23. feb, 2015

Deetjes Weetjes!

Wat mensen al niet doen op hun eerste date? U zult het niet geloven?

Sorry ik val meteen met de deur in huis, maar ik wil dit echt met u delen.

Mensen doen soms de gekste dingen op hun eerste date, tegenwoordig is online daten echt hot. Maar het nadeel is, dat je niet goed weet wat je aanhaalt, als je online met iemand afspreekt!

Tja en als je geliefde dan tijdens de eerste kennismaking toch niet helemaal blijkt te zijn wat je had verwacht, doemt de vraag op.

“ Hoe kom ik er vanaf”!

Je zit in een trendy eettent te wachten, je hebt via een dating site met iemand afgesproken. De foto’s zagen er veel belovend uit, en je denkt nog het is te mooi om waar te zijn. Tja en dat is dan ook vaak zo!

 

Maar goed je zit te wachten met een foto van je aanstaande in je hand. Een mooie vrouw met goudblonde lokken, een puntgaaf uiterlijk zo mooi! Zo zie je ze niet zo vaak denk je dan nog.

Opeens…. iemand zegt je naam, je draait je om, en een dame kijkt je lachend aan, en stelt zich voor als jouw date.

Het bloed trekt weg uit je gezicht, zweetdruppels parelen langs je voorhoofd. Je kijkt naar de foto en je denkt nog is dit mijn date?

Dat kan toch niet? Deze vrouw is veel ouder dan op de foto, en is helemaal niet knap. Alsof je met de Pitbull van de buren hebt afgesproken? Mijn God wat is zij lelijk? Ze jaagt de muizen nog uit een kaaspakhuis. Dit kan niet de vrouw van de foto zijn?

 

Ze begint te praten, een rij gitzwarte tanden lacht je tegemoet. En als ze uitademt? Dan ruik je de dode vogel die zij ongetwijfeld onder haar tong heeft verstopt? Online daten? Het blijft link dat zie je maar weer!

Oke je haalt diep adem, en vraagt uit beleefdheid of zij iets wil drinken?

Ondertussen laat je een flinke ruft, en je hoopt dat ze gillend wegloopt.

Maar nee hoor integendeel, ze blijft wat nu? Je besluit om de date uit te zitten en het maar af te wachten.

Onder het genot van een drankje en de geur van oud zweet zit je de date uit. Na een uur sta je op en je rent weg, ik bel je!….. Roep je nog!

Met kloppend hart sta je even verderop te bekomen van de schrik, voor jou geen online dates meer! Dit nooit meer!

 

Online daten? Voortaan eerst weten!

 

Eppo