15. jun, 2020

Corona Proof!

 

 

 

 

 

Inmiddels zijn we alweer wat verder in de Corona Crisis, alles word alweer wat soepeler en dat moet ook zo.

We kunnen natuurlijk niet in de Lockdown blijven hangen.
Afgelopen tijd heb ik al de meest bizarre taferelen op mijn netvlies voorbij zien komen. Mensen kunnen af en toe heel erg onbeholpen doen, als het gaat om het naleven van de Corona regels.
De opgelegde regels zijn vooral heel onduidelijk, en bijna niet te volgen.
Maar het zijn vooral de mensen die krampachtig doen.
Ga maar eens een uurtje voor een supermarkt staan, wat je dan te zien krijgt hilarisch gewoon.

Bij verschillende supermarkten krijg je een schoon Corona vrij karretje toebedeelt. Maar er zijn er ook waar je dit zelf moet regelen.
Dan zie je mensen een karretje pakken met hun blote handen, dan rijden ze naar de schoonmaakplek, poetsen de handvaten, en pakken deze dan met de vieze handen weer vast. Ja dat zal helpen?
Ga voor de lol maar eens een stuk wandelen, in de verte zie je mensen komen, en je ziet ze al kijken. Aan welke kant en hoe kan ik passeren vragen zij zich af? Ik maak dan wel eens een schijnbeweging, en dan zie je ze schrikken oh shit wat is hij dichtbij? Als hij maar niet nog dichter bij komt!
Het is af en toe een compleet gekkenhuis en dat gewoon buiten op straat!

Ook heb ik al mensen onbedoeld voor auto's zien springen omdat ze de tegenligger op het trottoir wilden ontwijken.
Mensen zijn af en toe gewoon panisch, totaal geestelijk ontregeld door onze overheid. Je kunt kortweg de mensen in 2 groepen verdelen, namelijk de Believers en Non Believiers.
De Believers geloven alles wat de overheid ons voorkauwt, als er 1,5 afstand moet worden gehouden. Dan moet dat ook echt! Al moet je voor een trein springen, want in Den Haag weten ze echt wel wat goed voor ons is.
De Non Believers dat is de andere groep, dit zijn de mensen die ook zelf nadenken en al door hebben dat het niet allemaal zwart wit is.
Bedenkt u maar bij welke groep u hoort.
Ik voel mij meer aangetrokken tot groep 2, dat u het weet!

Laat Corona niet je leven bepalen, de zon schijnt en er is veel te halen.

Eppo