24. jun, 2015

Fiets Kneuzen!

Ik erger mij er af en toe dood aan, maar nu ben ik echt kwaad!

Wielrenners! Als ik dit zeg heeft u het vast ook wel eens meegemaakt?

En als u geluk hebt, blijft het bij een verwensing aan uw adres, omdat u niet snel genoeg aan de kant gaat! Maar dat het veel erger kan schetst het volgende voorbeeld.

Een wielrenner in Amersfoort die een doof jongetje van zijn fiets afbeukt?

Waarom? Omdat het arme kind het irritante gebel van de lamzak niet hoorde, en daardoor niet snel genoeg aan de kant ging?

De jongen had zelfs een bordje met de letters SH op zijn fiets, hetgeen slecht horend betekend.

Maar nee hoor de “Fiets Kneus” moest en zou erlangs, en aan remmen heeft hij een broertje dood, dus ram je gewoon een kind van zijn fiets!

 

Als ik dit lees bekruipt mij het visioen van een peleton wielrenners die keihard komen aanracen, over het bospad, wat ik kort daarvoor heb overspannen met een bijna onzichtbare draad.

Dat zal ze leren om zo à sociaal te zijn in het verkeer!

Als ik zelf fiets, en ik rij rustig rond, hoor ik geregeld tring tring, en vervolgens flitst er weer een wielrenner voorbij.

Maar owee als je niet snel genoeg aan de kant gaat, nou dan ben je nog niet jarig. Je wordt uitgemaakt voor rotte vis, en hoe je het in je hoofd haalt om de gele truidrager te hinderen!

Wat een kneuzen eigenlijk, dit soort wielrenners. Om het nog erger te maken, dragen ze vaak ook nog een shirt van favoriete wielerploeg.

 

Alsof ze daar ook maar één keertje zouden mogen meetrainen? Deze mannen hebben zelf niet door hoe bespottelijk ze eruit zien.

Mannen met een airbag aan de voorkant in een bolletjes trui gehesen, hoe dacht zo’n vent überhaubt een berg op te fietsen?

Of een met een regenboogtrui, door de strakke trui kun je precies zien hoe diep zijn navel is. Dat gaat natuurlijk nooit iets worden!

Maar dat maakt mij niet zoveel uit, het gaat om het gedrag wat deze pseudo sporters neerzetten op onze fietspaden! Dat kan echt niet meer!

En als ik nog 1x zo’n vervelend tring tring achter mij hoor…… nou dan gaat de vlag uit! Met vlaggestok dwars over het fietspad!

 

Wielrenners staakt u wild geraas, anders is het voortaan helaas!

 

Eppo