27. apr, 2017

Geslacht!

Nergens is zo veel om te doen als het menselijk geslachtsdeel.
Mensen praten er vaak over, ze kijken ernaar, ze zitten er aan en raken er gefrustreerd over.
En vooral van dat laatste denk ik altijd waarom?
De ene keer is de afmeting niet goed, de andere keer is het te nauw, maar het is eigenlijk nooit goed.
Er zijn zelfs mensen die een Selfie maken van hun geslachtsdeel, en deze op de koelkast plakken, om er vervolgens de hele dag voor te gaan staan om te jammeren, dat ze niet het perfecte geslachtsdeel hebben. En dat is best raar? Wie bepaalt er nou wat het perfecte geslachtsdeel is? Ik niet in ieder geval, een geslachtsdeel ziet er sowieso niet uit.
Dus waarom zou je er een foto van willen maken?

Tenzij je een gezicht hebt wat nog lelijker is? Maar dit terzijde!
Mensen die gefrustreerd zijn over hun geslachtsdeel, zijn best een beetje zielig. In bijna alle gevallen voldoet een geslachtsdeel waarvoor hij is bedoelt. En dat is de voortplanting.
Als een mannelijk geslachtsdeel heel groot zou moeten zijn om je voort te kunnen planten, waarom hebben ze sperma dan zwemmen geleerd? Een halve centimeter is genoeg om iemand 9 maanden lang een bolle buik te bezorgen. Dus maak je niet druk, de natuur regelt het wel. Maar nee de mens maakt zich wel druk, en heeft bepaalt hoe het ideale geslachtsdeel eruit hoort te zien.
En dat is toch raar? Alsof je een schoonheidswedstrijd voor bloemkolen houd?

Wat is dan ideaal? Een mannelijk geslachtsdeel van 15 cm?
Of een vrouwelijk geslachtsdeel, wat eruit ziet als de kop van Bouvier met Afasie? Nee toch?
Er zijn zelfs vrouwen, die hun eigen geslachtsdelen kleien, om zodoende aandacht te vragen voor de taboes rondom dit onderwerp!
Dan heb je toch een kut leven? Heb je dan echt niets beters te doen?
Stop daarmee en wees blij met wat je hebt, er is geen standaard voor geslachtsdelen. Dus maak je niet druk over iets wat je het grootste deel van de dag bedekt houd.
En natuurlijk zijn er mensen met medische problemen, en die moeten natuurlijk worden geholpen. Maar maak geen heksenjacht op de tussenbeense zaken!

Kleien kan ontspannend zijn, maar kom op maak gewoon een konijn!

Eppo