31. dec, 2014

Eindejaarsperikelen!

Het schijnt zo te zijn dat Oudjaarsnacht, de gevaarlijkste nacht van het jaar is. Tenminste als je de nieuwsberichten mag geloven.

Op zich geloof ik dat ook nog wel, als je soms ziet wat mensen op Oudjaarsavond allemaal uithalen.

Je vraagt je daarbij echt wel eens af, is het echt zo slecht gesteld met de mens, wat zijn geestelijke vermogens betreft?

Er zijn gemeentes waar het de normaalste zaak van de wereld is, om auto’s in brand te steken. In dit soort gehuchten gaat het vaak om simpele zielen die met de 2 hercencellen, die zij meer hebben als een eencellig weekdiertje alleen maar dingen kapot kunnen maken.

Ze stoten daarbij onverstaanbare klanken uit, die klinken alsof je een olifant hoort schijten. Dialect noemen ze dat.

 

Ikzelf heb helemaal niets met dit soort verschijnselen, waarom zou je een auto in de fik willen steken? Ik zie de lol er niet van in.

Waarom niet gewoon gezellig buiten, even de buren gelukkig nieuwjaar wensen, en wellicht bij een gezellig vuurkorfje een borrel drinken, maar dan heb je het wel gehad!

Nee hoor, er moet door sommigen onder ons altijd vernield worden, of erger iemand vernield worden.

Onze hulpverleners zien Oudjaarsavond altijd met angst en beven tegemoet. Je leest het steeds vaker “hulpverleners slachtoffer van geweld”. Ik begrijp daar helemaal niets van?

Ze komen om iemand te helpen, en vervolgens worden ze bekogeld met vuurwerk of in elkaar geslagen. Wat zijn dat voor een debielen, die dit soort dingen doen?

 

Daarom stel ik het volgende voor, mensen die een hulpverlener iets aandoen, binden we vast op grote brandstapels, en die steken we om 24.00 precies aan.

Leuk vuurwerk, en we zijn af van een aantal lastposten.

Figuren die een hulpverlener iets aandoen, zijn parasieten van de maatschappij, en verdienen het om verdelgt te worden.

We zijn te zacht geworden, de straffen veel te mild!

Daarom floreren de parasieten weelderig in onze maatschappij.

Uitroeien met wortel en al, dat is de boodschap voor 2015!

 

Een heel mooi einde van het jaar, kan ook zonder gevaar!

 

Eppo