26. jan, 2015

Sorry voor hem!

Ik heb echt te doen met hem, met wie? Nou George Clooney! Hij moet van zijn vrouw op dieët, hoezo? Omdat zijn vrouw dit wil! Arme George nu 53 jaar, is zijn hele leven al in goede vorm, hij heeft zich wat afgebeuld in de sportschool, en spendeerde maandsalarissen aan dieëten. Maar ja als je iets ouder wordt kom je een beetje aan. Voor jezelf maakt dit niets uit, maar het zijn altijd anderen die vinden dat je te dik bent, af moet vallen en noem het maar op. Om dat te bereiken verzinnen ze van alles, je mag geen lekkere dingen meer eten, je lievelingsdrankje mag niet meer. En ga zo maar door! Alles om je het leven zo zuur mogelijk te maken.

Arme George, ik weet wat hij doormaakt, als je als man een buikje krijgt, heeft opeens de hele wereld daar last van. Iedereen roept dat je ongezond bent, en voor je het weet zit je onder de medicatie. Ik weet niet of het bij George ook als zo erg is? Maar hij kan zich beter op het ergste voorbereiden. George Clooney ziet er nog steeds fantastisch uit voor zijn leeftijd, en het is dan ook geen geheim, dat dit normaal is voor mannen van boven de 50 jaar.  Oudere mannen hebben een buikje, en dat maakt ze nou juist zo aantrekkelijk. Je zou denken dat dit prima is, maar nee hoor. Er moet, en er zal weer roet in het eten worden gegooid!

Het lijkt of je omgeving wil dat je Twiggy blijft, en de uitstraling houdt van een paard in de hongerwinter! Geef ons mannen de vrijheid, de vrijheid om zelf te beslissen, of je een buik wilt of niet! Niet steeds dat vingertje, niet steeds die boze blik. Wij mannen worden wat voller als we boven de 50 zijn, George Clooney is daarop geen uitzondering. In plaats dat zijn vrouw nou zegt, ach George wat maakt het uit? Nee ze trapt hem liever de grond in. De vrouw van George zou ik willen zeggen…., he wat…., he… wat staat hier nou, nee het is niet waar! Is zij maar 36 jaar? Tja George, als jij je dates bij de kleuterschool scoort, is het ook een beetje je eigen schuld!

Maar……. een man van boven de 50 jaar, speelt echt nog heel wat klaar!

 

Eppo