7. jun, 2018

Betrapt!

Ik word wakker in een veel te hard bed, mijn rug doet pijn en het is doodstil.
In de verte hoor ik een deur slaan, stappen komen dichterbij.
Nu komen ze voor mij schiet het door mijn hoofd, ik ga snel rechtop zitten.
Een luikje in de deur gaat open en iemand zegt dat ik mijn handen door de deur naar buiten moet steken. Handboeien sluiten zich om mijn polsen, en ik moet meekomen. We lopen door de lange gang heen, links van mij is een vertrek waar ik veel bloed op de grond zie liggen. Een duw in mijn rug zegt dat ik moet doorlopen. De angst maakt zich van mij meester, met knikkende knieën gaan we een soort van kantoor binnen.
Een man in een Italiaans maatpak draait zich om met zijn draaistoel en zegt,
'weet u wel waarom u hier bent?' Ik schud mijn hoofd, al heb ik zo mijn vermoedens. ' U weet te veel' zegt de man in het pak. 'Daar houd de overheid niet zo van.' De man schud zijn hoofd.

De man vraagt, 'hoe bent u er achter gekomen?' 'Wie heeft het u verteld?'
Ik schud mijn hoofd, en zeg 'ik begrijp u niet zo goed?' "Waar heeft u het over?' De maatpakman betoogt verder, 'u weet best dat ik het heb over F. van der G?' 'U bent erachter gekomen dat wij "de overheid" hem hebben ingehuurd om Pim Fortuin te vermoorden.' 'Gelooft u mij dat was echt nodig!' Deze man was een gevaar voor het voortbestaan van Nederland!'
'We hebben nu een probleem, u weet hoe het is gegaan.'
'En dat is niet zo mooi, zeker niet als u het rondbazuint.'
'Ik stamel, sorry maar ik wist het niet zeker heb het bij toeval kennelijk bij het rechte eind gehad?' 'Is dat zo erg?'
De man in het pak wordt langzaam rood en zegt met harde stem, 'natuurlijk is dat erg!' 'Wat denkt u wel?' 'Als dit verhaal een eigen leven gaat leiden, dan is het eind zoek.' De man vervolgt, 'u heeft bekend, dat maakt het een stuk makkelijker.' 'Dan kunnen we uw familie wellicht buiten schot houden.'

Een rilling loopt over mijn rug, en ik wordt teruggebracht naar mijn cel.
In afwachting van mijn proces? Of staande executie? Ik hoef niet meer te worden verhoord, dat bespaard mij een hoop ellende zei de man!
Ik vermoed dat dit over de martelingen gaat. Later die middag hoor ik weer gegil en geschreeuw, van een man dit keer. Het gaat maar door, het doet pijn in mijn hoofd. Ik kan het niet meer aanhoren. Zo snel als het kwam is het ook weer weg. In mijn cel zit een klein raampje, ik probeer omhoog te klimmen, maar helaas lukt dat niet. Opeens krijg ik een goed idee, als ik op de wastafel ga staan kan ik er net doorheen kijken. Kennelijk staat het gebouw in een bosrijke omgeving want ik zie veel bomen. Opeens een rilling maakt zich van mij meester, ik zie mannen sjouwen met een brancard, op de brancard ligt het levenloze lichaam van een man. Ik kan niet zien waar ze heengaan maar zie door de bomen een gebouw staan. Ga toch maar weer op bed liggen, ik moet hier weg maar hoe? Het moet gewoon...!

Wordt vervolgd,

Eppo

 

31. mei, 2018

Betrapt!

Het is al donker als ik heel hard rennend mijn huis verlaat, via onze achterdeur. Mijn voordeur werd zojuist geforceerd, gelukkig ben ik alleen thuis!
Wie waren deze mannen? En waarom moeten ze mij hebben?
Ik ren verder, snel naar het park toe, dan raak ik ze hopelijk wel kwijt.
Ik ren naar een dichte bossage en druk mijzelf tegen de grond, ik lig doodstil en mijn hart klopt in mijn keel.
Waarom moeten ze mij hebben? Ik heb echt geen idee?
Koortsachtig passeren de laatste dagen de revue, wat is er gebeurd, waarvoor moeten ze mij hebben?
Ik heb geen idee, maar ik moet stil zijn nu, echt doodstil! In de verte zie ik het licht van 3 zaklampen mijn kant opkomen.
Het zijn 3 mannen, waarvan eentje mijn naam roept, en zegt dat ik tevoorschijn moet komen. Ik kijk wel uit en blijf doodstil liggen, terwijl de mannen op nog geen 5 meter afstand langs mij heen lopen.

Waarom ik? Wacht opeens bedenk mij iets. Nee het zal toch niet?
Het moet haast wel, en opeens realiseer ik mij dat het waarschijnlijk zal zijn om wat ik op Facebook heb geplaatst. Zou dat het zijn?
Had ik dan niet mijn post over Volkert van de Graaf op Facebook moeten zetten? Ja dat moet het haast wel zijn?
Ik heb de overheid betrokken in mijn Complot Theorie, dat zij afspraken hebben gemaakt met Volkert over de moord op Pim Fortuin, en dat zij de opdracht gever waren, in ruil voor geld. Het was ook helemaal niet de bedoeling dat hij gepakt zou worden, maar omdat de pers er bovenop dook konden ze niet anders. En wat voor een straf heeft V van de G nou helemaal gehad? En nu komt hij ook onder zijn meldplicht uit?
Een beetje veel toeval aldus mijn verhaal op Facebook.
Complot Theorie? Vergeet het maar!

