6. nov, 2014

De Liga der gewetenlozen!

Ai nu komt het wel erg dichtbij, zal staatssecretaris Martin van Rijn gedacht hebben, toen hij het interview van zijn vader in het AD zag.

Het interview ging over de erbarmelijke omstandigheden van zijn vrouw in een verzorgingstehuis.

Het is een triest verhaal van uitgeholde zorg en bejaarden die omkomen in hun eigen vuil.

En nu treft het de moeder van de staatssecretaris zelf! Ook zijn eigen moeder ontkomt niet aan alle ellende die het huidige kabinet veroorzaakt heeft. Voor mij is dit het ultieme bewijs, dat wij te maken hebben, met een club van uiterst gewetenloze lieden die wij onze regering noemen.

Als je toch je eigen moeder langzaam laat kreperen, en dan in een tv programma de ellende wel erkent, maar geen enkele stap wil zetten naar een oplossing voor dit probleem!

 

Wat triest, zo erg is dit, we worden geleid door een Liga van gewetenlozen. Hoelang pikken we dit nog? Het lijkt wel of de mensen niet durven op te staan en tegen deze regering in opstand durven te komen?

Of zouden we al monddood zijn en kunnen we niets meer doen?

Ik heb geen idee, maar het tekent onze samenleving.

Straks zijn wij zelf bejaard en is er niets meer over van onze mooie zorgstaat. Wat overblijft? De toekomst zal het leren, en laten we er maar het beste van hopen. Maar het ziet er niet goed uit.

De oude dag kan leuk zijn als je gezond blijft, maar als je wat gaat mankeren ben je bij de Duivel op de koffie.

 

Kabinet Rutte 2 heeft geen boodschap aan oude mensen, die niets meer zelf kunnen. Die kosten alleen maar, en zijn nutteloos voor de maatschappij, heb je helemaal niks meer aan. Het zal waarschijnlijk niet lang meer duren of de Staats Euthanasie is een feit.

Dan komen mannen in witte jassen je ophalen, en wordt je in een achterkamertje om zeep geholpen!

Ik hoop maar dat ik geen gelijk heb, maar ik zie dit kabinet der gewetenlozen er voor aan.

 

Moedertje je moet nu snel je bed uit gaan, de moordenaars van Rutte komen eraan!

 

Eppo