1. jan, 2013

Alles Haters

Het jaar is nog maar net begonnen of de eerste meldingen van agressie tegen hulpverleners zijn al weer binnen.

Wie zijn deze lieden die menen dat het leuk is, om hulpverleners te verhinderen om hun werk te doen?

Deze individuen zijn z.g.n. Alles Haters.

Alles Haters zijn wezens die qua uiterlijk op mensen lijken, maar het absoluut niet zijn.

Ze zijn altijd onder ons geweest, en hebben altijd de drang gehad, om het de echte mensen zo moeilijk mogelijk te maken.

Alles Haters komen graag in horeca gelegenheden, waar ze zich te goed doen aan grote hoeveelheden drank, en als het effe kan ook aan drugs.

Omdat deze Alles Haters voor het gemak AH genoemd graag onrust stoken en rellen schoppen, komt het vaak voor dat ze in het nieuws komen.

 

Dat vinden ze helemaal niet erg, in hun eigen cultuur is het een teken van mannelijkheid, als je verantwoordelijk wordt gehouden voor relschoppen, mensen in elkaar trappen of hulpverleners hinderen.

Gezegend zonder enige vorm van hersenactiviteit, doen ze dit puur op hun instinct, waardoor ze alles en iedereen haten zonder dat er een aanleiding voor hoeft te zijn.

AH lopen ook altijd voorop bij voetbalrellen, en verstoppen zich tussen de echte supporters. Dit om er voor te zorgen dat een club door rellen in discrediet kan

worden gebracht.

AH hebben dan ook een diepgewortelde haat tegen alles wat menselijk is, deze haat is niet in te dammen, puur omdat je te maken hebt met een instinct.

 

In een groep mensen kun je de AH het beste herkennen door het gesprek aan te gaan.

Met een AH kun je geen fatsoenlijk gesprek voeren, ook al probeert de AH het wel.

Slechts klanken uitstotend, proberen ze de menselijke stem te imiteren, daarbij kijken ze in de rondte met een waas voor hun ogen, zichzelf afvragend of je ze wel goed begrepen hebt, hetgeen zelden het geval zal zijn.

Wetenschappers hebben geprobeerd om de hersenactiviteit te meten bij de AH, maar omdat er zo weinig tot geen hersenactiviteit aanwezig is bij de AH, slaat de meetapparatuur zo goed als nooit uit.

 

Een AH is eigenlijk een soort van eencellig organisme in een verkeerd lichaam.

Misschien moeten we maar eens gaan nadenken of we als samenleving de AH nog willen tolereren, of dat we moeten overgaan tot euthanasie?

 

Laten we hopen dat er snel een oplossing komt om de AH op te ruimen voordat er

teveel komen!

 

Eppo

 

 

Opmerkingen

02.01.2013 19:58

Mans

Mag ik daar ook de MF aan toevoegen, de Milieu Fanaten? De MF die alles haten wat niet in hun milieustraatje past en zelfs bouwprojecten stilleggen?