Maar nu? Ben ik de Sjaak, en wordt ik gezocht. Inmiddels zie ik niemand meer en loop ik weer weg, naar de uitgang van het park.
Ik kijk om mij heen en loop verder, shit snel omlaag......in de verte zie ik de mannen staan. Doodstil verstop ik mij achter een hekwerk.
Even wachten tot ze weg zijn.
Ja ik zie de auto vertrekken, nu snel thuis wat spullen oppikken en dan wegwezen. Ik loop rustig over de parkeerplaats, plotseling een klap in mijn
nek, ik zak kreunend in elkaar, alles wordt zwart.
Ik word wakker in een donkere ruimte, mijn ogen wennen langzaam aan het duister. Ik hoor een vrouw gillen in de verte, en geluiden van iets wat op een boormachine lijkt. De rillingen lopen over mijn rug, ik heb het koud.
Er zit niets anders op dan af te wachten wat er gaat gebeuren.
Opeens wordt ik weer wakker, ik schrik heb kennelijk toch wat geslapen.
Ik hoor niets meer, en ik kan niets anders als afwachten wat er gaat komen.

Wordt vervolgd.

Eppo

 

24. mei, 2018

Na Roof!

We zijn weer de Sjaak zoals dat heet, we zijn echt de pineut!
Nederland krijgt naar alle waarschijnlijkheid een enorme naheffing.
Omdat ons criminele inkomen opeens 1,5 miljard euro groter blijkt te zijn als verwacht, ruikt Brussel bloed, en willen ze ook een aandeel van de winst.
De redenatie is te bizar voor woorden, omdat wij te weinig Wietkwekerijen oprollen, is de winst in deze sector 1,5 miljard euro groter.
Daarom lopen we de kans dat Nederland wij dus 643 miljoen moeten betalen aan het Brusselse Roverstuig.
Dit is net zoiets als de drugskoerier die wordt beroofd van zijn handel, door een concurrent.
Hoe is het mogelijk dat winst verdient uit criminele activiteiten opeens meetelt in onze economische cijfers?

Dat de hoge heren in Brussel zich helemaal nergens voor schamen, dat wisten we eigenlijk al, maar dat ze hun graantje mee willen pikken van handel in verdovende middelen? Dat heb ik echt niet zien aankomen?
Wietteelt is verboden en absoluut niet toegestaan.
Dus kan dit in mijn ogen nooit meetellen voor economische cijfers.
Ik heb zelf nooit iets ontvangen, en nu moeten we gaan betalen?
Ik ben er best wel kapot van, criminelen strijken de winst op en wij mogen aan Brussel de tol betalen. Want ja, de burgers mogen dit weer gaan ophoesten. Of dacht u soms van niet?
Maar het feit dat Brussel gewoon met droge ogen zegt "aftikken Nederland" stuit mij enorm tegen de borst.
Natuurlijk, wij zijn een klein rotlandje dat in Europa niks te vertellen heeft.

We denken van wel, maar de grote jongens maken de dienst uit.
Het enige waar Nederlandse politici zich echt druk over maken, is het verkrijgen van een mooi baantje in Brussel na hun Nederlandse carrière. Dus als Brussel zegt betalen, dan wordt het gewoon overgemaakt. Gewoon zonder morren, want anders krijg je dat baantje niet!
Nederlandse politie is niet in staat om Wiettelers aan te pakken, dus zijn er veel te veel. Meer inkomen voor de penoze en de burger mag betalen.
Dat is toch idioot? Alleen de combinatie al, Wit geld versus Zwart geld!
Legaal versus illegaal. Geld is geld denken ze in Brussel.
Dat dit is verdient over de rug van vele doodzieke verslaafden, dat maakt niet uit. Hoe meer drugsgebruik hoe meer geld! Daar gaat het de Bende van Brussel alleen maar om.
Zwart geld wast Brussel wel wit, want dat is dit, een hele grote witwasserij van geld. Zou je als burger eens moeten proberen, wedden dat je snel vastzit?

In het Brusselse land vervagen de normen met vaste hand!

Eppo

 

17. mei, 2018

Pikpraat!

Ik las het deze week op het internet, ik kende het begrip nog niet?
Maar Pikpraat is een ander woord voor Sexuele Straat Intimidatie.
En dat is een mond vol, dus hebben we het maar afgekort.
Pikpraat is een serieuze zaak, en het is bij de wet verboden.
Niet zozeer het praten over een Pik, maar Pikpraat is eigenlijk het nasissen,en naroepen van meestal het andere geslacht, op een niet zo'n frisse manier. En dat is nu dan bij de wet verboden!
Halleluja eindelijk, hier hebben we heel lang op moeten wachten.
En helpt het? Dat moet nog blijken.
In sommige grote steden is er ware jacht ontstaan op z.g.n. Pikpraters.
Hele kuddes met Boa's worden ingeschakeld om Pikpraters op heterdaad te kunnen betrappen.

