12. feb, 2015

Vijftig tinten....!

Deze week was het zover, bekend Nederland mocht zich vergapen tijdens de Nederlandse premiere van de Fifty Shades of Grey! Deze erotische film maakt inmiddels heel wat tongen los. Zo ook bij onze BN ers, zij mochten heerlijk soppend in het pluche van de bioscoopstoelen, komen kijken naar deze film. Op zich een film niet heel spectaculair, eerder vulgair zou je denken. Maar juist door dit sexuele randje is deze film nu al een groot succes. Het leukste zijn de domme reacties van onze BN ers op de rode loper. Sommige waren zo dom dat ik helemaal gestrekt ging, ik hoorde het volgende voorbij komen, “ik gebruik zweepjes alleen voor het paard rijden”! Weer een Bn er hield vooral van billekoekachtige dingen, zo was er ook 1 die toegaf van hele vieze dingen te houden. Om te gillen ja toch?

Zouden ze niet door hebben dat ze deze uitspraken door heel Nederland te volgen waren? Leuk als je de volgende dag bij de bakker staat, die dan vervolgens weer denkt “zou ze nog vieze dingen hebben gedaan?” Wat een dom volk, je zou denken dat het niet echt waar is. Nederland loopt uit voor een ordinaire pornofilm, maar ja dat willen we niet horen. Wij noemen het een erotische film. Maar ach het is natuurlijk gewoon hetzelfde. Nederlanders zijn altijd wel goed in het verbloemen van de waarheid! Vijftig grijze tinten, had ik het maar bedacht, dan zat ik er beter voor als nu. Ik vind het briljant als je zoiets kunt schrijven, zo goed dat het lijkt alsof je er zelf bij was. Misschien was dit ook wel zo?

Als ik over sex zou moeten schrijven, dan moet ik nog eens goed nadenken. Misschien eerst wat research doen bij de plaatselijke bibliotheek? Anders kom ik niet verder als het beschrijven van een gewone doorsnee positie! Misschien maar beter ook, er komt al genoeg onzin uit mijn pen! De Britse schrijfster kan blij zijn met dit succes, en het zal dan ook best verdient zijn. In ieder geval doen de bouwmarkten goede zaken komende tijd, het schijnt dat de rollen Ducktape niet zijn aan te slepen. Ook taairibs en andere bindmiddelen gaan als verse broodjes deze dagen. Als dat maar goed gaat, stel je voor dat je er pas na een week achter komt, dat Annie nog op zolder aan het plafond hangt, met ducktape op haar mond. Daar wil je echt niet aan denken? Of toch wel? En schrijf het dan gelijk op!

Vijftig tinten, sex of niet?  Ga kijken anders weet je het niet!

Eppo