die vinden dit gewoon leuk.

Allebei zijn zij in hun jeugd duidelijk veel gepest, en zij nemen nu wraak, dat is wat ik er van denk!

Wat betreft de nota van Brussel? Nederland moet gewoon naar de pijpen van de grote jongens uit de klas dansen, en als we dit niet meer kunnen worden we gewoon geannexeerd, en is Nederland een provincie van Duitsland of Frankrijk geworden. Goh wiens idee was dit ook al weer 74 jaar geleden? Het gaat gewoon gebeuren als we niet maken dat we fatsoenlijke bestuurders krijgen!

Aan dit huidige zootje tuig hebben we helemaal niets!

 

Rutte is wederom een blij man, omdat hij de burger weer straffen kan!

 

Eppo