Er worden zelfs Lokboa's ingezet, we krijgen ze wel die sissers!
Vangst tot nu toe 1 lekke fietsband en 2 papegaaien!
Alle gekheid op een stokje, als je als vrouw wordt nagesist, of wordt nageroepen dat je een bepaald beroep zou uitoefenen, is natuurlijk echt niet leuk. En nu is het ook nog bij de wet verboden, tenminste in Rotterdam.
Want daar is het echt erg? 84% van de Rotterdamse vrouwen heeft er wel eens last van. Daarvan is zeker 40% heel erg blij om een keertje nageroepen te worden! Maar ja het mag nou eenmaal niet.
Als je binnenkort in Rotterdam bent en je ziet een leuke vrouw in sexy kleding? Zeg dan vooral niet "SSSSOOO dat ziet er goed uit," want je bent de pineut!
190 euro boete aan je broek, want dat is de boete die je krijgt.
Pikpraat is een serieuze zaak, notoire Pikpraters ontkennen altijd als ze worden betrapt. Dat is de aard van het beestje, doe je helemaal niets aan.

Ik heb zelf altijd geleerd dat schelden en dergelijke geen pijn doet, en heb geleerd om dergelijke opmerkingen te negeren.
Als iemand naar mij zou sissen, dan sla ik zijn voortanden eruit! Zo heeft hij voor altijd een goed excuus om te sissen.
Dat zal hem leren om te Pikpraten! Zijn ze nou helemaal?
Ach mensen die mij kennen weten wel beter, ik ben geen agressor dat is niets voor mij. Het lijkt mij verstandig om voorlopig uit 010 weg te blijven.
Toch is het goed dat er eindelijk een keer wordt opgetreden tegen deze vorm van intimidatie, of het gaat helpen? Denk het niet!
Het zou beter zijn om tongen uit te rukken, maar ook dat is lastig omdat de persoon in kwestie dan alleen nog maar kan sissen.
Tegen vrouwen die het overkomt kan ik alleen maar zeggen, wordt er naar je gesist, zeg dan " hé wat een goede fietspomp imitatie?"

Pikpraat is een verboden taal, wisten we eigenlijk al, toch normaal?

Eppo

 

 

 

10. mei, 2018

Waste Land!

Afval is een groot probleem en we produceren het allemaal.
We doen ons best om niet al te veel weg te gooien, minder plastic en we scheiden tegenwoordig braaf onze rotzooi.
Maar wist u dat er aan ons afval ook geld wordt verdiend?
Miljarden per jaar, en daar zit nog steeds groei in.
Geld verdienen aan afval? Dat is natuurlijk heel mooi, maar what about us?
Wij als producent verdienen er helemaal geen ene reet aan!
We worden iedere keer op onze vingers getikt, zo van maak niet teveel rommel, en doe alles in de juiste bak. Maar nu? Het blijkt dat wij iets produceren wat veel geld waard is!
Waarom verdienen wij er dan niets aan? Dat is toch raar?

Wij hebben goud in onze afvalbakken, er zitten allemaal grondstoffen in onze kliko's waar bedrijven mooie dingen mee kunnen doen.
En toch worden wij jaarlijks geconfronteerd met steeds hogere afvalheffingen, en ik vind dat heel raar of moet ik bijzonder zeggen?
Volgens gemeentes belasten wij het milieu en kost het ophalen van ons vuilnis veel geld. Dus moeten we heel dik betalen.
Maar als ons afval geld waard is, waarom betalen we dan nog steeds?
Lijkt mij een normale zaak als wij afval aanbieden dit gratis wordt opgehaald?
Als je oud ijzer aanbied bij een handelaar in metalen krijg je er toch ook geld voor!
Dus vind ik het nog steeds heel bijzonder dat wij een afval heffing moeten betalen. Of zoals in sommige gemeentes, betalen per kilo. een systeem bedacht door een ambtenaar met een veel te strakke broek aan.

Afknijpen, dat is een vak, en dat kun je alleen als je je eigen zaakje in een superstrakke verpakking stopt.
Het is gewoon niet eerlijk, gemeentes mogen geld heffen voor het ophalen van vuilnis, en de bedrijven die dit uitvoeren verdienen er geld aan.
Ik denk niet dat de gemeente die bedrijven moet betalen, of misschien een klein deel, als het ophalen niet helemaal kosten dekkend is.
Maar ondertussen wel elk jaar de belasting verhogen!
Daarom ga ik voortaan mijn volle containers wegen, en stuur ik een nota naar de vuilnis ophaaldienst. Een factuur voor geleverde zaken, graag binnen 14 dagen betalen.
Over de prijs valt te onderhandelen, maar ik wil in ieder geval de gemeentelijke belasting terug verdienen.
Het kan ook makkelijker, maar dat gaan de gemeentes nooit doen, want het verdient wel lekker zo.

Afval te koop? Ik heb maandelijks een hele hoop!

Eppo