11. jun, 2015

Raar kijkende watte?

Het moet mij van het hart, ik zit er een beetje mee of ik er wel over moet schrijven? Ik doe het toch maar!

Het gaat om iets waar ik wel vaker in mijn leven mee geconfronteerd ben, en onlangs onderweg naar het werk, ja hoor daar was het weer.

Wat ik bedoel? Zal ik het vertellen of niet? Want misschien stoot ik iemand voor het hoofd, iets wat ik zeker niet wil.

Maar het is mij opgevallen, en het komt steeds voorbij in mijn leven.

Wat ik bedoel? Oke dan, “Raar kijkende Sjek Rollende Personen.”

Zo dat is eruit, Raar Kijkende Sjek Rollende Personen.

Het is mij opgevallen dat er best veel rokende mensen zijn die, als zij een sjekkie aan het rollen zijn, raar kijken. Niet de hele tijd, maar op het moment dat de vloei tussen de vingers rolt, en de roker met de tong langs het plakrandje wil gaan………precies op dat moment kijkt de roker heel raar de wereld in!

 

En dat is mij opgevallen, eigenlijk net zoals een haai zijn ogen wegdraait als hij in zijn prooi bijt. Een haai doet dit ter bescherming van zijn ogen.

En een sjek roker, waarom die het doen? Geen idee?

Maar het gebeurt wel, waarschijnlijk heeft de roker er geen erg in, en is het iets uit een oerverleden. Maar het is mij opgevallen.

Ik vind het ook een beetje eng, als de sjek roker zijn vloei likt en hij zijn ogen op een rare manier wegdraait, doet mij dat denken aan een horror film, zo een met van die Zombies. Even een klein momentje, en fractie van een seconde, lijkt het alsof je in een aflevering van de Walking Dead zit? Natuurlijk weet ik ook dat het niet echt is, maar toch!

 

Raar Kijkende Sjek Rollende Personen, zouden het soms Aliens zijn die door de geur van Nicotine even uit hun rol vallen?

Stel je voor dat dit waar is, dan moeten we ons echt zorgen maken want er zijn er best veel?

Toen ik van de week meereed met mijn collega’s naar het werk, kwamen we bij een rotonde aan. Op die rotonde stond een auto met daarin een mevrouw, die net aan het sjekkie likte toen wij langsreden.

Wow haar ogen rolden door haar kassen, het was eng, ik kreeg het gevoel dat een Voodoo priesteres een bezwering aan het uitspreken was.

Dat was natuurlijk niet echt, maar toch!

 

De geur van Sjek maakt mensen gek!

 

Eppo