17. mei, 2016

Liar liar!

Eigenlijk zijn wij met zijn allen een stelletje leugenaars.
We liegen namelijk graag en veel over onze bedprestaties, we beweren het wel 3x per week te doen gemiddeld. En sommigen doen het nog vaker als je ze mag geloven. Maar dat blijkt allemaal een grote leugen te zijn!
Jawel een grote leugen, mensen hebben niet 3x per week sex, hooguit 3x per maand. En dat is dan heel nog veel!
Jarenlang voelde ik mij abnormaal, 3x per week sex? Ik had het niet, en dat terwijl mensen om mij heen zich helemaal suf…..ehhh ik bedoel het vaak deden. Maar nu blijkt dit allemaal een grote leugen te zijn.
Ik was helemaal niet abnormaal met mijn 1x per kwartaal, dit is helemaal niet weinig. 1x per kwartaal is gewoon het libido van een gezonde man!

En dan te bedenken dat ongeveer 56% van de mannen er gewoon over liegt. Ik vind dat best schokkend, maar kan er niks aan doen.
Heb tenslotte ook jarenlang in deze leugen geleefd.
Weet nog wel in mijn hoogtij dagen, dat ik het wel eens probeerde om 3x per week sex te hebben. Nou dat werd mij niet in dank afgenomen.
En logisch want het was veel te veel, het is niet normaal.
Ik denk ook dat het pijnlijk is, als je het zo vaak doet, dat moet haast wel!
De boel kan wel kapot worden gemaakt, het menselijk geslachtsdeel is niet gemaakt om steeds de deur open en dicht te moeten doen.
Dan slijt de boel en krijg je pijn….. heel veel pijn. De boel loopt droog en de kans op een vastloper is niet geheel denkbeeldig.

Dus leugenaars van Nederland, als u drie keer maand sex hebt, nou dan doet u het al heel veel. Dan bent u een echt sexbeest, en wel eentje met een gouden……….u weet wel!
En wat is er mis met wat minder? Minder, is kwalitatief betere sex dus die keren dat je het doet, nou dan doe je het echt heel goed.
Als je er over nadenkt is het eigenlijk wel logisch, iemand die wekelijks sex heeft spuit nog geen playmobiel poppetje om.
Maar iemand die het een paar keer per maand doet, nou die spuit zo alle poppen uit de schappen van de speelgoed winkel!
En dat gewoon een paar keer achter elkaar!

De waarheid is hard en meedogenloos, maar eigenlijk wisten we dit al een hele poos!

Eppo