22. sep, 2015

Protect!

 

Mannen van Nederland we hoeven ons niet meer te generen, als we met onze hand in onze broek op de bank willen zitten.
Het kan gewoon, en het is volslagen normaal!
Uit onderzoek blijkt dat als je als man je hand in je broek doet, dit niet perse iets sexueels is, maar gewoon een gebaar van bescherming.
Mannen voelen zich gemakkelijker als zij hun edele delen met hun hand kunnen afschermen. Als je lekker comfortabel met je hand in je broek op de bank zit, maakt je lichaam de kalmerende stof Oxytocine aan.
Dit geeft je als man een gevoel van weldaad en rust.
En is er iets mis met ontspanning? Nee natuurlijk niet.
De Calvinisten onder ons beginnen al te zeuren als je alleen maar naar je kruis kijkt, en daar is het in het verleden compleet misgegaan.

Mannen vinden het prettig om lekker met de hand in de broek naar de tv te kijken, gewoon omdat we dit fijn vinden.
Mannen voelen zich de baas als ze zo kunnen zitten, dat komt ook naar voren uit het onderzoek. Ook zoiets natuurlijks. Mannetjes zijn in de natuur heel vaak de baas. Dat komt voort uit het feit dat mannetjes meestal fysiek sterker zijn als de vrouwtjes.
Ook dat heeft moeder natuur speciaal zo geregeld, mannen zorgen voor het eten, van oudsher zijn we tenslotte nou eenmaal jagers en verzamelaars. Ontkennen heeft geen zin, de natuur laat zich toch niet in een hokje plaatsen.

Wist u dat onze voorouders hun hand in hun broek staken, als ze tegenover een vijand stonden?
Onze voorouders kwamen zo zelfverzekerd over, zoiets van als je niet uitkijkt haal ik hem tevoorschijn, en heb jij een trauma voor het leven.
Allemaal heel gewoon dus!
Nu de rest van Nederland nog overtuigen dat het allemaal heel normaal is.
We laten ons als mannen niet meer de hand uit de broek vandaan jagen.
Als we zo willen zitten dan doen we dat gewoon, niemand maar dan ook helemaal niemand kan ons ervan weerhouden om dit te doen.

Tenslotte geeft niets zoveel gemak, als met koele hand te voelen aan een warme zak!

Eppo